80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne bu şimdi?? deneme süresimi var :roflol: listeye almazsanız almayın canım ama bu çok saçma.. bakarsınız kişi girmiyo cuma günleri kilo bildirimi yapmıyo silersiniz olur biter.. denemeyin anacım beni.. listeye de almayın..

nurhayatcım o liste geçen haftanın listesi... tabi aynı listeden bahsediyosak...

nurhayat neden boyle ani bir cıkış yaptın anlamadım:1no2:

serracım bence veririsin o 4.5 kg.ı...
sende bu azim oldukça kaydirigubbakcemile2
ben hızlı tempoda yürüyorum canmm.. yavaş yürüyünce öylesine geziniyomuşum gibi geliyo bana.. bide yürüyüş sonrası spor yapıyorum... yani yürüyüş yolumda spor aletleri.. giderken yanından geçiyorum.. yol bitince dönüp.. aletlere gelince sporumu yapıyorum.. bedava spor imkanım da var.. tek derdim zaman.. kızıma bakacak birisi lazım.. bugün yarın yok ama normalde okula bırakınca öğleden sonra yapıcam...

evet nurhayat üzgünüm ama bende nidacıma katılıyorum.. bu ani çıkışını ve gereksiz tepkini anlayamadım... bende ilk kayıt olduğum gün listeye girememiştim... serra da diğer arkadaşlar da haklı bu konuda... o kadar çok kişi aranıza katılmak istiyorum diyor ve bir kere den yada birkaç kereden sonra girmiyorki tahmin bile edemezsin... listeyi yapan handerya arkadaşıma fazladan bir uğraş vermiş oluyor... deneme süresi devamlılığını gözlemlemek açısındandır... sen zaten kilo vermek istiyosan gerçektennn tabi listede olsan da olmasanda aramızda olursun... yada kendimden örnek veriim listeye girmek için ne kadar kararlı olduğumu anlatmak için günde 5-6 kere giriyodum abartısız...

--- yoruma açıktır arkadaşlar------

handeryacım beni listeye eklersen sevinirim
şuanki kilom 85
diyete bugün başladım
hedef kilo 68
cuma günü kilo bildirimini yaparım

Tamam sizi anlıyorum eğer böyle bi kural varsa uygulanır tabi buna diyecek sözüm yok ama bende burdayım yazılanları okuyorum ve "acaba yeni gelenleri listeye alsakmı, bence 1 hafta deneyelim" gibi konuşmalar açıkcası hoşuma gitmedi.Demekki normalde böyle bi kural yok ve şimdi bi karara varılmaya çalışılıyor.Açıkcası benim çıkış yaptığım nokta eski-yeni ayrımcılığının yapılmaya çalışılması ve yeni gelenlerin kuzu gibi kararın açıklanmasını beklemekten başka alternatifinin bulunmayacağı... Sonuç bu konuşmalar kalp kırıcı oldu..

Hoşçakalın arkadaşlar önelemesi olmayan deneme süresi az olan bi işe pardon topice gideyim..

selam kizlar nasilsiniz ben bu hafta 1 kilo verdim sonunda 81.5 kilo olmusum :sm_cool:benim ilk kilom 82.9, gecen hafta 82.5 ,ve buhafta 81.5

kızlar biz kötü yada yanlış bişey mi söyledik ben anlamadım valla... bana yanlış ve kırıcı bişey söylenmedi gibi geldi ama .. neyse kimse de fikrini söylemeye niyetli değil sanırım...cokacimcoook

en iyisi ben bugünkü listemi yaziim...
sabah------- 1,5 dilim kepek ekmek,1 haşlanmış yumurta,1kk peynir,şekersizçay
ara----------- 1 salatalık
öğlen-------- 1 porsiyon k-flakes
ara----------- 1 salatalık-1 kase yoğurtla susuz cacık
akşam------ 4 yemek kaşığı semizotu yemeği,3 kaşık makarna, 1 dilim rulo patates salatası
ara----------- şekersiz çay

akşam yemeği biraz uzun oldu ama yediklerimin çokluğundan değil,isimler uzun... salatayı yeşillik yemem gerekiyodu ama canım çok istedi öğlen yaptım. yemessem.... kaydirigubbakcemile3 cokacimcoook

bebeg handerya nasılsınız ben bu gün ayrıntılı tartıldım gecen hafta yani 9 gün önce yagım
27 2 bu hafta 25 6 ben cünki kastan vede sudan gitsin istemiyorum o yüzden 10 günde bir böyle tartılacagım artık

selmacım iyiyim canımm.. sen nasılsın?
ne güzel bak yağdan veriyosun kilonu demekki.. ben hiç ayrıntılı tartılmadım... ama tartılmak istiyorum bende.. bilelim ama demi canım yağımız kaç kg. kasımız kaç kilo...
bende kesin kasın 2 katıdır yağlar.. özellikle göbişte... ee iki elimle zor kavrayabildiğim bi kütle var sonuçta.. :bbo:

Bebeg canım tartıl bız cerenle artık Öyle yapma kararı aldık bakalım onun ne cıkacak yagı merak edıyorum

kızlar selam, yahu noldu bir gürültü kopmuş, yeni gelen arkadaşların hevesini kırmayalım, kurallarımız belli, hatırlatsak yeter, handeryacım da bir hafta sonra ekler listeye, bakalım 1 hafta devamlılıkları oldu mu. Bu şekilde çözeriz bence. Herneyse ben şimdi bugünkü menümü yazayım:
Sabah: 1 tost, 4 zeytin, domates, salatalık
Öğle: 2 dilim kepek ekmeği, domates, 1 kk peynir, salatalık, 2 dilim salam
Ara: 1 bardak ayran
Akşam: Canım pek bir şey istemiyor bugün, 1 kase yoğurt yerim az sonra
Hepinizi öpüyorum.

flatliners canımm kimsenin hevesini kırdığı yokki kimsenin... bende yeniyimm.. 2. haftam daha... kırıcı bişey söylenmedi bence.. geçmişi okumuşsundur.. hatalı ne denmiş... serracım ilk kayır olduğum gün bana da yazmıştı kuralları... ilk okuduğumda serranın yazdıklarını gözlerim dolmamak için zor tuttular kendilerini... ama madem kararlıyım gururlu olmak.. zayıf olmak... ok guruluyuz. ama en ufak bişeye darılmaktansa sizleri bıktırma derecesine getirene kadar girip muhabbete katılıp kabul ettirdim kendimi sonuçta.. ben öyle düşünüyorum yani..

arkadaş sanırım dahaönce 90kilonun üzerindekiler topiğindeymiş.. bi hamilelik geçirmiş bebeğinikaybetmiş... şimdi 87 diye buraya gelmiş...bizden sonra o guruba slm yazmış herkes hayırdır kız?fln.. ama fevri davrandı bence o kadar tepki gösterecek bişey yoktu..kendibilir tabi... neyse hayırlısı herkes için... herkesin düşüncesine saygımız var..

merhabaa.......
bugün yediklerimi yaziyim.......
bakalim gözünüze giricemmi.... yoksa sopa yicem hehe

sabah 10.30 : 1 kagse cornflakes sütlü
öglen 14:00: 1 cay bardagi lapa pilav, 1 domatesli
ara 15:00: 1 haslanmis patates, 1 kasik labne peynirli
aksam 17.45: 1 cay bardagi lapa pilav, 1 domatesli
2 patates, 1 kasik labne peynir
1 bardak elma suyu (100kalori)
2,5 litre su icmis olurum geceye kadar, veya 3 litre.

aksam meyve atistirabilirim belki.....

öptüm sizi ablalarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…