80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inşALLAH canım yaa arada düzenim bozulsada bozmamaya çalışıyorum en azından yürüyüşlerimi ihmal etmemeye çalışıyorumm bizler bu azimlee mezun olucas burdan

sen gel onu bana sor duzen muzen kalmadi ama senin isin geregi yapabilecegin fazla bisey yok bende yuruyus yapacagim ama burada hava -10 a kadar dusuyo ve heryer dizime kadar kar neredeyse ben bahara anca kilo vermem hizlanir kosu yaparsam eger

merhaba kızlarrr...daha doğrusu iyi geceler...bugün az az ama habire atıştırdım,kansızlık için küçük şişeler içinde şurup gibi bir sıvı içiyorum,reglim gecikti,1 kaç gün,nedeni o şuruplar olabilir mi ki?birde benim devamlı yeme gereksinimi duymamı da onlar yapıyor herhalde...tam kilo vericez derken işe bakın... offf yaa of.

herkese merhaba. doğum kilolarıyla uğraşan biri olarak bende şu 80lerden kurtulmak istiyorum artık.2 aydır dikkat ederek yediklerime 8 kilo verdim.inşallah en kısa zamanda 70li kiloları görürüm.hedefim en eskiiii kilom olan 65e ulaşabilmek.sizlerle beraber bu işin daha kolay olacağına inanıyorum.herkese kolay gelsin....

günaydın kızlarrrr

inanıyorum ki bu azim ve kararla kurtulıcaz bu kilolardan
kolay gelsin canlarımmmm

ya kızlar bu diyet takvimini nasıl yaptınız ben beceremedimde bende yapmak istiyorum

Canım merhaba

arama motoruna diyet grupları yaz,çıkan sayfanın başında kilo takip çizelgesi oluşma detayı anlatan bir sayfa var ben orayı takip ederek yaptım.orada detaylı bir şekilde anlatılıyor.

Canım merhaba

arama motoruna diyet grupları yaz,çıkan sayfanın başında kilo takip çizelgesi oluşma detayı anlatan bir sayfa var ben orayı takip ederek yaptım.orada detaylı bir şekilde anlatılıyor.

çok teşekkür ederim cnm herkeze günaydın ve bol enerjili bol kilo kayıplı günler bu gün geç kalktım yeni yaptım kahvaltımı

kızlar ben şu çizelgeyi yapamadım son kısma kadar geldim imzayı bulamadım artık akşama bir daha bakacağım

kızlar ben şu çizelgeyi yapamadım son kısma kadar geldim imzayı bulamadım artık akşama bir daha bakacağım

bu sayfanın üstünde kullanıcı paneli var gir oraya .solda profili düzenle yazıyor .girince en alta gel kilo doğum takip çizelgesi var.yapıştır çizelgeni değişikliklere kaydete bas.olur heralde ben öyle yaptım..

fıstıklarrrr nasıl gidiyooo bakem
benim diyet iyi gidiyoo hiç kaçamak yapmadım çok şükürrr bakalım sonuçlar nasıl olıcak
görüşmek üzereee

fıstıklarrrr nasıl gidiyooo bakem
benim diyet iyi gidiyoo hiç kaçamak yapmadım çok şükürrr bakalım sonuçlar nasıl olıcak
görüşmek üzereee

canım yaa pazar günleri benim izin günüm biraz kaçırdım heralde aslında fazlada yemedim ertesi sabah bir baktım 1 kilo fazla sinir oldum valla bir kiloyu vermek için günlerce uğraşıyorum hop bir günde geri geliyor bu nasıl iş anlamadım bir anlayan varsa açıklasın banada

benim diyet iyi gidiyor ama guatr dan dolayı bakalım yarın gidiyorum tartılmaya aferinmi alıcam azarmı işitcem diyetisyenden ama eşim karnın biraz cıvıdı diyo sanki biraz toparladın diyo ben hiçbişi hissetmiyorum haftada 1 kilo verilmesi en sağlıklısı yarım bile versem süper yani

selamlar arkadaşlar. hepinize kolay gelsin.
biraz geç kaldım ama ben de aranıza katılmak isterim. a.s.
yaklaşık bir aydır diyetteyim. 87 ile başladım. şimdi 84,5 olmuşum çok ağır gidiyor. ama bu bile iyi sayılır. gerekirse önümüzdeki seneyi diyette geçireceğim. başka çare kalmadı çünkü.

Teşekkürler canım yaptım ama olup olmadığını bilmiyorum esasında bu akşam okuduğumu bile anlayamıyorum çok zor bir gün eçirdim keşke herşey rüya olsa

ewet canım pazar günleri malesef benim içinde zor oluyooo
eşim ve kızım ewde oluyolar daha özenli ve değişik çeşitler yapıyorum kendime ne kadar hakim olabiliyosam olmaya çalışıyorum
verirsin tatlım inş.
haydiii kızlarrrr az kaldı 70 lere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…