80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gerçekten midem ekşidi canım,bugün farkettim,yemekten sonra yemek eniyisi...kız neymiş o 3 günde bir yenip 10 kilo verdiren şey?
aydınlatırsan sevinirim canım....kaydirigubbakcemile5

yanlış anlamışsın cnm 3 günde cıvıklaştı karnım dedim

10 kilo verdiren diyette bir arkadaş konu açmış burdan duydum kayınvalidesi 60 yaşındaymış rejimyapmış sabahkahvaltısını yapmış diyet kahvaltı herkezin bildiği sonra öğlen ve akşam yemeklerini nohut kuru buğday karışımlı bir çorba yemiş ardaa acıkırsa veya ara öğün olarak meyva filan yemiş 10 kilo vermiş.

çorbanın tarifi şöyle

1 ölçek nohut kuru fasulye buğday hepsi 1 er ölçek geceden ısla ertesi gün bir parmak geçecek suda pişir suyunu çekince soğumaya bırak sonra tekrar yeteri kadar su koyup yağsız ve tuzsuz bi şekilde pişene kadar haşla.suyunu hep çekti benimki.sonra yemek saatin gelince yoğurdu sulandırıp 1 kepçede içine bakliyatı at karıştır koyu kıvamlı çorba olarak ye.ben yaptım ama arkadaşım yanında salata ve küçük köfte yap içine at dedi ama ben sade salatayla yiyorum tadını beğendim acayip tok tutuyo 1 kaseden az yedim tıka basa oldum.üzerinede nane serp tam yazlık çorba yani bazı arkadaşlar sadece buğdayla yapıp yemiş

canim bende 1 ay kadar once baklagil salatasi diyeti gormustum forumda deneyecektim ama calistigim icin cok gaz yapar diye yapmadim siz yapin bakalim ise yararsa bende baslarim napiyim gaz olursa kacarimdelikafadulden

kaydirigubbakcemile3Merhaba arkadaşlar

Ben aranıza yeni katıldım.19 ocakta diyete başladım malum doğum kiloları:))
86 ile start alıp 3 hafta sonunda 82 ye ancak ulaşabildim ama pes etmek yok.ben 59 kiloyu görmüş biri olarak yılmak istemiyorum ama bazen moral bozukluğu oluyor desteklerinize ihtiyacım var.

herkese bol kilo kayıpları diliyorum.

canim bende 1 ay kadar once baklagil salatasi diyeti gormustum forumda deneyecektim ama calistigim icin cok gaz yapar diye yapmadim siz yapin bakalim ise yararsa bende baslarim napiyim gaz olursa kacarimdelikafadulden

çok fazla gaz olmadı ki zaten bir gün önceden ıslatıyosun ya sıcak suyla gazı gidiyo zaten ben normalde biraz haşlayıp süzer sonra salçalı soğanlı kuru veye nohutu yaparım ama bunda öyle yapmadım zzaten 1 2 yemek kaşığı koysan doyuyosun inan hoşuma gitti benim ayran çorbası gibi bide sadece buğdayı yap ye ben bidakine sırf buğdayla yapcam zaten buğdaylı taze nanel, annem çorbasını yapardı bayılırdım bu sadece tuzsuz

herkese merhaba, ben de 86 kilo olarakdan yarin basliyorum insallah.Hedefim 66. Nereden nerelere geldim diye de soylenmekten kendimi alikoyamiyorum cunku hep 60 li kilolardaydim ve 50 lere dusmeye calistim derken, 70 oldum, derken derken en sonunda 86 ya kadar ciktim.Her begenmedigim hallerimi ozler oldum.Bundan sonra da 90 lara cikip, 80 leri ozlemek istemiyorum.Herkese bu yolda basarilar diliyorum

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5bebişim canım ne kadar sürede verdi acaba bu 10 kiloyu bilgin varmı

günaydın kızlar bende aranıza bugün katıldım 85 kiloyla hemdemirmirmirmir umarım hep beraber en kısa zamanda kurtuluruz kilolarımızdan:içelim:

kendimi saan cok benzettim

bende dogum kiloları ile dertliyim
artık emzirmiyorum da
86 ile başladım ve şimdi 81-82 arası gidiyorum 5 hafta oldu diyete baslayalı ama sorunum egzersiz yapmıyorum..

