boncuk oyunu.. canmm.. sen 85 olmuştun yanlışmı hatırlıyorum.. kilo çizelgen hala 86 da.. doğru hatırlıyosam değiştirsene kızz.. 1 kg. az bişey mi? kaydirigubbakcemile3
aylin bak bu sefer başar yoksa sen dedinn bak cezanı karışmam ona göreeee bence öyle edğil şok diyetlerde çok sağlıklı değil en iyisi normal 6 öğün yap öyle ver canımm tamam kolay gelsin
evet spor yapmanın ter atmanın çok faydası var..Ben evde oynamayı düşünüyorum.Hergün saat 2 den 3 e kadar oynayıp hareket yapalirim. kaydirigubbakcemile2hıı bide canmmm ben spor da yapıyorum.. onunda çokk faydası var..geçen hafta hiç ara vermedim bu hafta hiç gidemedim verilien kilolarda farketti hemen... en azından 1 saat yürüyüş.. ama gezinir gibi değil hızlı tempoda.. inş.. imkanın vardır seninde..
Waaaaooww süüpper vermişsin inşallah bende veririm.Hoşbuldum buarada.canım hoş geldin aramıza bizim kurallarımız var bebek biraz değinmiş arka sayfalara bakarsan dün yine tekrarlamıştım bakarsan görürsün umarım hazirana kadar verirsin bence verirsin düzenli 6 öğün yaparsan ve günde 2.3 lt su içersen bence bu iş olur ben bu kiloları mart 12 başladım 1,5ayda verdim yani isteyince oluyor sende verirsin yanikaydirigubbakcemile5
nurhayatcım sende çizelge yap istersen insan onu dğiştirmek için heveslendikçe yiyesi geri kaçıyo :roflol:
faydası olur bence.. bana oldu da ordan biliyorum...
nurhayat hos geldın aramıza..
kızlar bu arada kısır yıyebılırmıyız..
biliyorum...... haftaya cuma sonuc olmazsa topikten atilicam ok?
ceza bu olsun, hak ettim, ama OLMICAK, ben neee kilolarrrr verdimm, tam 25 kilo vermistim..... elbet basaricam yine.....
:icecream:
bencede bir insan isterse başarır kesinlikleee:icecream: ama böyle dondurma yiyerek değilll:roflol:
Ayyy insanın çok hoşuna gidiyo valla öyle sözler duyunca insan 1 kilo bile verse duymak istiyo..Güle güle sana iyi gezmeler bol muhabbetler..hadi kızlar ben çıkıyorum oturmaya gidicem hazırlanayım ay zayıflamışsın diyolarya şımarıyorum haa hak ediyorum ama şımarmayı demi kızlaarrrrrsırnaşık şey
haha ayyy elim kaymiss dondurmaya gitmis haha ben :tomato: yapcaktim hihi
kızlar nasılsınız serracım bencede şımarabilirsin hakkındelikafaduldendelikafadulden
aylin sende dikkat et şok diyet yok az herşeyden sık yeyoksaklava: klava: klava:
aylin canım iyi görünüyorsun ama şimdi yaşın kücük eminim yadan fazla kas vardır yaş ilerledikce kas gidiyor yerini yag kaplıyor ve o zaman daha kötü olursun hele cocuk yapınca vucut acılıyor bence ver sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?