80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben gelene kadar kimse kalmamış... yalnız başıma napiim burda.. bende çıkıyorum madem... mirmirmirmir (kendi kendime konuşur gibiyim,zaten öyle de)

lavitacıımmmm unutmadan canımm.. denk gelemezsek sen gidene kadar sana hayırlı yolculuklar arkadaşım... dikkat et kendine... bizim yerimize de gez tatlım..

ben varimmmmmmm bebeg ablaaa
nasilsiniz ben geldimmm

selaaaaam
Ablalarimm bu hafta hava süper ötesiiiii. Yaz geliyor gibiii.... Günes actikca diyorum kendime AYLIN ZAYIFLICAKSIN........
Ya 1 haftadir dönercinin önünden geciyorum, is yerimin yani basi.... ordan bi cocukk gözlüyor beniiii.... hem hosuma gidiyor hemde bi kendime bakiyorum, ay bu halime mi bakiyo fisfisfis HIRS geldi icime simdi. zayiflicammmmmmm kaydirigubbakcemile3
CUMA GÜNÜ basliyorummmm tartilip cizelgemi degistiriyorummm.
bana DESTEK OLUN COK KIZINNNNN birsey kacirirsam.
Cumartsi kardesimin dogum günü var........ yani pastalar cörekler salatalar dolu yapicamm onun icinnn... heee bu arada 19 yasimdayim ama iyi bir ahciyim haberiniz olaaa kaydirigubbakcemile3 salatalardan bol tüketip kücük dilim pasta yerim artik...

basaricammmmmmm dimi ablalarim

aylincim basarsin tabiki.. bizim sana kizmamiza gerek yok, sen kendi kendini kontrol etmeyi ögrenmelisin canim...

bebgm canim :) saoool bitanem gezrim hepimizin yerine bol bol yürürüm:)

ne demek ben seve seve gelirim seni dövmeye.Ben eli maşalı zaten.. berlinde de kuzenım var zaten..Gelmişken ona da giderim.

slm kızlar nasılsınız..ya kac gundur gıremıyorum..pc sonunda coktu..daha yenı yapıldı..sızlerı ozledım valla nasılsınız ınsallah herkez ıyıdır..

selam 85 kiloyum ve artık şu kilo verme işinin inceliğini çözüp ince olmak istiyorum.. destek bekliyoırum kızlar ne yer ne içer ne yaparsınız

selam 85 kiloyum ve artık şu kilo verme işinin inceliğini çözüp ince olmak istiyorum.. destek bekliyoırum kızlar ne yer ne içer ne yaparsınız

hosgeldin canim
buraya gelen ve devamlilik gösteren herkes birbine destek oluyor:)

ne yedimiz ne ictimizi her aksam yazioruz canim
sok diyetler yapmioruz, beslenme aliskanligimizi degistirioz:)

arada lahana diyeti, lapa diyeti yapioruz ama 2-3 gün...

kızlar ya benim bu gün cok canım sıkıldı burda sıkıcı bir hava vardı yagmur yagdı o sebeblede yememek icin kendimi zor tutum lavita serra nasılsınız lavita kacta gidiyorsun

tşk ederim kızlar şu kilo çizelgesi nerden oluşuyor belki burda ekranda kendi kilo çizelgemi görmek ve gelecek günlerde düşüşünü görmek beni mutlu edecektir

kızlar ya benim bu gün cok canım sıkıldı burda sıkıcı bir hava vardı yagmur yagdı o sebeblede yememek icin kendimi zor tutum lavita serra nasılsınız lavita kacta gidiyorsun

caniim saat 22.30 da otobüsümüz vaaar

evet bugün hava burdada kötüyüdü hep yagmur yagdi

sonra biraz günes acti
günes acinca suratimda bi sirtma ile buldum kendimi
aklima bizler geldik, her yagmurun ardinda günes var dedim,
azcik fazla kacirsak bile üzülmeye gerek yok die düsündüm
nede olsa yarinda bi gün:)
her zaman hep aklimda burasi var, herseyi buraya göre yorumluorum

canim sen nasilsin
serram cnm sende iyisindir umarim

lavitacım sağol canım iyiyim fakat bu gün çok yoğundun malum benim çarşamba ve salılarım dolu baya biir ama kaçamak yok kızlar canımm sanad ahayırlı yolculuklar sana güveniyoruzz canımmm kaçamak yappmazsın senn kendine iyi bakk çabukk gelll

kizlar iyi bakin kendinize
caninizi skmayin, pazartesi görüsürüz insallah canlariiim:)
öpüyorum sizleriii

beslenmeye dikkat :)

iyi akşamlar..bugün erkenden yattınız mı ne??kimse yok...benim misafirim vardı giremedim bugün.
yazdıklarınızı okuycam önce yediklerimi yazayım
sabah--yarım dilim beyaz ekmek,1kk peynir,2 zeytin,yumurta
ara--yarım elma
öğle--3 kaşık kısır,ayran
ara--2,3 kaşık haşlanmış buğday(kızımın diş hediği 2. kez yaptık)
akşam--2-3 parça haşlanmış tavuk,salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…