bende bir ara 59 kiloydum
ama genelde 62 falanım..

inşallah vereceğiz bu kilolarııı hihoyyyt

[FONT="Arial Black"]Bende canım senin gibi genelde 62 kilolarda olurdum iyide görünürdüm ama ozamanlar o kilomuda beğenmezdim hep 58 olma derdinde idim ama şimdi keşke o kiloda olsaydım diyorum.benim hayatım hep yediklerime dikkat ederek geçiyor hep pişmanlıklar ama en güzel tarafı bir cadı kızım var artık.
Canım inş bu kiloların üstesinden geleceğiz ama hareketbendede yok bebeğimden ve işten hiç fırsatım kalmıyor şöyle bir çıkıp yürüyüş yapmaya.

sende bana gelişmelerini bildir belki birbirimize destekle başarırız ne dersin?hihoyyyta.s[/FONT]

evet ya bende aynı kiloda oldugum biriyle yediklerimi konusup kilo verimini takip etmek istiyorum aslında..
ben sabahları ac karınla sıcak suya tarcın ve zencefil tozu koyup iciyourm
hem iştehı kapıyormuş hemde metobolizmayı hızlandırıyormuş..

sabah kahvaltısı yapıyorum
öğle yok aksam hafif
ve tatlı yemiyorum..
bugun egzersize de başlayacağım
10 gündür boşlamıştım

kızlar beni de aranıza alır mısınız 85 kiloya kadar çıktım ve moralim çoook bozuk bebek için tedavi gördüm şu anda bebeğim yok sadece kilolarım ve pko var tedaviye devam etmek için kilo vermem lazım ama bütün çabalarım sonuçsuz kalıyor lütfen yardım edin

bu arada resmen sanki kendimi görüyourm sende
ve bende izmirliyim :)))

aaa izmirli olduğuna çok sevindim.

Ben sabahları kalkarkalkmaz 2 bardak limonlu su içiyorum.
kahvaltıda ;
2 dilim kepek ekmeği ve peynir
öğlen;
salata çorba veya salata ızgara

kuşluk;
diyet bisküvi

akşam ;
bir süre yemedim ama baktım olmuyor diyet sonrasıda yemiyecek değilim ya ozaman daha hızla geri alırım diye
az çorba
4 kaşık yemek ve salata

yatmadan öncede meyve

ama meyveyi kısıtlamıyorum bazen 2 tane yemek istiyorum ve yiyorum.

ben çok diyet yaptım daha öncede 17 kilo vermiştim asıl önemli olan bunu hep yapabilecek olman o yüzden kısıtlama yapmak istemiyorum azda olsa yiyorum am bişeyi itirafedeyim çoook çabuk vereceğimi bilsem bu yediklerimin yarısını yerim ama ilk hafta su diyeti yaptım herkes bununla 5 kilo veriyormuş haftada bense sadece 1 buçuk kilo verdim o yüzden bölesi sanki daha sağlıklı öyle aç geziyorum ama veremiyorum.

Birde bir yerde bişey okudum doğumdan 6 ay sonra kilo verme hızlanırmış senin bir bilgin var mı bu konuda.

canım sakın moralini bozma

tedavin için yüksek enerji ve moralde olmalısın.
benim yazdığım diyet listemi incele istersen çok katı değil ama haftada 1 kilo verdiriyor.

kızlar bu arada zayıflama hapı kullanan var mı aranızda mesela acı çehre.merak ediyorum gerçekten işe yarıyor mu?
kafamçokkarıştı

canım sakın moralini bozma

tedavin için yüksek enerji ve moralde olmalısın.
benim yazdığım diyet listemi incele istersen çok katı değil ama haftada 1 kilo verdiriyor.
diyet listene baktım canım ama benim çalışma ssatlerim biraz değişik 07:30 da iş başı 13:00 14:30 öğle tatili 17:00 mesai bitişi sabah kahvaltısı ile öğle yemeği arası çok uzun ve sabah erken kalktığım için akşamüstü yürüyüş yapabilecek enerjim kalmıyor hareket etmek istiyorum ama yorgunum ne yapacağımı bilemiyorum bir haftadır diyetteyim sadece yarım kilo verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…