inşALLAH canım yaa arada düzenim bozulsada bozmamaya çalışıyorum en azından yürüyüşlerimi ihmal etmemeye çalışıyorumm bizler bu azimlee mezun olucas burdan
ya kızlar bu diyet takvimini nasıl yaptınız ben beceremedimde bende yapmak istiyorum
Canım merhaba
arama motoruna diyet grupları yaz,çıkan sayfanın başında kilo takip çizelgesi oluşma detayı anlatan bir sayfa var ben orayı takip ederek yaptım.orada detaylı bir şekilde anlatılıyor.
kızlar ben şu çizelgeyi yapamadım son kısma kadar geldim imzayı bulamadım artık akşama bir daha bakacağım
fıstıklarrrr nasıl gidiyooo bakem
benim diyet iyi gidiyoo hiç kaçamak yapmadım çok şükürrr bakalım sonuçlar nasıl olıcak
görüşmek üzereee
bu sayfanın üstünde kullanıcı paneli var gir oraya .solda profili düzenle yazıyor .girince en alta gel kilo doğum takip çizelgesi var.yapıştır çizelgeni değişikliklere kaydete bas.olur heralde ben öyle yaptım..
canım yaa pazar günleri benim izin günüm biraz kaçırdım heralde aslında fazlada yemedim ertesi sabah bir baktım 1 kilo fazla sinir oldum valla bir kiloyu vermek için günlerce uğraşıyorum hop bir günde geri geliyor bu nasıl iş anlamadım bir anlayan varsa açıklasın banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?