80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

olsun bende aldıgımda pek müsayit degildik ama ben tutturdum illa alalım diye aldık yerim cok müsayit oturma odamda

sınavlara calsıtığım için ancak bu saatte fırsat bulabildim şimdi yazıyorum :)

kilom aynı tam tamına 85

bugün sabah meyve suyu ve biraz peynir
öğlen salata ve iki kaşık pilav
akşam da salata ve kabak haslama yedim

:)

Evetttttt bu haftanın bol sıfırlı tablosu da hazırrrrr...! Şampiyonlarımız Serradeniz ve her ne kadar aramıza katılmasa da Vuslat2008 oldu tebrik ederimmm! :lepi::hooray:
Bu hafta yeni gelenlerin hepsini listeye ekledim sorun olmasın şurda ağız tadıyla kilo vermeye çalışıyoruz yanlış anlaşılmalarla kırılıp,sinirleri yıpratmayalım kızlar zaten girmeyen 2 hafta içinde listeden çıkarrr.. Kimse de sırf listede yer almak için aramıza katılmaz dimi ama (vuslat cumadan cumaya kilo bildirimi yapıyor hafta içi yok sözüm ona )olsun demek ki takip ediyor ve kilo vermeye çabalıyor diye düşünüyorum tabi paylaşım olursa çekişme olursa herşey çok daha güzel ve eğlenceli olur.. 3-4 eksik var listede onları sonra düzeltirim artık..hepinizi öpüyorum şimdiden günaydınnnnnn!

Son düzenleme:
slm kizlar..handerya davet etti saolsun icabet edeyim dedim,ben 80inin üzerinde degilim ama 80den basladim vermeye aranizda benimle ayni olanlarda var sorun olmaz insallah..
suan 74 kiloyum benim baskül 1 fazla tartiyor ama olsun..
herkese basarilar diliyorum yaza incecik olma ümidiyle..

haftanın bırıncılerını kutluyorum..ben kac haftadan berı bırakın haftanın 1.sını kılo bıle veremedım..ay kızlar bana yardım edın..ne yapmam gerekıyor..ılk ıkı hafta kılo verdım..3 haftadır tık yok sızıınde mı boyle..yoksa bende mı bır anormallık var..

günaydın kızlar...
scapula sende hoşgeldinn.. aramızda 70 li kilolarda olan arkadaşlar var.. sorun olmaz sanırım o bakımdan...
sık sık gel katıl yeter... kaydirigubbakcemile5

maddi olarakda şu an pek alamam ama benim evimde yer problemi varyaaa

serra meraba bende senin gibi yürüyüş bandı
almak istiyodum maddi açıdan zorlucaktı
twist-shape yada steppır deniyor ondan aldım
87 tl düzenli yapıldığında sonuç alınır
kalori yakımı fazla
zayıflıyorum çok mutluyum topiğini
inceleyebilirsin

günaydın kg verenleri tebrik ediyorum vermeyenler yılmak yok herkesin metobolizması aynı degil verirsiniz inşallah bebeg günaydın /COLOR]

kizlar bende geldim burdayim 80 kilo olarak.burdaki herkez rejimdemi.
bende baslamak istiyorum rejime

handeryacım ellerine sağlık güzel arkadaşım, yeni gelen herkese kocaman bir hoşgeldin :)
kilo veren herkese tebrikler, Serra ve Vuslat'ı ayrıca tebrik ediyorum, veremeyenler üzülmek yok, tam gaz devam...
Öpüyorum.

günaydinnnnnnnn flatriners selma ve serradeniz ablalarimmm

az önce tartildimmm, 90,7 gösterdiii. 91,9 degil, bu persembe gecesi cok yedigim icin 92 ye yakin gösterdi, yinede 92 mi yazilsin listeye yoksa 91 mi? siz karar verin.

Daniela (17 yaşında, lise öğrencisi)

Yaklaşık 1.5 yıldır anoreksiyayım. Geçen yıl annem, ikizim ve ben tatile giderken kaza geçirdik. Kurtarma ekipleri üç saat çalışmayla bizi çıkarabildiler. Şuurum yerindeydi ve annemle ikizim yanımda öldü. Uzun süre komada kaldım, kendime geldiğimde ailem artık yoktu. Kimsem olmadığından, bizi erken yaşta terk edip bir daha aramayan babamla yaşamaya başladım. Kendimi kimsesiz ve istenilmemiş hissediyordum. Babam sıkça iş seyahatlerine çıkıyordu, hep yalnızdım. Yemek yemek istemiyordum, yediklerim giderek azalıyordu, ancak bu babamın dikkatini çekmiyordu. Kendimi tutamayıp çok şey yersem kusuyordum. Boyum, 1.66 metre, kilomsa 53’tü, önce 5-6 kilo verdim, sonra arkası geldi... Kilo vermek bir bağımlılık haline geldi, durmak istemiyordum! Kazadan kendimi sorumlu tutuyor, bunu hak ettiğimi düşünüyordum. Zayıfladıkça üşüyordum, başım dönüyordu, rengim solmuştu... Bir gün bayıldım. O sırada sadece 39 kiloydum. Ölmemem için suni beslemeye aldılar. Tedavi merkezine sevk ettiler, sekiz aydır buradayım.

Hedefim üniversiteye başlamak. Ancak bu bağımlılığı yenmek çok zor. Kahvaltıda yediğim her lokma için kendimle savaşıyorum. Ne yaparsam yapayım yemek düşüncesi her saniye aklımda, esaret gibi! Bazen başaramayacağım endişesine kapılıp karanlık bir deliğin içine düşüyorum, ama önümde daha uzun bir yolun olduğunu da biliyorum. Öğle yemeğinde merkezdeki kızlarla adeta bir yarışa giriyoruz, elimizde değil, ancak herkesin kafasında en az kim yiyecek düşüncesi dönüyor. Başka bir kızı yerken seyretmek bana hayata bakmak gibi geliyor. Onun hakkında, o an “Bak ne kadar güçsüz, yemek yiyor, açlığına yenik düşüyor ve ‘en iyi arkadaşı’ anoreksiyaya karşı geliyor” diye düşünceler saplanıyor kafama. Korkunç bir his başkalarının önünde yemek yemek! Merkezdeki kızlarla dertleştiğimde hepimizin bir hikâyesi olduğunu gördüm. ınsanlar bizi yanlış anlıyorlar; biz, sadece zayıf olmak için öldüresiye perhiz yapmıyoruz, herkesin bunun için farklı, derin sebebi var. Bunu bir gün yenebileceğimi umuyorum, ama şu an yemek düşünmeden bir anım geçmiyor.

herkese güğnaydın ay benmi oldum haftanın birincisi inanamıyorum yaa bugün her şey çok güzel başladı çok teşekkürler tebrikler için umarım herke istediği kiloya bir an önce ulaşır kızlarryılmak yok umudunuz kırılmasın üzüntüdende veremiye biliyoruz bunu bilelim ve ben sabah tekrar tartıldım 1 kg daha gitmiş bende yani73,5 olmuşumm çok sevindim yaaaaaaaahihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…