80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anammm kiz benden 1 yas kucuksun.ayni dertten muzdaribizsenağlama.bu yasta sistim iyice

20 yani, evlimisin sen?
ama sen daha zayifsin, ben 91 kiloyum. ama göstermiyorum
peki senin durum nasil?[/QUOTE]

evet canim evliyim.bende aslinda cok gostermiyorum kemikliyim daha cok.
ama gobegim var malesef

20 yani, evlimisin sen?
ama sen daha zayifsin, ben 91 kiloyum. ama göstermiyorum
peki senin durum nasil?

ama gobegim var malesef
[/QUOTE]

bende öylee, kemikliyim.
ben bir sene önce 80 dim yaaaaaaaa
nasil 10 kilo aldim aklim almiyooooooo

kizlar herkese merhaba. dunden beri ne olmusuz boyle herkes ayaga kalkmis. Sinirlenmek ve stres bize yaramaz.. Sakin olacagiz bosverin..dun aksam esim yemege goturdu yine sadece domates corbasi ve bolca bir salata yedim. Oglusumun koftesinden 1 adet esimin kizarmis patatesinden 3 adet yedim. Ordan da alisveris yerlerini gezmeye gittik.. Yediklerimi eriitim.. Sabah tartildigimda 75.5 ciktim.. Dun sabah kahvaltisinda kacirdigim icin uzuluyordum ama neyi anladim kizlar biliyor musunuz? Surekli az yedigimde zayiflayamiyorum.. Ilk hafta ben pizza bile yedim.. Ama her hafta duzenli 1 kilo verdim.. Sonra tamamen kendimi az ve saglikli yemeye verince barsaklarim daha az calismaya basladi .. Ki kuru kayisimi yiyorum.. Dun sabah kahvalti yaptim hem de guzel bir kahvalti oglen ve aksam ona gore dengeledim.. sabah supriz 75.5.. Haftanin bir gununu ve bir ogununu kendime hediye etmeyi dusunuyorum.. ne dersiniz? simdilik hoscakalin ogluma ayakkabi alacagim ordanda ablama gidecegim yigenimin yasgunu bugun.. Merak etmeyin pasta yemek yok.. Tatli ile aram pek yokkk zaten..

bende 19 yaşındayım ve 89-90 kiloyum ben okul ve iş arasında gidip geliyorum halsiz düştüğümden pek diyet yapamıyorumm çok fazla harekette yok hayatımda bende uğraşıcam vermeye ama sizle yarışabilirmiyim emin değilim :1no2: herkese kolay gelsin sağlıklı zayıflamalar kaydirigubbakcemile5

aaaaaaaaa sevindiiim, gel kiz gelllll, zayiflarsin merak etmeee....

ama gobegim var malesef

bende öylee, kemikliyim.
nasil 10 kilo aldim aklim almiyooooooo[/QUOTE]

canim uzulme ins zayiflariz.yasimiz daha genc

bende öylee, kemikliyim.
nasil 10 kilo aldim aklim almiyooooooo

canim uzulme ins zayiflariz.yasimiz daha genc[/QUOTE]

kartezyen ve Asi HOSGELDINIZ ozamannn,

ben ciktimm mutfaga gidiyorummm, bugün girebilirsem grsrzzz
byby

yenı gelenler hosgeldıler..bu rekabet kızıscaga benzıyor..ıyıde oluyor..

yenı gelenler ıcın soyluyorum..artık hayatınızdan ekmegı cıkarın..ben oyle yaptım.1 aydır..ekmek yemıyorum..pılav makarna bunlardan az yıyorum..sızde oyle yapın..hepınıze saglıklı kılo vermeler..

kızlar ben geziniyodum nette öylsine bi abkiim dedim 8 kişi olmuşuk..
dido,asi mavi,kartezyen hoşgeldiniz aramıza.. kuralları aylincimde yazmış.. sadece sık girip muhabbete katılıcaksın.. birbirimize fikirler verip paylaşarak kilo vermek esas.. asi mavi hemen girdi aramıza bakınn.. aynı ben gibi.. kaydirigubbakcemile3 yeni katılanlar örnek alsın bence...

