80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ya nezaman giyicez isdedigimiz gibi çok sabırsızlanıyorum ya eski kıyafetleri deniyom daha içlerine giremiyom biliyonuzmu çok üzülüyom bazen çok ümitsizlige kapılıyom sanki hiç kurtulamayacakmışım gibi geliyor bu kilolardan

slmmm kızlar :)) Şeniz geçmişi okuyup yaziim dedim bir baktım 7 kişi olmuşuk ...
yarın 23 nisan malum.. bugünlerde pek giremiyorum o yüzden....
bu arada benimde perşembe akşam yazlığa gitme ihtimalim var kızlar.. okullar tatil ya cumadan sonra... ama gerekirse gitmeden yazarım kilomu... orda net yok çünkü.. bu hafat yürüyüşe peek çıkamadım umutlu değilim ama bakıcaz.. akşiam daha 87.5 gösterdi tartım.. yarım kg. vermişim.. bakalım cumaya da var aama.. inş. veririm daha.. :Saruboceq:

canim ben gecen cumadan beri hic kilo veremiom ama hic moralimi bozmuorum, canim zamanla olcak,
valla ben kafadan bi 22 hafta veriorum kendime gözden cikardim 22 hafta sonra moralimi bozarim oda bozarsam...:) canim hatta diorki sen en iyisi 30 hafta die düsün dior, cünkü bazi haftlar hic veremeye biliriz:)))
bunun icin hic canini skma... üzülcek cok baska seyler görcez hayatta

boncukoynum bitanem saoool:) cok seviyorum yüzmeyi ama mesele evden cikip spora salonuna yürümekte:)
ben hep yüzim yürüs ve minder herektleri yapmaiym yaaa:)[/QUOTE]

aynen hayatım al bendende o kadar aman hele kardeşimle geçen tenis oynamaya gittik eski performansı bekliyo benden öldüm bide mızmızlık yaptım ..yok ben böyle zayıflayamam yok göbeğim erimez diye işin aslı çok yoruyo beni çook :)sositososito

kızlar valla bugün superiz ha.. Kaç kişi olmuşuz baksanıza..bebek, boncukoyunu, flatliners, gülçelik, lavita, selma,sevilay oh oh. yok mu artıran hani serra, eylülce, (ay diğer isimler aklıma gelmiyor) aa nidam yok kızlar kaçgündür.. O nerelerde acaba bak merak ettim şimdii..

lavitam,selmacım,sevilay,flatliners,boncuk oyunu ,gülçelik hepiniz iyisiniz inş. :)))

sevilay cım bozma moralini ve hevesini de kırma.. Deneme de yapma. Onun yerine daha önce giydiğin bol kıyafetleri giyerek ayna da bak aradakı farkı görerek moral topla.. Anlaştık mı arkadaşım

ya bu herkesdemi oluyor kızlar ben bir hafta kilo veriyorsam ikinci hafta veremiyom ya sonra bendenmi kaynaklanıyo diye düşünüyom kaçamakda yok bakıyom nasıl oluyor öyle hiç anlamadımCADIARZU

sevilay cım bozma moralini ve hevesini de kırma.. Deneme de yapma. Onun yerine daha önce giydiğin bol kıyafetleri giyerek ayna da bak aradakı farkı görerek moral topla.. Anlaştık mı arkadaşım

evet canım haklısın galiba öyle yapacam eski kıyafetleri kaldırdım gözümün önünden 69 olunca tekrar çıkarıp deneyecem ben çizelgeme 70 yazmışım ama ben 69 altlarına kadar gitmek isdiyorum olursa :teytey:

ya bu herkesdemi oluyor kızlar ben bir hafta kilo veriyorsam ikinci hafta veremiyom ya sonra bendenmi kaynaklanıyo diye düşünüyom kaçamakda yok bakıyom nasıl oluyor öyle hiç anlamadımCADIARZU

sevilay cım ben 2 ayda 5 kilo verdim. ilk 3 hafta 1 er kilo 1 er kilo gitti. Ondan sonra 2 hafta vermedim. Sonra 1 kilo daha gitti. Sonra ki hfta gitmedi derken 5 kilo oldu yani yavaş gidiyor merak etme

canim bende ilk defa bu hafta oldu
ama annem dedi zayiflamaya baslayinca belli bi zaman sonra biraz alip biraz verirmisin

abaza tekel abaza tekel salak canimi skti

bebegm canim iyiyim ben saaaol sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…