80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar günaydın,dün çerkezköydeydim, bu sabah da direkt okula geldim, eve uğrayıp tartılamadım öğlen tartılıcam, bakalım ne kadar gitti?
hepinizi öpüyorum, güzel bir gün diliyorum.

gunaydın kızlar

tartıldım 400 gr almısım suanda regl yım ondan da olabılır..

gecen hafta :83.30
bu hafta :83,80
hedef :70

13,80 gr vermem gereken kılo verırmıyım sızce..sızlerı kocaman opuyorum ve bu hafta kendımı cok ama cok sıkıyorum en az 2 kılo vermem dılegıyle kendımı kendıme bırakıyorum.

ablaaa cok üzgünüm yaa cok kilo almisim bakarmisin suna yaaa :çok üzgünüm:

Özel Hayatımızda
Güvenlik Nedir Bu ?

Son yıllarda;
çocuk veya yaşlı fark etmez, gün içinde saldırıya uğrayan, kaçırılan veya öldürülen kurbanların sayısının artmasından dolayı…
Ülkemizde ve özellikle de ıstanbul’da durum farklı olmadığı için….
Lütfen bir göz atıp, Sevdiklerinizin güvenliği için sevdiklerinizle paylaşınız.

Dirsek
1)
Vücudun en sert ve dayanıklı bölgesi olduğu için en iyi silahınız dirseğinizdir,
Kullanacak kadar yakınsanız, dirseğinizi savunma silahı olarak kullanınız.

Cüzdan
2)
Hırsız sizden cüzdanınızı istiyorsa, CÜZDANI ONA VERMEYıNıZ.
Bunun yerine, cüzdanı uzak bir yere fırlatmayı deneyiniz.
Hırsız sizden çok cüzdanla ilgilenirse, TERS ıSTıKAMETE DOĞRU hızla kaçınız.

Bagajda kilitli kalırsanız
3)
Herhangi bir şekilde bir arabanın bagajında kilitli kalırsanız, ayağınızla arka farları kırıp çıkartmaya çalışın.
Oluşan boşluktan elinizi dışarı çıkarıp elinizi sallayarak dikkat çekmeniz mümkün olabilir.
Aracın şoförü elinizi göremez, fakat arkadan gelen araçları sizin zor durumda olduğunu fark edebilir.

Bayan Sürücüler
4)
Özellikle bayan sürücüler, iş çıkışı, alışveriş v.b. faaliyetlerden sonra, arabalarına binip bir şeylerle uğraşma eğilimindeler.
(çanta düzeltme, makyaj tazeleme,
cüzdan yerleştirme, fatura kontrolü gibi).
BUNU YAPMAYINIZ.
Bu zaman, kötü niyetli kişilere aracın sağ veya arka koltuğuna binip, başınıza bir silah tutma zamanı ve imkanı verir.
Aracınıza biner binmez kapıları kilitleyip, HEMEN hareket ediniz.

Araca Binerken
5)
Aracınıza park yerlerinde veya evinizin önünde binerken dikkat etmeniz için birkaç öneri :

a) Aracınıza binmeden sağınıza, solunuza,arkanı za, ön ve arka koltuklarına ve yerlerine bakarak, etrafı şüpheli durumlar-kişiler için kontrol edelim.
b) Şayet aracınızın yanına büyük bir kamyon veya Tır park etmişse, aracınıza şoför kapısından değil, yan kapıdan giriş yapınız.
Birçok seri katilin, kurban kendi aracına binerken, kurbanlarını büyük araçların içine çektikleri tespit edilmiştir.

c) Aracınızın yanına park etmiş olan aracın yan koltuğunda tek başına bir erkek oturuyorsa, belki alışveriş merkezine geri dönmek, sonra geri gelmek veya bir güvenlik görevlisinin sizi izlemesini rica etmek uygun olacaktır.
Unutmayınız ki, temkinli olmak, pişman olmaktan daha iyidir.
Hatta paranoyak olmak, ölmüş olmaktan daha iyidir!

Asansör
6)
Merdivenleri kullanmaktansa, asansörü tercih ediniz.
Issız merdivenler ve merdiven boşlukları her tür suç ve şiddet için uygun mekanlardır.
(özellikle de geceleri.)

Silah
7)
Saldırganın bir silahı varsa ve siz onun kontrolü altında değilseniz, KAÇINIZ.
Onun sizi kaçarken vurma ihtimali 100 atışta 4’dür.
Vursa bile, kurşunun yaşamsal bir organa gelme ihtimali daha da düşüktür.
Koşarak kaçınız, hatta yapabilirseniz, zig zag çizerek kaçınız.

Duygusallık
8)
Bayanlar olarak çok duygusal ve sempatik yaklaşımlarımız olmaktadır.
Bu devirlerde BUNDAN VAZGEÇıN.
Bazı seri katiller bunu kullanmak için, ayağı kırılmış, bastona ihtiyacı olan, sakat kişiler rolünü oynamaktadır.
Aracına binmesine yardımcı olmanızı isteyebilir ve orada sizi yeni kurbanına çevirebilir.

Kapıdan Satışlar
9)
Kapıdan pazarlamacılar sizin kapınızda size yeni bir parfüm, deterjan vb.. yeni bir ürünü test için koklamanızı isterler,
SAKIN YAPMAYIN, KOKLAMAYIN.
Ayıldığınız da ( eğer ayılabilirseniz. !) belki soyulmuş olacaksınız, belki de iç organlarınız olmayacak,

ılginç
10)
Son bir güvenlik uyarısı daha :
Son zamanlarda katil veya hırsızlar, kurban seçtikleri ve yalnız olduklarını bildikleri bayanların kapısının önüne, bebek veya çocuk ağlaması kaydedilmiş teypler bırakıyormuş.
Bu sesi duyan bayanlar meraktan veya merhametten kapıyı açtığında saldırıya uğrayabilirler.
Lütfen her tür olağandışı ses, gürültü v.s.’de MUTLAKA ÖNCE YARDIM ÇAĞIRINIZ.

