80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

alnağmecim paylaşım için sağol canım... evham değil bu bence.. bu zamanda dikkatli olmamız gerekiyor. hergün ne yazıkki hızla artan suç işleme oranlarını düşündükçe bencede paranoyak olmak ölmüş olmaktan iyidir...

selam kızlar ben aranıza yeni katılıyorum.Kilom 87..umarım birbirimize destek olup bu kilolardan kurtulabiliriz.

selam kızlar ben aranıza yeni katılıyorum.Kilom 87..umarım birbirimize destek olup bu kilolardan kurtulabiliriz.

aramıza hoşgeldin canım. serracımda söylicektir sana ama bu topikte devamlılık esastır.. bi cee deyip kaçmıcaksın a.s sık sık girip muhabbete katılacaksın.. sık girip paylaşarak veriliyor kilolar.. burda acayip bir motivasyon var .. birbirimizden güç ve moral alıyoruz. akşamları gün içinde yediklerimizi yazıyoruz.. geçmiş sayfaları okuduysan görmüşsündür.. cumaları da kilolarımızı yazıp handeryacımın listeyi oluşturmasına yardımcı oluyoruz.. ama bak cuma girmiş olman güzel. tam 1 haftan var kilo bildirmek için.. şimdiden hoşgeldin.. a.s.

Hoşbuldum canım.. Yok yok bi ceee deyip kaçmam bu kiloları vermem lazım ve bunun içinde motivasyonun şart olduğunu bi paylaşımın şart olduğunu çok iyi biliyorum.Zaten buraya gelmemin sebebi bu;tek başına olmuyor..Haziran ayına kadar 10 kilo vermem mümkünmü acaba CADIARZU neyse zararın neresinden dönersek kardır yerimseniben

hazirana kadar kaç kilo verirsin bilemem ama verilen kiloların kalıcı olması daha önemli bence.. ben hiç bir yöntem kullanmıyorum cnm.. sabaha 1 dilim kepek ekmek,domates,salatalık,peynir şekersizçay fln. kahvaltımı yapıyorum..(7 de)
arada 1 meyva yada salatalık fln yiyorum(10-11gibi)
öğlen evde ne varsa yemek olabilir ama 3-4 yemek kaşığı,salata yoğurt fln(1gibi)
ara yiyebilirsem yine bi meyva yada salata(3-4 arası)
akşamda öğlen gibi az yağlı yemeklerden olabilir,yada bazen sadece çorba yada salata(7gibi)
yani anlıcağın ben kafama göre yiyorum.. az ve sık yemeye çalışıyorum. ama 15 gün oldu başlayalı.. ilk hafta 2 kg bu hafta 500 gr verdim.. kişiye göre değişiyo verme oranı... iştahsız günler dilerim sanada kaydirigubbakcemile5

boncuk oyunu.. canmm.. sen 85 olmuştun yanlışmı hatırlıyorum.. kilo çizelgen hala 86 da.. doğru hatırlıyosam değiştirsene kızz.. 1 kg. az bişey mi? kaydirigubbakcemile3

nurhayatcım sende çizelge yap istersen insan onu dğiştirmek için heveslendikçe yiyesi geri kaçıyo :roflol:
faydası olur bence.. bana oldu da ordan biliyorum...

senağlamasenağlama tamam ablammm kizdirmicem bidaha....

simdi bir kagse cornflakes yicem, daha birsey yemedim, iste cok kosusturdum, oturdum simdi :bbo:

hıı bide canmmm ben spor da yapıyorum.. onunda çokk faydası var..geçen hafta hiç ara vermedim bu hafta hiç gidemedim verilien kilolarda farketti hemen... en azından 1 saat yürüyüş.. ama gezinir gibi değil hızlı tempoda.. inş.. imkanın vardır seninde..

aylincim kızma ama bence kızlar haklı.. verememek ok olabilir ama 2 kg almışsın bide.. dikkat etmen lazım.. 90 göstermiyosun.. kafa yapıyosun bizimle dedik dedik.. sımardınmı ne :roflol:
dikkat et canımm.. daha yaşında küçük.. evlenip çocuk doğurunca iyice yerleşirler senin için iyi olmaz.. aç kalma ama az sık ye kaçamak yok ... ok ? klava:

tamam abla.....
bu hafta regl haftam, o yüzden istahim acikti... haftayada siskinlik olur kesin,.,.

Bebeg uyguladığın bi liste veya yöntem varmı?

canım hoş geldin aramıza bizim kurallarımız var bebek biraz değinmiş arka sayfalara bakarsan dün yine tekrarlamıştım bakarsan görürsün umarım hazirana kadar verirsin bence verirsin düzenli 6 öğün yaparsan ve günde 2.3 lt su içersen bence bu iş olur ben bu kiloları mart 12 başladım 1,5ayda verdim yani isteyince oluyor sende verirsin yanikaydirigubbakcemile5

benim bir pilanim var.....
haftanin 2 günü patates rejimi, carsamba ve persembe bence... cünkü cuma tartida az göstersin kilolar kaydirigubbakcemile3
haftanin basi da lapa diyeti, yani pirinc rejimi.
haftanin 3 günüde diyer vitaminler, et, tavuk, salata, peynir zeytin gibi seyler yenmeli.

sizce yapiyim mi böyle?

2 hafta izinliyim, 4-5 kilo vermezsem aylin degilim!!!! klava:

nurhayat hos geldın aramıza..

kızlar bu arada kısır yıyebılırmıyız..

aylin bak bu sefer başar yoksa sen dedinn bak cezanı karışmam ona göreeee bence öyle edğil şok diyetlerde çok sağlıklı değil en iyisi normal 6 öğün yap öyle ver canımm tamam kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…