gerçekten midem ekşidi canım,bugün farkettim,yemekten sonra yemek eniyisi...kız neymiş o 3 günde bir yenip 10 kilo verdiren şey?
aydınlatırsan sevinirim canım....kaydirigubbakcemile5
yanlış anlamışsın cnm 3 günde cıvıklaştı karnım dedim
10 kilo verdiren diyette bir arkadaş konu açmış burdan duydum kayınvalidesi 60 yaşındaymış rejimyapmış sabahkahvaltısını yapmış diyet kahvaltı herkezin bildiği sonra öğlen ve akşam yemeklerini nohut kuru buğday karışımlı bir çorba yemiş ardaa acıkırsa veya ara öğün olarak meyva filan yemiş 10 kilo vermiş.
çorbanın tarifi şöyle
1 ölçek nohut kuru fasulye buğday hepsi 1 er ölçek geceden ısla ertesi gün bir parmak geçecek suda pişir suyunu çekince soğumaya bırak sonra tekrar yeteri kadar su koyup yağsız ve tuzsuz bi şekilde pişene kadar haşla.suyunu hep çekti benimki.sonra yemek saatin gelince yoğurdu sulandırıp 1 kepçede içine bakliyatı at karıştır koyu kıvamlı çorba olarak ye.ben yaptım ama arkadaşım yanında salata ve küçük köfte yap içine at dedi ama ben sade salatayla yiyorum tadını beğendim acayip tok tutuyo 1 kaseden az yedim tıka basa oldum.üzerinede nane serp tam yazlık çorba yani bazı arkadaşlar sadece buğdayla yapıp yemiş
canim bende 1 ay kadar once baklagil salatasi diyeti gormustum forumda deneyecektim ama calistigim icin cok gazyapar diye yapmadim siz yapin bakalim ise yararsa bende baslarim napiyim gaz olursa kacarimdelikafadulden
kaydirigubbakcemile3Merhaba arkadaşlar
Ben aranıza yeni katıldım.19 ocakta diyete başladım malum doğum kiloları:))
86 ile start alıp 3 hafta sonunda 82 ye ancak ulaşabildim ama pes etmek yok.ben 59 kiloyu görmüş biri olarak yılmak istemiyorum ama bazen moral bozukluğu oluyor desteklerinize ihtiyacım var.
herkese bol kilo kayıpları diliyorum.
kendimi saan cok benzettim
bende dogum kiloları ile dertliyim
artık emzirmiyorum da
86 ile başladım ve şimdi 81-82 arası gidiyorum 5 hafta oldu diyete baslayalı ama sorunum egzersiz yapmıyorum..
bende bir ara 59 kiloydum
ama genelde 62 falanım..
inşallah vereceğiz bu kilolarııı hihoyyyt
bu arada resmen sanki kendimi görüyourm sende
ve bende izmirliyim :)))
kızlar beni de aranıza alır mısınız 85 kiloya kadar çıktım ve moralim çoook bozuk bebek için tedavi gördüm şu anda bebeğim yok sadece kilolarım ve pko var tedaviye devam etmek için kilo vermem lazım ama bütün çabalarım sonuçsuz kalıyor lütfen yardım edin
diyet listene baktım canım ama benim çalışma ssatlerim biraz değişik 07:30 da iş başı 13:00 14:30 öğle tatili 17:00 mesai bitişi sabah kahvaltısı ile öğle yemeği arası çok uzun ve sabah erken kalktığım için akşamüstü yürüyüş yapabilecek enerjim kalmıyor hareket etmek istiyorum ama yorgunum ne yapacağımı bilemiyorum bir haftadır diyetteyim sadece yarım kilo verdimcanım sakın moralini bozma
tedavin için yüksek enerji ve moralde olmalısın.
benim yazdığım diyet listemi incele istersen çok katı değil ama haftada 1 kilo verdiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?