80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaslar

eger reklam gibi olmasa, bu sayfa girmenizi isterim

www.paylasmayisevenparmakkaldirsin.com

bazi cocuklarimizin kitaplari yok, kitaplari gectim kalemi defteri dahi yok...

Sait Faik
-Yook
Yakup Kadri
-Yook
Mehmet Akif
-Yook
Reşat Nuri
-Yook
Ömer Seyfettin
-Yook
Orhan Kemal
-Yook
Halide Edip
-Yook
Cervantes
-Yook
Dostoyevski
-Yook

Her cocugun okumaya hakki oldugu yazarlar, kitaplar, bazi okullarda yok
gelin kitaplarimiza burda olalim...

"Paylasmayi seven Parmak kaldirsin"

canim bende ilk defa bu hafta oldu
ama annem dedi zayiflamaya baslayinca belli bi zaman sonra biraz alip biraz verirmisin

abaza tekel abaza tekel salak canimi skti

bebegm canim iyiyim ben saaaol sen

evet canım annen haklı bende bazen kendimi kilo verecek yerine kilo almış gibi hisediyom evet ola bilir. bazende çok zayıflamış gibi oluyom aman sonuç olarak inşallah hep beraber veririz.:teytey:

hayatım sayfa görüntülenemiyor
gireyim dedimde olmadı

sevilay,selma ,lavitacım bende iyiyim canım... okula gidicez şimdi çıkıyorum... sevilaycım bende bu hafta kaçamak yapmadım(hatırlamıyorum yani :) ) ama bak yarım kg gitmiş. geçen hafta ilk haftamdı ondanmı gitti 2 kg birden anlamadım.. ama hiç veremesemde pes etmek yok.. yavaş gitsin ama gitsin.. acelem yok bu yaz olmazsa kışa giyerim olmayan kıyafetlerimi.. benim tek sorunum geri gelmesinle yeter...
şimdilik by kızlar.. cadımın provası yoksa öğleden sonra girmeye çalışırım ...

evet canım annen haklı bende bazen kendimi kilo verecek yerine kilo almış gibi hisediyom evet ola bilir. bazende çok zayıflamış gibi oluyom aman sonuç olarak inşallah hep beraber veririz.:teytey:

insallaah canim ya ben 30 hafta daha kilo vermek icin burdayim allahin izniyle:)

daha sonrada burdayim bu sefer biz kilo verenler nasil kilomuzu korduyoruz die bi konu acariz:)

kızlar sizlere doyum olmuyor gerçekden ama çıkmam gerekiyor.gerçekden insanın yanlız olmadıgını bilmesi çok güzel. hep aynı dili konuşmak çok güzel.sizleri çok sevdim hadiyin öpdüm sizleriŞeniz

kızlarr beni soran arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. hepinizi öpüyorum az kaldı ha gayret ben 70 olsam yeter hedefim 3-4 ay yaza incelelim güzelleşelim :d

canlarim

sabah: iki dilim ekmek ve labne peynir + bal

ara: -

ögle: bir k-flakes (125ml sütle)

ara: ders de olcam ama k barimi yanima alcam

aksamda: brokoli corbasi + 3 karsik bulgur pilavi yemeyi planliorum:)

ara: yolda olcamiz icin bisi yemem galiba:)

kızlarr beni soran arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. hepinizi öpüyorum az kaldı ha gayret ben 70 olsam yeter hedefim 3-4 ay yaza incelelim güzelleşelim :d

aay canim benimde hedefime 5-6 ay var 65 kiloya

canim 26 hazirdan arkadasin dügünü var 9 hafta kaldi
9 hafta = 9 kilo : dügünde 77 falan olurum insallah:)

off ya bende şimdi bi hesap yaptım benim hedefime 6 ay gibi bi süre var dayanabilirmiyim acaba bak yine karamsarlaştım

ya canim nie karamsarlasirsun, gerek yokki buna...
beslenme aliskanligimizi düzene sokuyoruz saglik insanciklar olcaz :)
istersek sok diyetlerlede veririz ama biz kalici olsun istiyoruz...

kilo almamiz bu hale gelmemiz yillar sürmedimi
vermemizde zaman alcak canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…