80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slmmmmmmm ben geldim, ablalarim az önce lapa yemegi yedimmm.....

dogru yapmismiyim bi bakarmisiniz, ama süper lezzetliydi ölcüyü kacirmadan yedim.

1 kasik zeytinyagi (bidahakinde yagsiz yaparim)
1 domates rendeledim, kavurdum
icine 1 cay bardagi pirinc
1,5-2 cay bardagi su ilave ettim,
1-2 cay kasigi tavuk baharati corbalar icin
pisirdim, suyunu cekti, üzerine mendil koydum buharini cekti dinledin yedimm :)
tabagima koydumm ve üzerine domates dogradim, bi domates aldim bide pilav alkisalkisalkis güzel oluyorrr deneyin...

aksam da 2-3 patatesle patates salatasi yicem....

neden az yiyorum, cünkü 2 gündür manda gibi yedim, siskinlik gitmesi lazim...

:dance:

merhaba kızlar ben çok giremiyorum şehir dışından misafirlerim var ama okadar girmek istiyorum olmuyor beni unutmayın emi bugün kilomu veremiyorum tartımmın pili bitmiş yarın sabah söylerim tatamı canlarım

canım verdiğin bilgiler için çok saol canımcım evet cok giremiyorum 1 hafta ben yoktum şimdide misafirlerim var ama benim için çok kötü oldu yemek düzenim bozuldu yinede çok yemmemeye çalışıyorum sonra görüşürüz çanımkaydirigubbakcemile5

bugün herkes sus pus oldu... ben giremesem kaynatırdınız.. birikirdi sayfalar...
handerya,alnağme nasılsınız? geçmişi mi okuyosunuz kızlar?

arkadaşlar meraba 1,5 aydır sayfaya giremedim
eşimde şeker çıktı yüksek seviyede
insülin yapıyoruz
kilolar duruyo 85 kiloyum
bugün patates diyetine başladım
bakalım nekadar gidecek
daha sık giricem motivasyona ihtiyacım var
listeye benide ekleyin yaza bişey kalmadı
hepinizi öpüyoruma.s.

evet bebeğim geçmişi okudum ancak geldim.. Sen nasılsın? Ben de bu hafta hareket yoktu yine.. Kaçırmıyorum da.. Bir tek bugün sabah kahvaltısını güzel yaptım.. Ama o da tartıldıktan sonraydı.. Çok yavaş gidiyor bazen hevesim kaçmıyor değil hani.. of offf

Evet canım geçmişi okuyup not alıyordum ama sen gitmişsinnn!! Kızlar kilo veren herkesi tebrik ederim ne güzel bu hafta 1500gramlar çok gibi..
amaaaa ben hafta içi 500 gr vermeme rağmen yaptığım iradesizce kaçamaklar sonucunda bugün aynıyım geri almışım anlıyacağınız
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldizzzzz! Listeye girmek istiyorsanız ilk kilonuz - bugünkü kilonuz-hedef kilonuz yazın mutlaka..
Listeyi yarın mı yapıyım,ne dersiniz? Bir kaç kişi öyle istiyordu sanırım..

Son düzenleme:
iyiyim bende alnağmecim... yavaş gitsin bazen de hiç gitmicek tabi. ama hevesimiz kaçmamalı... kararlılığımız devam etmeli... bak bide sen 70li kilolara gelmişsin.. bi de ben görsem o günleri... inş. bigün o da olcak... neyse kızlar ben kaçıyorum... sayfam açık olcak ama.. yemek yapıcam daha.. takıldım kaldım bugün.. ben görevimi devredicem ama kimse yok yine...

handeryacım ben burdayım hep ama kimse yok diye canım sıkılıyo.. başka konuları okuyorum arada gezip geliyorum yine aynı yere... kaydirigubbakcemile3
sen bilirsin canım.. birkaç kişi yarın yapılsın demiş ama... sen ne zaman uygun olacaksan ozaman yaparsın.. bayaa zamanını alıyodur liste yapmak da.. genelde gece 3 falan oluyo listeyi yazdığında.. sayemizde uykusuz kalma da... alkisalkisalkis

Yok canım ben hep öyle geceleri girebiliyorum evin erkekleri ancak uyuyor ve bende o saatten sonra kendime zaman ayırabiliyorum.Bana bugün de yarın da uyar eğer yarın belirtecekler varsa beklerim.
Offf havada güneşli ve soğuk bir yanım kalk giyin,oğluşu da hazırla yürüyün diyor diğer yanım hava soğuk bu soğukta çocuğu da hasta etme diyor ama böyle hareket olmayıncada gitmiyor işte kilolarrr!

