80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selmacım yağın çok güzel gitmiş ne yapıyon daha yatmadınmı ben yatmaya gidiyorum malum misafir var gün boyu çok yoruluyorum bide bugün kayın validem vardı iyi akşamlar

iyi akşamlar kızlar..bugün evde değildim giremedim..ben bu hafta yarım kg vermişim..git gide yavaşlıyorum galiba.bugün biraz kaçamaklarım oldu henüz yazdıklarınızı da okumadım. yediklerimi yazayım önce
sabah--2 dilim kepek ekmk,peynir,yarım yumurta,4 zeytin,dom,salatlk
ara--hatrlmyrm
öğle--2 kepçe taze bakla,yoğurt
ara--2 kurabiye
ara--küçük bi parça bazı(yufkaekmek)peynir
akşam--2 kaşık p pilavı,2 kepçe türlü
ara--sakızlı muhallebi
şimdi de çizelgemi değiştireim

canım hiç üzülme kafana takma herzaman olur öyle şeyler

Tamam gıderız enkısa zamanda ama yaĞın gıtı Ğını hıÇ zannetmıyorum bılıyorsun bu hafta Çok dÜzensız geÇtı

canım çizergene bakıyomda cok güzel kilo vermişsin devam

olsun ölctürelim aslında keşke bu gün beraer gitseydik ama misafirin oldugu icin birşey demedim

neyse kızlar ben çıkıyorum uykum varrrrrrrrrrr herkese iyi gecelrr eflatun canım hiç veremeyebilirdinde bunada şükürr sen öyle düşünme yavaşladı diyee sadece bu hafta öyle oldu hafta 1 kilo ve üzeri verirsin inş

serracım benim evde yürüuyüş baandım var bence onufaydası var cünki hergün bir bucuk saat yürüyorum

yarım kg yag icin yedi bin kc harcamak gerekmiiş bende günlük bin kc yakıyorum yani yedi günde yarım kg gidiyor herhalde

serracım yürüyüş bandını aldırdım cünki dışarda yürümek sıkıcı oluyor hele tek başına gitmek bazen soguk bazen sıcak en güzeli yürüyüş bandı akşam tv seyrederken yürüyorum imkanı olana tavsiye ederim cok güzel cok pahalı degil

maddi olarakda şu an pek alamam ama benim evimde yer problemi varyaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…