80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bu arada zayıflama hapı kullanan var mı aranızda mesela acı çehre.merak ediyorum gerçekten işe yarıyor mu?
kafamçokkarıştı
yosun tablet kullandım bol bol mide bulantısı ve baş ağrısı çektim, başka bitkisel şeyler kullandım kilo aldım şu anda annem herballife almış onu kullanıyorum ama o kadar yavaş kilo veriyorum ki

soğan suyu ve lahana çorbası da denedim sonuç sıfır bir tek bir akupunktur uzmanın yarımı olmuştu şimdi bir daha ona gitmeye de utanıyorum

kızlar bir arkadaş izinden geldi çok güzel kilo vermiş sarı kantaron otunu çay gibi demleyip günde 5 fincan içmiş bende bugün alıp yarın başlıyorum onun sapı bunun kökü deniyorum

benim oğlum 7 aylık arkadaşım ve 6 aydan sonra hiç de hızlı kilo vermedim..
ama ben hamilelikte hormon almıştım belki ondandır

soğan suyu ve lahana çorbası da denedim sonuç sıfır bir tek bir akupunktur uzmanın yarımı olmuştu şimdi bir daha ona gitmeye de utanıyorum

canım akupunktura gittim demişsin o sürede sendeki değişiklikleri paylaşabilirmisin benimle çünkü bende dün başladım akupunktura bakalım umarım işe yarar çünkü artık deneyecek başka bişi kalmadı:ecrin_bebek:

benim oğlum 7 aylık arkadaşım ve 6 aydan sonra hiç de hızlı kilo vermedim..
ama ben hamilelikte hormon almıştım belki ondandır

aslına bakarsan bende bu tür sözlere umut bağlamıyorum çünkü bende hiçte öyle şeyler tutmaz.herkes hzılı kilo verir ben veremem
başkası 2 gün yemese 1 kilo verir ben bir hafta aç gezerim ancak 1 kilo verebilirim
emzirirken herkes haftada 1 kilo verir ben üstüne alırım.

artık vallahi yeter ne bünyem var benim be bazen diyetide bırakasım geliyor ben bu hızla yaza yine hamile kıyafetleriyle gezerim

arkadaşım kusura bakma seninde kafanı şişirdim ama napayım artık bişeyler canımı acıtıyor.sürekli kilo problemi ile uğraşıyor olmak canımı sıkıyor.

emzirme sonrası bende ilaç takviyesi alıcam başka türlü olmayacak demekki
klava:

bugun sabah nöbetten geldim kahvaltı yapmadan direk yattım öğlen birde kalktım 2 bardak su içtim üstüne kahvaltımı yaptım

- 1 tane haşlanmış yumurta
- yarım dilim kepek ekmek
- yarım küçükük domates
- 1-2 yaprak marul
- bir tane yeşil biber
- 1 kibrit kutusuna yakın light beyaz peynir
- bir fincan açık şekersiz çay

bugun kahvaltıda bunalrı yedim kahvaltıdan yarım saat 1 saat sonrada 1 bardak sıcak limonlu su içtimm biraz dan yeşil çayımı içeceğim vee yürüyüşe çıkacağım 1 saat lahana yağımı sürüp tempolu yürüyeceğimm akşama yiyeceklerimi akşam yazarım henüz yemek yapmadımm

2 gündür nöbet dolayısıla ve yağmurdan dolayı yürüyemedim ama bugun sabah tartıldım tekrar 80 olmuşum 3 kilom gitmişş bırakmadan devam edeceğim bakalımm umarım hepimizzz istediğimiz kadar zayıflarızzz a.s.

canım hiç moralini bozma bende pko luyum ve 10 yaşında yakışıklı bir oğlum var..ama bebek için mutlaka kilo vermen lazım doktorun söylemiştir heralde..bende ikinciyi istiyorum ama bu kiloyla hayatta olmaz düşünsene hamile kaldığımı en az 15 kilo oldumu sana 95 100 falan zayıflamak şart.en kısa zamanda zayıflayıp bebeğine kavuşursun inşallah..

