80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyyyyy kisira bayilirim, cok da güzel yaparim :) oda sisiriyo insani, cok yagli degilse yenebilir

boncuk oyunu.. canmm.. sen 85 olmuştun yanlışmı hatırlıyorum.. kilo çizelgen hala 86 da.. doğru hatırlıyosam değiştirsene kızz.. 1 kg. az bişey mi? kaydirigubbakcemile3

evet canım haklısında işyerinden girdiğim için ben fazla takılamıyorum ekran açık ama vakişt buldukça size katılabiliyorum.:)) bi vakit ayırıp yapmam lazım haklısın bugün verdiysem yaparım demiştim ama veremedikte düzeltelim :))

serradeniz, aylin90, boncukoyunu, flatliners+, NURHAYATK, selma12+ kıalzr baya kalabalıklaştıkk valla ben lavitayıdaa özledim haaa

aylin bak bu sefer başar yoksa sen dedinn bak cezanı karışmam ona göreeee bence öyle edğil şok diyetlerde çok sağlıklı değil en iyisi normal 6 öğün yap öyle ver canımm tamam kolay gelsin

biliyorum...... haftaya cuma sonuc olmazsa topikten atilicam ok?
ceza bu olsun, hak ettim, ama OLMICAK, ben neee kilolarrrr verdimm, tam 25 kilo vermistim..... elbet basaricam yine.....
:icecream:

evet spor yapmanın ter atmanın çok faydası var..Ben evde oynamayı düşünüyorum.Hergün saat 2 den 3 e kadar oynayıp hareket yapalirim. kaydirigubbakcemile2
Waaaaooww süüpper vermişsin inşallah bende veririm.Hoşbuldum buarada.

nurhayatcım sende çizelge yap istersen insan onu dğiştirmek için heveslendikçe yiyesi geri kaçıyo :roflol:
faydası olur bence.. bana oldu da ordan biliyorum...

Çizelge yapıcam tatlım birazdan onunla uğraşırım.. Kızlar şu kilo verme keşke pazarda satılan bişey olsaydı ne süper olurdu dimiiii delikafadulden

biliyorum...... haftaya cuma sonuc olmazsa topikten atilicam ok?
ceza bu olsun, hak ettim, ama OLMICAK, ben neee kilolarrrr verdimm, tam 25 kilo vermistim..... elbet basaricam yine.....
:icecream:

bencede bir insan isterse başarır kesinlikleee:icecream: ama böyle dondurma yiyerek değilll:roflol:

hadi kızlar ben çıkıyorum oturmaya gidicem hazırlanayım ay zayıflamışsın diyolarya şımarıyorum haa hak ediyorum ama şımarmayı demi kızlaarrrrrsırnaşık şey

hadi kızlar ben çıkıyorum oturmaya gidicem hazırlanayım ay zayıflamışsın diyolarya şımarıyorum haa hak ediyorum ama şımarmayı demi kızlaarrrrrsırnaşık şey
Ayyy insanın çok hoşuna gidiyo valla öyle sözler duyunca insan 1 kilo bile verse duymak istiyo..Güle güle sana iyi gezmeler bol muhabbetler..
haha ayyy elim kaymiss dondurmaya gitmis haha ben :tomato: yapcaktim hihi

:roflol:

ablalarim bugün kardesimin dogum günüüü, 18 oldu, ve yarinn bahcede 15 kiz toplanicaz, kutlucaz. Mutfak yemek isi benden sorumlu, ben hazirlicam herseyii..... makarna salatasi patates salatasi yapicam, belki kisir azicik... annem yanina pogaca börek yapicak,..... bunlardan kesinlikle yemicem, sadece 2-3 kasik makarna salatasi, gerisi patates salatasi... pasta da olcak, ondan da kardesimden bir catalcik yerim, kesinlikle dilim degil

kızlar nasılsınız serracım bencede şımarabilirsin hakkındelikafaduldendelikafadulden
aylin sende dikkat et şok diyet yok az herşeyden sık yeyoksaklava:klava:klava:

kızlar nasılsınız serracım bencede şımarabilirsin hakkındelikafaduldendelikafadulden
aylin sende dikkat et şok diyet yok az herşeyden sık yeyoksaklava:klava:klava:

eyvaaaah sopalar cogaldi kacsammi ne :roflol:

serracım bende burdayım canmm... arada gezmeye gidiyorum başka topiklere :)))

-----

Son düzenleme:
kızlar benim bi yarım saatçik işim var sonra gene burdayım akşama kadar... şimdi bana müsade balkonu yıkıcam :)))
ama açık olcam yani..

birinci foto gecen sene, 81-82 kiloyken, antalyada sırnaşık şey

ikinci foto ocak ayinda, orda da 86-87 civariyim

simdide 92 aman allahim klava:

pek fark yok tek göbis cikti... hehe

hemen bakin silicem tekrar

SILDIM

Son düzenleme:
aylin canım iyi görünüyorsun ama şimdi yaşın kücük eminim yadan fazla kas vardır yaş ilerledikce kas gidiyor yerini yag kaplıyor ve o zaman daha kötü olursun hele cocuk yapınca vucut acılıyor bence ver sen

tabiki vericem, böle kalamam

kızlar tartıldım nihayet, 73,6 kg yani 700 gr. gitmiş, gerçi sabah 6.00'da bir tost yemiştim ama olsun. Bu hafta epey kaçamaklarım oldu Şimdi çizelgemi yeniliycem, yeni hedef 63 kg. hadi bakalım...
Handeryacım listeyi sabırsızlıkla bekliyorum.
Öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…