selam kızlar ben aranıza yeni katılıyorum.Kilom 87..umarım birbirimize destek olup bu kilolardan kurtulabiliriz.
aramıza hoşgeldin canım. serracımda söylicektir sana ama bu topikte devamlılık esastır.. bi cee deyip kaçmıcaksın a.s sık sık girip muhabbete katılacaksın.. sık girip paylaşarak veriliyor kilolar.. burda acayip bir motivasyon var .. birbirimizden güç ve moral alıyoruz. akşamları gün içinde yediklerimizi yazıyoruz.. geçmiş sayfaları okuduysan görmüşsündür.. cumaları da kilolarımızı yazıp handeryacımın listeyi oluşturmasına yardımcı oluyoruz.. ama bak cuma girmiş olman güzel. tam 1 haftan var kilo bildirmek için.. şimdiden hoşgeldin.. a.s.
selam kızlar ben aranıza yeni katılıyorum.Kilom 87..umarım birbirimize destek olup bu kilolardan kurtulabiliriz.
kızlar üzülmeyin veririsiniz bazı haftalarhiç veremiyorum niye oluyo bilmem ama hiç kaçamk yapmıyorum yani geçen hafta veremedim bu hafta1,5 kg gitti yani vericez kızlarrr hele aylinnn sen varyaaa beni kızdırıyon kız bak yanına gelicemmmmmklava::tomato na göre bak beni kızdırmaaakötükedihüso
flatlinerss nasılsın canım sende burdasın demii?
aylincim kızma ama bence kızlar haklı.. verememek ok olabilir ama 2 kg almışsın bide.. dikkat etmen lazım.. 90 göstermiyosun.. kafa yapıyosun bizimle dedik dedik.. sımardınmı ne :roflol:
dikkat et canımm.. daha yaşında küçük.. evlenip çocuk doğurunca iyice yerleşirler senin için iyi olmaz.. aç kalma ama az sık ye kaçamak yok ... ok ?klava:
hoşgeldin canım aramıza
Bebeg uyguladığın bi liste veya yöntem varmı?
nurhayat hos geldın aramıza..
kızlar bu arada kısır yıyebılırmıyız..
benim bir pilanim var.....
haftanin 2 günü patates rejimi, carsamba ve persembe bence... cünkü cuma tartida az göstersin kilolar kaydirigubbakcemile3
haftanin basi da lapa diyeti, yani pirinc rejimi.
haftanin 3 günüde diyer vitaminler, et, tavuk, salata, peynir zeytin gibi seyler yenmeli.
sizce yapiyim mi böyle?
2 hafta izinliyim, 4-5 kilo vermezsem aylin degilim!!!!klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?