80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

73,2 kg yap sen onu abla, tost yemissin cünkü, YEMEDEN ve CIPLAK tartilin!!!

kızlar ya 2 haftadır birinciler arasındadım fakat bu hafta verememişim.neyse haftaya inşallah pes etmek yok

aaa yaptım şu kilo çizelgesini ama çıkmıyo ya puffffff......yapıştırırken nereye kadar yapıştırılıyo acaba??? kızlar sizinki (url ile başlayıp url ile bitmiyomu?

ben ciktim ablalarim
aksam yazarim yediklerimi
byby

kızlar merhaba karabatak gibiyim bir kayboluyorum bir çıkıyorum yatılı misafirim vardı yine bu aralar biraz kalabalığız evde pazar günü sakinlaşecek ortalık 500 gr vermişim bildirmek için girdim 79,5 olmuşum 7 li rakamları gördüm çok mutlyum bu moralle bugün öğlen sadece ton balıklı salata yedim akşamada dışardayız ızgara falan yerim heralde pazara kadar beni affedin hepinizi öptüm....

eylülce :)) en azından kilonu bildirmişin canımm...
pazardan sonrz tam gaz aramıza gel ama... lavita da yok sessiz buralar... bende 500 gr verdim bu hafta.

kızlar laf aramızda kimseler kalmadı.. benim bugün pek işim yok açıkçası.. kızımda annemlerle yazlığa gitti. evde yalnızım.. anlaşılan bugün buraların bekçisi benim .. laelaelaelaelae :lepi: :roflol:

ah lavitaa.. ahh... gel kız artık özledim seni... :a015: :içelim:

Son düzenleme:
merhabalar bende aranıza katılmak istiyorum. uzun zmandır zayıflamaya calısıyorum ama hiç bir gelişme yok... veriyorum alıyorum dogumdan sonra kalan kilolarımdan acil kurtulmak istiyorum artık. bebğim 22 aylık oldu ama ben dogumdan sonraki kilomdayım hatta arada üzerine alıyorum. en son tartıldığımda 81,5 idim. sanırım hala aynı kilodayım:) umarım öyledir yani. bende aranıza katılıp sizden moral almak istiyorum. bana yardımcı olurmusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…