80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eflatuncum doğum günün kutlu olsun canımmm... iyi ki doğdun... iyi ki burda bizimlesin... nice mutlu yıllara arkadaşım... a.s. a.s. a.s.

arkadaşlar bende bu gün hep yattım havalar burda kötü kapalı bir hava var sanırım o yüzden depresyona girdim
KAHVALTI
üç domates iki salatalık
ÖGLEN
haşlanmış tavuk gögsü yanında salata
AKŞAM
gene aynı yemek bu kez cacıkla yedim

şimdi birazdan yürüyüşümü yapacagım bu gün 100 dk yürümeyi düşünüyorum

bebeg canım nasılsın benimde oglum okul korosundaydı ama ben gidemedim cünki o okulu oldugumuz yerde degil uzak servisle gidiyor o yüzden gitmedim ama onlar yapmış kutlama törenini bütün gün yattım sıkıntıdan

aylincim çok az yemişsin demişin ama canımmm ben gün içinde işlerim yoğun olduğunda yemeye fırsatım olmazsa az yiyorum yada öğün atlayabiliyorum... zamanım oldukça saati saatine az ve sık yemeye dikkat ederim ama dün işlerden fırsatolmadı yemeye.. :)))
bu arada ben bugünkülistemi yazayım...
sabah------------ 1 dilim k.ekmek , yarım kk peynir , domates salatalık, 1 çay kaşığı reçel, şekersiz çay
ara --------------- çeyrek dilim ıspanaklı börek(annem getirmişti kahvaltı için dayanamadım)
öğlen------------ 1 dilim mozaik pasta ,1yudum fanta
ara--------------- -
akşam--------- 2 kepçe şehriye çorbası, 2 kaşık ot kavurması,yoğurt,salata
ara-------------- 1 avuç çekirdek(kızımı annem götürdü,eşimle gezindik bizde)

aylinciimmmmm bak bugün az mı yemişim.... cuma öncesi iyi olmadı bu misafir işi ama napiim bende yemek zorunda kaldım... annemler fln bi dilimcik pastadan nolsun diye diye zorladı .. şimdi de pişmanım klava: :çok üzgünüm:

serracım iyiyim sen nasılsın şimdi birazdan yürüyüşümü yapacagım yediklerimi biraz eriteyim ondan sonra yürüyecem tok karnına rahatsız oluyorum

selma serra merhaba kızlar... iyiyim si nasılsınız? bugün misafir yönünden yoğundum yoruldum valla....

selma serra merhaba kızlar... iyiyim si nasılsınız? bugün misafir yönünden yoğundum yoruldum valla....

olsun misafir olunca daha vakit geciyor ben bu gün evde cok sıkıldım o yüzden hep yattım ne güzel annenler falanda burdalar benim öyle kimsemde yok gitmeye :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

hııı bu arada isimlerini şu an hatırlayamasamda birkaç kişi katılmış aramıza... hepsine hoşgeldiniz diyorum...
umarım aramızda kalıcı olurlar... benim gibi gelipte takılıp gidemezler inşallahhh... (yanlışanlaşılmasın benim gitmek gibi bir niyetim yok zaten,ben memnunum halimden,burda olmaktan) ..

evet haklısın canımm.. zaman geçiyor da gelenlerle yememek zor oluyor.. benim bugün sıkılmaya fırsatım olmadı valla... annemler burda derken yıldırımda onlar.. davutkadı tarafında .. ama bursa içi sonuçta.. istediğimiz an gidip gelinebiliyo... seninkiler nerde? uzakta falan mı?

kızlar kimse kalmadı yine.. selmacım da çıktı.. yürüyüşe gitti sanırım... bende çıkıyorum.. herkese iyi akşamlar... girebilirsem uğramaya çalışırım gece yine... :a015:

yatmadan bi bakiim dedim ama hala kimseler yok... bende yatıyorum bugün çok yorucu oldu benim için.. yatakta biraz tv izleyip uyurum sanırım.. herkese iyi geceler... :1closedeyes:

SınavLarim dolayisiyLa qiremedim maLesef.. insaLLah p.tesiden itißaren Daha Sık qirerim.. ReqL dönemimde olduqum icin kilo vermem durdu sanirim en son 83.4 civarinda seyrediyordum.. insallah yarina net bi sonuc alabilirim.. cümleten hayirLi qeceler : )

kimsecikelr yok bi baki deim kimse kalmamış neyse yarın görüşürüz yarını iple çekiyorum umarım vermişimdirrr

herkese günaydın... kimseler gelmemiş daha... kızlar ben tartıldım... malesef bu hafta yarım kg (500 gr) verebilmişim... 87.5 çıktım tartıda.. handeryacım özelden de msj atıcam ama yaziim 90 başlangıç. ilk hafta 2 kg. verip 88.. bu hafta 500 gr.. verip 87.5 oldum... listeye yazarsın cnm.. az verdiğime üzgünüm ama olsun yavaşta olsa gidiyor sonuçta.. hiç gitmediği haftalar bile vazgeçmek yok.. kararlılık esasmış onu anlıyorum... herkese iyi günler.. bugün kızımda yok okulda.. yürüyüşe gidiyorum şimdi dönüştegirerim.. günboyu burda olucam hihoyyyt

herkeslere günaydııın negüzel bir gün yağmurlu günlerin ardından uyandım ve güneşli bir hava çok güzel 2 gündür yürüyüşümü yapamıyordum neyse artık devamm inş bebek cim olsun canım üzme kendini durmak yokk hiçç moral bozmak yookk ona göree canımm ben verdim bu hafta çok şükür şimdi onuda yazayım ve mümkünse herkes böyle yazsın handeryaya kolaylık olsun arkadaşlarr
geçen hafta:76
bu hafta.74,5
giden.1,5
hedef:60 işte bu kadarrrr hadi kızlar uyanınnnn

gunaydın ben aynıyım. Ben bir hafta verıyrum.bir hafta verıyorum.. Bu hafta müjdeli haber yok.. Dun gelemedim 23 nisan dolayısı ile oğlumu şenliklere götürdüm. Yurdısından gelen çocuklar bu sene ızmirdelerdi biliyorsunuz. Onları ızlemeye gittik. Acayip yorulmusum.. akşam 8.30 da uyumus kalmışım.. Şimdilik benden bu kadar sonra geleceğim yine.. Daha geçmişi de okumadım..

günaydin ablalarim
:tomato: :tomato: :tomato: cok utaniyorum senağlama
2 kilo almisim, (2 gündür tika basa yedim ondan firladi biliyorum)
3 hafta sizlerle rejimi biraktim böle oldu :çok üzgünüm:
BANA CEZA VERICEKSINIZ, EGER HAFTAYA CUMA KILOM AZALMAZSA TOPIKTEN CIKARICAKSINIZ OK MI

ZAYIFLICAMMMMMMMMM, utaniyorum bu kiloyu gördükce......
hic bukadar cikmamistim 2 senedir :a015:

regl da olucam haftaya, istahim cok acildi zannedersem, ve siskinlik basliyor,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…