canım hiç üzülme kafana takma herzaman olur öyle şeylerselmacım iyiakşamlar canmm... Cerencim sana da.. Iyi olmaya çalışıyorum güzelim.. Sen iyisin umarım.. Anlaşılamamak moralimi bozdu biraz... Ki ben her zaman ve her durumda anlatmak istediğimi rahatlıkla anlatabilen ve söylemek istediğim herşeyi açıkça söyleyen biriyimdir.. Ama bilmiyorum yaa.. Neyse kızlar.. Ben yatiim en iyisi... Kafam dinlensin biraz...
Selmacım yağın çok güzel gitmiş ne yapıyon daha yatmadınmı ben yatmaya gidiyorum malum misafir var gün boyu çok yoruluyorum bide bugün kayın validem vardı iyi akşamlar
canım çizergene bakıyomda cok güzel kilo vermişsin devamiyi akşamlar kızlar..bugün evde değildim giremedim..ben bu hafta yarım kg vermişim..git gide yavaşlıyorum galiba.bugün biraz kaçamaklarım oldu henüz yazdıklarınızı da okumadım. Yediklerimi yazayım önce
sabah--2 dilim kepek ekmk,peynir,yarım yumurta,4 zeytin,dom,salatlk
ara--hatrlmyrm
öğle--2 kepçe taze bakla,yoğurt
ara--2 kurabiye
ara--küçük bi parça bazı(yufkaekmek)peynir
akşam--2 kaşık p pilavı,2 kepçe türlü
ara--sakızlı muhallebi
şimdi de çizelgemi değiştireim
canım çizergene bakıyomda cok güzel kilo vermişsin devam
olsun ölctürelim aslında keşke bu gün beraer gitseydik ama misafirin oldugu icin birşey demedim
selmacım sen sirke içiyormusun
hayır içmiyorum neden sordun
serracım benim evde yürüuyüş baandım var bence onufaydası var cünki hergün bir bucuk saat yürüyorum
serracım yürüyüş bandını aldırdım cünki dışarda yürümek sıkıcı oluyor hele tek başına gitmek bazen soguk bazen sıcak en güzeli yürüyüş bandı akşam tv seyrederken yürüyorum imkanı olana tavsiye ederim cok güzel cok pahalı degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?