80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tebrik ediyorum ablam.... ama bosuna sevinme ben olucam birinci cuma günü kaydirigubbakcemile3 süprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzz tam gazz gidiyorumm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hopp hopp :roflol::roflol:

serracıgım bunyen artık alıstı senın..artık duzene gırdın..sen kac hafta ust uste kılo verememıstın..

kizlar beni goren yokmu kustum amaŞeniz bir kac soru sordum kimse cevaplamadi.

hosgeldin ablacim, evet herkes rejimde, hergün aksam, gün boyunca yediklerini yazman gerek, ve sohbete katilabilirsin, her cuma sabahi kiyafetsiz tartilip, kilonu bildirmen gerek cuma aksamina kadar.

ben tanitayim kendimi, buranin en genc rejim yapan kiziyim :roflol: daha dogrusu ablalarimin dayak atmak istedigi kisiyim :roflol: birazcik kilo almisimda sopa veriolar bana kizdilar bende simdi rejimdeyim hatta bu hafta birinci olucam görürsünüz siz hihoyyyt

hadi bakalım haftanın biricisi olman dileğiyle inşaallah

canım oncelıkle hosgeldın..aslında rejım demıyoruz..tamamen saglıklı beslenmek...:lepi:

hosbulduk kizlar kurallari okuyp bende uyacagim

ben tanitayim kendimi, buranin en genc rejim yapan kiziyim :roflol: daha dogrusu ablalarimin dayak atmak istedigi kisiyim :roflol: birazcik kilo almisimda sopa veriolar bana kizdilar bende simdi rejimdeyim hatta bu hafta birinci olucam görürsünüz siz hihoyyyt[/QUOTE]

canim ya kac yasindasin.zayiflarsin ins

hadi bakalım haftanın biricisi olman dileğiyle inşaallah

insallah
bugün dogum günü partisi var, birazdan mutfaga gecicem, salata türkleri yapicam
bugün sadece salata yicem, ama tabi makarnalisida var
hadi aylin ha gayret

asi mavi ve dido aramıza hoş geldiniz burası gercekten zayıflamaya yüzde yüz katkı saglıyor motiive ediyor sık katılırsanız herşey yolunda gider tekrar hoş geldiniz

canim ya kac yasindasin.zayiflarsin ins[/QUOTE]

19 abla

anammm kiz benden 1 yas kucuksun.ayni dertten muzdaribizsenağlama.bu yasta sistim iyice[/QUOTE]

20 yani, evlimisin sen?
ama sen daha zayifsin, ben 91 kiloyum. ama göstermiyorum
peki senin durum nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…