selmacım senin mesajlarda sorunmu var kilo tablonda görünmüyor
kızlar noldu bugun sizlere neden bişecikler yazmıyonuz yorgunmuyuz ne yoksa kilolar gidiyor onun yorgunlugumu var üzerinizde ha ha ha
flatlieiners,lavita gülücük hoş geldiniz kızlar
burdan bakınca sorun yok gibi ama bilmiyorum
kızlar ya nezaman giyicez isdedigimiz gibi çok sabırsızlanıyorum ya eski kıyafetleri deniyom daha içlerine giremiyom biliyonuzmu çok üzülüyom bazen çok ümitsizlige kapılıyom sanki hiç kurtulamayacakmışım gibi geliyor bu kilolardan
lavita süper devam arkadaşım. hava biraz daha ısınsın bende başlıcam yüzmeye
canim ben gecen cumadan beri hic kilo veremiom ama hic moralimi bozmuorum, canim zamanla olcak,
valla ben kafadan bi 22 hafta veriorum kendime gözden cikardim 22 hafta sonra moralimi bozarim oda bozarsam...:) canim hatta diorki sen en iyisi 30 hafta die düsün dior, cünkü bazi haftlar hic veremeye biliriz:)))
bunun icin hic canini skma... üzülcek cok baska seyler görcez hayatta
sevilay cım bozma moralini ve hevesini de kırma.. Deneme de yapma. Onun yerine daha önce giydiğin bol kıyafetleri giyerek ayna da bak aradakı farkı görerek moral topla.. Anlaştık mı arkadaşım
lavitam,selmacım,sevilay,flatliners,boncuk oyunu ,gülçelik hepiniz iyisiniz inş. :)))
ya bu herkesdemi oluyor kızlar ben bir hafta kilo veriyorsam ikinci hafta veremiyom ya sonra bendenmi kaynaklanıyo diye düşünüyom kaçamakda yok bakıyom nasıl oluyor öyle hiç anlamadımCADIARZU
lavitam,selmacım,sevilay,flatliners,boncuk oyunu ,gülçelik hepiniz iyisiniz inş. :)))
ya bu herkesdemi oluyor kızlar ben bir hafta kilo veriyorsam ikinci hafta veremiyom ya sonra bendenmi kaynaklanıyo diye düşünüyom kaçamakda yok bakıyom nasıl oluyor öyle hiç anlamadımCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?