80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende varım bende 16 yaşındayım ama kendimi bildim bileli iriyim ve son 3 yıldır zayıflama çabalarım hep boşa gitti ve fazlasıyla geri aldım ama 2008 haziran gibi 93 kiloydum ve yavaş yavaş 81-82 kiloya düştüm:lepi: ama tabi ki ilk hedefim 70:jeyyar: şimdi de 2.5-3 ayda yaklaşık bi 10 kilo vermek istiyorum

handeryacım ben kullandım.ama devam edemedim.tadından dolayı içemiyorum.ama kullanan arkadaşlarım var ve faysadı olduğunu biliyorum.

bende geldim hanımlar :)

en son 78i gördüm ve sonra hızla 85e cıktım..

hedefim 7o diyet ve spor yaparak vermeye baslıyorum.okadar cok ilaç kullandım ki hiçbirinin bi faydaası olmadı.. en soğrusu böyle olacak..

dua edin bana da

dominotion vekraker hoşgeldiniz. boncukoyunu teşekkür ederim canım.
bugün doğum günüm ama çok sıkıcı birgün..evdeyim sıkıntıdan patlıycam ve canım sürekli bişiler yemek istiyooorrrr....

kraker hoşgeldin aramıza.işte en büyük hatamız ilaç vs gibi yöntemlerle kilo vermeye çalışmak.bende en çok 82 yi görmüştüm sonra bi baktım 90 ve herşeye bir son verdim.en güzeli yavaş ve sağlıklı vermek kim ne derse desin zayıflamada tek yok bu.diyet kelimesini unut ve sağlıklı beslenmeye bak.inan burada hepimiz birbirimize yardım ediyoruz ve inanılmaz mativasyon sağlıyoruz

haklısın canım. diyet dilimize peselenk oldu malesef.bundan kasttetiğim tabi ki sağlıklı beslenmek :)
motivasyonunuzu görerek katıldım zaten :)

ne yapılıyor peki burda? yarısma tarzı mı ?

selam kızlarr bugünde ancak girebildim misafirim vardıı neyse biraz kaçamak larım oldu doğrusu ama çok sayılmaz moralimi bozmuycamm yani yeni gelen arkadaşlarr hoş geldinizz ararmıza kurallarımız var onaları ben size sıralıyayım uyulursa memnun oluruz canlarımm

kurallar
1:sık sık gelip gün içiçnde paylaşımlara katılın
2:günlük yediklerinizi akşamları toplu olarak yazın
3:cumaları akşama kadar verdiğin kiloyu kaç kg din kaç kg oldun kaç kg oluncan şeklinde yazaın haftanın birincisi seçiliyor çünkü şimdiden kolayy gelsinn

canımm doğum ggünün kutlu olsunn hayırlı ömürlerr dilerim bitanemmŞeniza.s.buda hediyem sana kaç yaşına girdin acep?

canımmm çok teşekkür ederim.24ü bitirdim 25e giriyorum.
yediklerimi de yazayım akşam dizim var belki giremem geç olursa..
kızım da hasta pek rahat bırakmıyor beni..çok kötü üşütmüş....
sabah--yarım dilim beyaz ekmek,5 zeytin,1,5 yumurta beyazı,1kk peynir,1 t kaşığı reçel
ara--elma
öğle--3-4 kaşık makarna,yoğrt
ara--portakal
akşam--2 kaşık haşlanmış buğday yoğurt
birazdan nescafe içicem
bugün salata falan yapamadım kızım hasta olduğundan bütün gün onunla ilgilendim yürüyüş de yok:çok üzgünüm: neyse o iyi olsun da..
herkese iyi akşamlar...

slm kızlarr... bugün gelenin gideninhaddi hesabı yoktu yani... sabah kahvaltıya annem,kardeşim,teyzemlerfln... tabi kızımın 23 nisan törenini i,zlemeye gelmişlerdi ama tören yağmur dolayısıyla ertelenince bize geldiler.. öğlen onlar gitti.. tam bulaşıkları toplayıp evi toparladım..oturmadan sevgili görümcem,kaynımlar fln geldi... 6ya geliyodu gittiklerinde.. yemek,bulaşık fln ancak girebildim... ama sizi çokkk özledim... sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…