80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yarin kardesimin dogum günü, o yüzden yarin pek giremicem, haberiniz olsun emi ablalarim, mutfaktan cikamicam....... pastalar yapicam, salata cesitleri yapicam ühüüüf, ama sözzz otlanmicam :)
salatalardan 4der kasik alirim, kücücücücük dilim cilekli pasta (keki yagsiz) cok güzel bir pasta, isteyene tarife verebilirim) kalorisi az olan cilekli pasta....

öptümm

kilomda bir değişiklik yok ümid ediyorum haftaya moral bulacağım bir skorla gelmek

kizlar nerredesiniz ben birhaftada yaptiklarimi anlatiyim ozaman
hergun 1saat tempolu yurudum cok yorgun olsam bile
kahvaltimi cok yedim zaten 10.30 gibi yiyorum sonrada oglende biseyler atistiriyorum
aksam herbalife benzeri bisey iciyorum bazen iki kere iciyorum tok tutuyo
ben alistim ac kalmaya ama tatli krizim ortaya cikacak gibi

Evet canım doğru. 90 kilonun üzeridekiler topicindeydim.Hamileliğim dolayısı ile çıktım topicten, bebeğimi kaybedince zayıflamaya karar verdim ve aranıza katılmak istedim.. Sizin davranışlarınız belki sizin için gayet mantıklı olabilir ama tek taraflı düşünor empati kurmuyorsunuz... Hoş bişekilde hoşgeldin deniliyor sürekli katılım şart deniliyor ok diyorsunuz sonra kendi aralarında konuşuyorlar" yeni gelen arkadaşları listeye almak için 1 hafta denesekmi???" "1 hafta deneyelim derim benn" kızdığım kırıldığım nokta buydu ve bence fevri bi çıkış değildi.. aranızda yaptığınız konuşma gayet rahatsız ediciydi.. yeni gelenlere kurallar açıkca söylenir her yeni gelen için yeni bir kural oluşturulmaz.. en önemlisi kurbanlık koyun muamelesi yapılmaz... bu açıdan bakarsanız belki anlarsanız..

nurhayatcım bende seninle aynı durumdayım inan.. düşük yapıp tekrar bebek isteyenler topiğinde görebilirsin yazdıklarımı... benim fevri dememin sebebi kesinlikle seni kırak yada eleştirmek için değil canımm öncelikle bunu belirtmek isterim. aynı şeyleri ben kayıtolduğumgün de yaşamıştım... ama bu şekilde davranmadım.. tabi herkes farklı tavırlara ve özelliklere sahip.. bazılarımızın daha müsamaha gösterdiği konularda bazılarımız daha hassas olabiliriz... yani bana da aynı listeye girmek isterimdediğimde deneme süresi sonrasında devamına bakıplisteye alırız gibişeyler denmişti ama ben senin gösterdiğin tavrı göstermedim.. tekrarlıyorum... herkesin görüşüne düşüncesine saygım var.. ok?
yanlış anlaşılmak istemem...

ve ben ne 1hafta denesekmi dedim nede 1 hafta deneyelim derim ben dedim.. 2 seçenek sundum benden daha kıdemli olanlara... ya listeye alınır devamlı gelmezse haftaya silinir.. yada 1 hafta beklenir haftaya alınırlisteye dedim... dediklerimi ben mi yanlış ifade ediyorum yoksa ordan bakılınca mı yanlış görünüyo anlamadım valla... sonuçta bu topikte yada başkabi topikte amacımız aynı değil mi canımm... amacımıza ulaştıktan sonra yerin ne önemi var ki...

neyse herkese iyi geceler.. yazılacak olanları sabah spordan sonra okuyabilirim artık... 1 hafta aradan sonra spor yapınca biraz da zorladım sanırım kendimi bacaklarım ve karnım ağrıyo... mekiği mi fazla çektim acaba... ama devam.. ilk gün böyle oluyo zaten... sabah 7 buçukta gidicez. erken daha iyi olur sanırım... ben kaçtım.. by

selmacım iyiakşamlar canmm... cerencim sana da.. iyi olmaya çalışıyorum güzelim.. sen iyisin umarım.. anlaşılamamak moralimi bozdu biraz... ki ben her zaman ve her durumda anlatmak istediğimi rahatlıkla anlatabilen ve söylemek istediğim herşeyi açıkça söyleyen biriyimdir.. ama bilmiyorum yaa.. neyse kızlar.. ben yatiim en iyisi... kafam dinlensin biraz...

selamm kızlarr bu neyaaa valla çok üzüldüm insannrın bu çıkışları yani bu topiğin bir kuralı var ve sonradan konulmadı benim ve bebeğin kastetdiğide budur kurallarımız bu canınız isterse hepimiz bu kurallara uyuyoruz ve kimsede sizin gibi fevri çıkışlarda bulunmadı yanii anlamadığım siz heralde böyle insanların sizin üzerinizde kural koymasına tahammülünüz yok sizin gibi buraya nekadar insan geldi 1.2 günden sonra girmedi ne bilelim siz devamlı gelecekmisiniz yoksa geçicimi yaa üff 1 hafta geleceğine devamlı burda olacağını kanıtlamanı istedik sadece bu kadar sorun yaptığınıza değmez gerçekten siz bilirsiniz NUR HAYAT

olur böyle şeyler biz anladık ne demek istedigini :1hug::1hug::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…