80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar insan isteyince yapamayacağı şey yok.
bugünkü misafirleim ananem ve teyzemlerdi.sabah geldiler akşam yemeğinden sonra gittiler.akşamüstü aldım onları parka götürdüm.siz kızıma bakın mis gibi bahar havasında oturun ben yürüyüşümü yapayım dedim.
ve 4 km yürüdüm.ama öyle yorgunum anlatamam.hem misafir yorgunluğu hem yürüyüş...
neyse cuma günü tartıda eksik gelirsem hiç üzülmem bu yorgunluklarıma...

gülçelikcanım şimdi okudum yazdıklarınızı.çok üzüldüm yaa...herşeyin hayırlısı..inşallah eşinin de aklı başına gelir...

eflatun canım iyiki yazdın malesef benim eşmin dogum günüde 23 nisan nasıl unuttum iyiki yazmışsın hatırladım

eflatun canım iyiki yazdın malesef benim eşmin dogum günüde 23 nisan nasıl unuttum iyiki yazmışsın hatırladım

aşkolsun sana selmacıımmm:1closedeyes: 23 nisan gibi bir doğum günü nasıl unutulur.doğum günümü o kadar seviyorum kii...kimse unutmuyor..
benim kızım geçen sene 26 nisanda doğdu.sezeryan olduğundan doktorumdan istedim erken olsun aynı gün olalım diye ama kabul etmedi..anne karnında 1 gün bile çok önemli dedi..

neyse ben cıkıyorum benim oglan tepemde ben bakacagım diyor iyi geceler eflatun canım tekrardan nice dogum günleri sanaa.s.:1hug:a.s.

Slm fıstıklar ben yine sohbetlere yetişemedim tabi,bugün de yağmur falan dinlemedim dışarıdaydım oğlumu da babaneye sattım akşama kadar gezdim,alışveriş yaptım vs.. amaaaa bugün biraz kaçamak yaptım o an için iyiydi ama şimdi çok kızıyorum kendime hep annemin yüzünden neyse yarın daha sıkı diyet! Bu arada bugün anneme sandorozlu bitkisel karışım aldık içinde funda yaprağı,keten tohumu,biberiye,yulaf unu.. vs isimlerini unuttum bir sürü şey vardı aranızda böyle bir karışım kullanan varmı? sakaryadan lokman hekimden aldık bakalım annem kullanacak iyi gelirse size de yazarım ,ben malüm kullanamıyorum oğluştan..

günaydın kızlar bengeldim nasılsınız sizleri çok özlemişim diyetiniz nasıl gidiyor

günaydinnnn
kimsecikler yokmu
korkuyorum cok kilo aldimmm.
umarim 90 gösterir tarti yoksa dayak yicem burdakilerden :)

slm kızlar... netim yoktu dünden beri giremedim... listemi de yazamadım... dünkü listem:
sabah----- 1 dilim kepek ekmek,domates salatalık
ara---------elma
öğlen----- domates,salatalık, 2 kaşık keşkek
ara-------- -
akşam--- 1 kase şehriye çorbası, 1 dilim klepek ekmek

şimdi de misafirlerim var kahvaltıya... daha sonra girdiğimde geçmişi okucam... herkese iyi günler....

abla cok azz yemissin, bende ilk günler böle yapiodum rejimimi, bana kizdilar burda...
biraz daha fazla yemeye calis, yavas ver kilonu.

kizlar herkeze selam.bende geldim araniza.uzun zamandir tartilmiyordum.
dun tartildim ve 80 kilo oldugumu ogrendimsenağlama.aslinda kilo aldigimi
biliyordum ama bu kadar firladigimi bilmiyordum.hemen rejime basladim bugun.
bende sizlerle zayiflamak istiyorum

hosgeldin
tabiki zayiflayabilirsin ama yanlis topige geldiniz :)
70-79 topige girsen daha iyi olur bence. yine de bi öbür ablalarima sor ben bilemem
bende 90 kiloyum bu topige geldim. 90 üzeri topige gitmedim süprizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…