kartezyen daha yaşınız genç canımm.. verirsiniz kiloları.. biraz hareket,biraz yemede dikkat.. giderler en kısa zamanda inş..

nidam paylaşım için sağol arkadaşım.. halimize şükretmeli demi ama... yarı anoreksiya olsam fena olmazdı aslında kaydirigubbakcemile3

serracım kilolardan kurtulmandaki azminden ve birinciliğinden dolayı seni kutlarım canımm.. bende senin kilona gelsem yeticek ama.. o da olur inş. zamanla.. temizlik yapıcakmışsın kolay gelsin canmm.. bende başlıcam şimdi... akşamüzeri kzım gelcek o zamana kadar bitirmem lazım...

şu an burda olan ama geçmişi okumakla meşgul arkadaşlara da slm lar... hihoyyyt

hoşbulduk a.s ben 2 aydır yemiyorum ekmek o yönden alıştırdım kendimi boyum uzun olduğundan (178cm) göstermiyorum pek kilomu kemikliyimde ama böylede olmuyor daha genciz zayıflıycaz inşallah

alnağmecim sende iyi gidiyosun canımm... off ben dün sporda biraz zorladım galiba kendimi.. bacaklarım ve karnım çok ağrıyo.. bayadır mekik çekmiyodum.. sporda 1 hafta arada hamlamışım valla.. bugün zor gittim geldim ama 45 dk. yürüyüş 30 dk. aletlerde çalıştım.. yeterlioldu.. daha da zorlanmıyayım dedim.. temizlik nası yapçam bilmiyom valla....

aylincim bence listede 92 yazması senin açından iyi olur.. :)))
cumaya daha çok kilo vermiş gibi olcan... ama dikkat et de aradaki farkı bugün doğum gününde yeme.. klava:
kardeşinin yeni yaşını kutlarım ayrıca.. hadi bakalım istikrarın devam etsin inş. birinci ol cumaya...

neyse kızlar ben süpürmeye başliimm.. süpürme bitince gelir bakarım.. sonra yerleri silerim.. bitince gene gelir bakarım.. sonra toz almaya giderim.. bitince gene gelir bakarım... :roflol:
burdayım yani bugünde.. gitmicem bi yere.. siz yazın ben gelip arada okur katılırım size...

sizsiz ben nefes alamam.. kiloları hiç veremem... tek başıma hayatta beceremem...
sizin sohbetinizi özlerim.. hep gelmenizi beklerim... :roflol: :roflol: :roflol:
:sm_cool: :teytey: :teytey:
ay bestekarda oldum.. bugün havamdayım yani tam. için kaynıyo kıpır kıpır.. allah bozmasın..

turkiyeye gidene kadar en az 10 kilo vermem lazim
bence bu is azim.dikkat edip az yerse
bence midesi kuculuyo zaten istesede cok yiyemiyo

haklısın asimavi... azim ve dikatli ve dengeli beslenmek... az yemek ama aç kalmamak bu işin formülü bence de .. gerçi ben bu hafta 500 gr verdim ama olsun cumaya dönüşüm muhteşem olcakk...
spor da yapıyorum ben.. 1 saat kadar yürüyüş 30-45 dk. aletli jimnastik... sporsuz 90 dan 70 e düşünce nolur bi düşünsene kaydirigubbakcemile3 faydası oluyo.. her ne kadar daha iki hafta olsa da başlayalı.. 2.5 kg versem de kalçalarım sıkılaşmaya başlamış.. kimin dediği malum
olcak bu iş olcak... incecik olcaz...

kızlar motivasyonum hat safhada... bana inanmayan eşim.. nasıl destekliyo beni bi bilseniz.. ama adamda haklı yaa... kendisi zayıf tabi... 75 olsun kafayı yer ... göbeğim çıktı diye sinir olur ve sıkar 1 hafta da tamam... keşke bende o kadar kısa zamanda forma girebisem ama nerdeee.... 20 kilo bu ..az mı ama.. laelaelaelaelae

selam kızlar aramıza baya katılım olmuş kartezen sende hoşş geldinnn bebekcim nasılsın bende birazdan yürüyüşe çıkıcamm1 saat tempolu yürüyorum iyimi sizce başka birşey yapmıyorum yeterlimi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…