Bu arada ince düşüncen için tsk ederim canım,kilonu ayrıca msjla da bildirmişsin saol!

evet bak lavita nın eksikliği nasıl belli yalnız kalmışsın forumda bebekcim.. Ben de buralardayım ama işim var onu yapıyorum boşluklarda da yazılanları okuyorum

Bu arada ince düşüncen için tsk ederim canım,kilonu ayrıca msjla da bildirmişsin saol!

BAk iyi akıl etmişsiniz. Bundan sonra sayfaya yazdık mı herkes sana özel mesaj atsın handerya cım sende aramak zorunda kalmazsın.. Bunu duyuralım.. Sana kolaylık olsun en azından

BAk iyi akıl etmişsiniz. Bundan sonra sayfaya yazdık mı herkes sana özel mesaj atsın handerya cım sende aramak zorunda kalmazsın.. Bunu duyuralım.. Sana kolaylık olsun en azından

Yok canım gerek yok cuma sabahından gecesine kadar yazılanları not alıp listeyi hazırlıyorum benim için önemli olan verilen değerlerin birbirini tutması ve net yazılması onun dışında sorun yok canım herkes buradan yazsın ,yenileri listeye alıyormuyum bu arada ve 3 kişi listede turuncu renkte onları siliyorum bu haftada girmediler..

handeryacım bende geçen hafta sporumu düzenli yaptım 2 kg. gitti. bu hafta hiç spor yapamadım yarım kg. gitti. (hergün okula gidiş geliş yarım saat yürüyüşü saymıyorum)
bugün hzılı başladım devamı da gelicek inş. en olmadı kızımı okula bırakınca öğleden sonra giderim sporuma ama giderim ...
alnağmecim lavitamın yokluğu hepimiz için hissedilen bişey bence... o buraya neşe getiriyo .. arada şarkı sözlerti fln.. :teselli: genç ruhu yine arada yaş farkı fazla olmasa da bekar.. evlenince insan daha farklı sorunlarla uğraşmaktan önceki deli doluluğu kalmıyor pek...

turuncuyla işeretlediğin kişileri ben katıldığımdan beri hiç görmedim.. ama bir mazeret fln yazsalardı da gözüme çarpardı sanırım... yenileri listeye alma konusuna gelince acizane fikrimi söyleyebilirim sadece... bugünlerde bikaç kişi katıldı ama istersen şimdiden ekle haftaya kadar bi gözlemler ona göre çıkarırsın listeden.. istersen de ilk hafta deneme olsun haftaya eklersin... serracım olsa ona sorardık ama... :1rolleyes:

bu arada eski listede birinciler arasında kendimi görmek güzellmiş.. bu hafta değilim. çünkü 1,5 kg verenler var.. haftaya inşallah yine zirvede olurum :sm_cool:

selam kızlar ben gedim oturmadannn ama kaçırmadım emin olabilirsiniz kilolarım gittikçe ben daha çok hırslanıyorumm yani ayy inş bu ay 70 lerden kurtulurum bakalım mayıs 12 ye kadar nekadar vericem hadi hayırlısı hedefim 70 ama bakalım 4,5kg var daha 20 günde verebilirm demi kızlarrrrrrrrrrrinşş tabi vermesemde üzülmüycemmm sporu çoğaltmam lazım daha iyi olur 1 saat yürüyüş yani biraz daha tempolu hafif tempoda yürüyorum neyse başarıcaz biz bu işi kızlarrrrrrrrrrrrrr

arkadaşlar bazıları canı isteyince geliyo canı istemeyince gelmiyo valla kimse kusura bakması isimde vericem msela
vuslat 2008 ben buraya geldiğimden beri hiç katlımıyok yani eğer düzenli gelip katılımyapacaklarsa yazalım listeye yoksa silinecekler haberiniz olsun valla yenileride 1 hafta deneme yapalım derim bennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…