akupunkturda bir haftalık ve iki haftalık olmak üzere iki çeşit iğne var. Dr. özellikle hangi yiyeceklere eğilimin olduğunu soruyor tatlı. çikolata. pastaç hamur işi vb. ilk gittiğimde bir hatalık iğne takı ve verdiği ilk diyet gerçekten ağırdı. eğer o iğneler olmasa da o diyeti yapamazdım. çünkü sonra defalarca denedim ve ilk hafta diyetini yapamadım. normalde ilk hafta 2,5 ile 4 kilo arasında vermek gerekiyormuş ama ben sadece 1,5 kilo verdim ikinci hafta iki haftalık iğne taktırdım diyetimde daha kolaydı ama üçüncüye gidemedim kayınpederim vefat etti bir hafta oradaydım ne eşime nede evdekilere ben akupunktura gideceğim diyemedim ama diyet listeme devam ettim ve baktım ki kilo veriyorum hem de iğnesiz vücut o listeyi kabullendi hiç zorluk çekmiyordum. 62 kloya kadar indim ama o sırada 75 kilo idim ardından bebek için bir girirşim daha ve hamile kaldım. bir ay içinde bebeği kaybettik ve ben ciddi anlamda deprosyona girdim. sonra babam bir kaç ay sonra da dedem vefat etti ve ben depresyonum ve kilolarımla başbaşa kaldım. psikoloğa gittim depresyondam kurtuldum ama doğamayan bebeğimden hatıraolarak kilolar kaldı. tamam kilo veriyorum ama o kadar yavaş ki bu beni yıldırıyor. bir de ben kilolar le savaşırken benim eşim 60 kilo ve ne kadar yese ne yerse yesin kilo almıyor. 3 ay önce sigarayı bıraktık tamam ben dikkat ettiğim için kilo almadım ama eşimde 100 gr. bile almadı ve inan onun yediklerini ben yesem tartılacak bir tartı bulamam şansın açık olsun canım

canım başın sağolsun çok üzüldüm gerçekten ama insan bu tür şeyleri yaşayınca kioyu düşünecek durumda olmuyor doğal olarak bende gittim ama bakalım bugün 2.gün diyetede uymaya çalışıyorum bakalım ne olacak ama benim doktor öyle ayrıntılı bişi demedi 2 hafta filan diye her hafta gitmemi söyledi pazartesi gitcem gelişmeleri yazarım iyi akşamlarkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

cnım emin ol ki diyet listeni akupunktur sayesinde kolayca yapacaksın önümüzdeki hafta daha kolay olacak üçüncü hafta hep öyle besleniyormuşsun gibi hissedeceksin şansın açık olsun iyiakşamlar

ya kızlar bu diyet takvimini nasıl yaptınız ben beceremedimde bende yapmak istiyorum

bende yapmak istiyorum üyeliği uzun zamandır ama ben bir haftadır kullanıyorum banada öğretin lütfen

kızlar 1 saat yürüyüşümü yaptım bugun daha rahat yürüdüm zorlanmadım ilkgünler bacaklarım çok ağrımıştı

yürüyüşten çnce bir elma yedim çıktım öncesinde iki bardak su içtim yürüdüm geldim sonrasındada yeşil çayımı içememiştim onu içtim akşam yemeğimdede

-1 kase çorba

-sebze yemeği

-bir dilim kepek ekmek

ve salata yedim tabiki yemekten önce yinee 2 bardak suyumu içtimm

canim seni bu hafta mezun edecez insallah 70 lere gececeksin ha gayreta.s uzulme bizde pesinden geliyoruz:1hug:

inşALLAH canım yaa arada düzenim bozulsada bozmamaya çalışıyorum en azından yürüyüşlerimi ihmal etmemeye çalışıyorumm bizler bu azimlee mezun olucas burdan

canim basin sagolsun cok zor biliyorumsenağlama allah sabir versin bitanem.Insallah bebisinede kavusursun kilolari ver sakin yilma(diyene bak ben sanki cok dirayetliyimde:roflol:) bende iki haftadir serdim diyeti diyet miyet kalmadi valla siz oyle olmayin :mymeka:kilolarimi verip resimde ekliyecegim buraya hatta cuma gunleri resmimi ekliyecegim kilo vermissem klava::icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…