Paylaşmak Güzeldir…
Lütfen bu bilgileri, kendilerinde endişe yaratmadan, ama konuya yeterince önem ve ciddiyeti vererek, sevdiklerinizle ve hatta çocuklarınızla paylaşınız.
Maalesef her geçen gün daha güvensiz ve tehlikeli bir dünyada ve şehirde yaşadığımız için, eşlerimizi, arkadaşlarımızı ve çocuklarımızı korumak için onları bilinçlendirmemiz ve farkındalıkları nı arttırmamız gerekiyor.

kızlar tekrar merhaba geçmişi okuyup geldim.. Yaz yaklaştıkça katılım sayımız artmış maşallah.. Yeni gelen herkes hoşgelmiş.. Umarrım uzun ömürlü olurlar.. Bu arada eflatun cum geç oldu ama yeni yaşın sağlık, huzur, mutlukluk ve en önemlisi kalorisiz günler getirsin canım. Ailenle birlikte inşallah.. Bu arada gülçelik ten haber var mı kızlar göremedim geçmişte ne yaptı acaba? Eylücem de yok 2-3 gündür.. Nidam gelmiş merak ediyordum hep nerde bu kız diye.. Ah aylin ahh seninle ne yapacaz.. Senin başına dikilme zamanı geldi de geçiyor artık. Ceren cim de kayıptı onun da yazısını gördüm.. kızlar bugün sabah kahvaltıyı iş yerinde yaptık. Eşim almış birşeyler acayip acıkmış hissettim ve yedim. Bugün aç gezmem gerekecek ama olsun pişman değilim. Çünkü canım resmen çekti.. Yemeyip stres olup kilo verememektense nefsimi körelttım 3 gün lapa yerim razımyım.. Şimdilik benden bu kadar herkese İzmir den sevgiler gönderiyorum.

ablaaa cok üzgünüm yaa cok kilo almisim bakarmisin suna yaaa :çok üzgünüm:

canım 1 haftadır bende gıremıyorum..dıkkat etmıyormusun yedıklerıne nasıl 2 kılo alabılıyorsun..bıraz dıkkat et bu hafta bende kendımı cok sıkacagım sende oyle bu cuma 2 kılo vermıs olalım hadı bakalım..ben basaracagım demeyı sakın unutma..:enbuyukkk:

canım alnagmem geldım ablacım burdayım artık sureklı burdayım...1 hafta gıremedım nerdeyse ama artık işi cok sıkı tutmam gerekıyor.1 hafta gırmedım sonuc 400 gr almısım artık burdayım benden kurtulus yokdelikafadulden

ablacım paylasımı ıcın tesekkurler..cok faydalı bır paylasım..:hooray:

:çok üzgünüm::çok üzgünüm: kötü haftalar gecirdim, ve iyi olmadigimda YIYORUM, üzüntüden....
Sinav stresim var, o yüzdendir.....
2 hafta izinliyim simdi. ders calisiyor olacagim.... sabah spora gidip aksamlari yarim saat-1 saat yürücem söz.

BASIMDA DURUN NOLUR....
basaricam 2 kilo vermis olucam sözzzzz
tarti 91,9 gösterdi, cünkü 2 gündür tika basa yedim.
bence 3 kilo bile gider cumaya kadar. ins
birinci hafta hep cok gidiyo bende.

rica ederrim nidam ama bende merak etmiştim seni.. En az 1 kere konuşurduk ortalarda gözükmeyince meraklandım. Hoş bende biraz evhamlıyım sanırım.. Ayrıca bence gerekli gördümğüm bilgiler ondan sizinle de paylaşmak istedim..

insallah tatlım verırsın..ama kendını sıkman gerek her azmın sonu basarıdır unutma..

kızlar üzülmeyin veririsiniz bazı haftalarhiç veremiyorum niye oluyo bilmem ama hiç kaçamk yapmıyorum yani geçen hafta veremedim bu hafta1,5 kg gitti yani vericez kızlarrr hele aylinnn sen varyaaa beni kızdırıyon kız bak yanına gelicemmmmmklava::tomatona göre bak beni kızdırmaaakötükedihüso

hosbulduk canım burdayım ben bıryerlere gıtmedım sızı kolay kolay bırakmaya nıyetım yok..

bırakma canım ya burasız olmuyo artık bende bağımlılık yaptıyaaaa bak gelmedin kiloo aldıınn dikkat et canımm bu hafta kesin 2 kg verirsin sen güveniyorum ben sana canımmkaydirigubbakcemile5

bebekde ve nidamda gelmişş hoş geldiniz kızlar

hoşbulduk canımm... herkese tekrar günaydın arkadaşlar... kilo veren veremeyen herkesi kutluyorum... serracım üzülmüştüm sabah tartıda ama bikaç kez kaçamak ta yaptığımı bildiğimden sebebini çok da merak etmedim (çok değil ama)
bu beni daha da hırslandırdı.. önümüzdeki hafta görceksiniz... şimdi spordan geldim kızlar
1 saat hızlı tempoda yürüyüş
15 dk. koşu
45 dk. aletli jimnastik

haftaya hızlı başlıyorum... devamı gelicek spor yapmadım bu hafta o yüzden de azgitti sanırım..

kızlar merhaba..bu hafta noldu böyle anlamadım valla giç vermemişim yerimde sayıyorum 85

neyse çok üzülmedim ama hiç kaçamak dahi yapmadığım halde verememiş olmam ilginç.bi duraklama dönemine girdim sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…