80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben sabahları limonlu ılksu içiyorum inaanın onunda çok faydası var toksin attırıyo vucüttan tavsiye edrimm kızlarr kullanan varmı aranızda?

serracım iyiyim canım.. dedim ya bugün içim kıpır kıpır... müzik son ses açık.. temizlik yapıyorum... arada süpürge elimde kendimi oynarken buluyorum.. kaydirigubbakcemile3
tempolu yürümek lazım canmm.. 1 saat yeterli oluyodur heralde.. ama sen zaten 70 leri görmüşsün cnm.. allah bize kolaylık versin.. :Saruboceq:

Alnagme senle aynı kilodayız hemen hemen bende izmirdeyim bu hafta başladım dşyete burası benim motive ediyor

canım sakın burdan ayrılma sık sık gel bak bi daha bırkamazsın bu benim en uzun diyetim en fazla 1 ay sürerdi ve acip kaçamk lar yapadım ama şimdi45 güne yanaştı ve ben çok istekliyim yanii burası ve burdaki kardeşlik bir başka hepimiz birbirimizin halinde anlıyoruz bizi ancak aynı durumda olanlar anlar canım

serracım limonlu su derken?
faydası oluyosa onu da bi deneyelim... hem midem burulur ekşiden de yiyemem belki... :)))
ya bu ılık su soğuk su konusunda benim kafam çok karıştı.. biri çıkıyo diyo ılık su aç karna.. biri çıkıyo diyo ılık suyun faydası yok uyanınca boğazınızdan ilk geçen 1 bardak soğuk su olsun... aman sırayla deneriz.. hangisi yararsa artık... :içelim:

serracım tüm benliğimle katılıyorum sana canım.... alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kızlar ben sabahları limonlu ılksu içiyorum inaanın onunda çok faydası var toksin attırıyo vucüttan tavsiye edrimm kızlarr kullanan varmı aranızda?

serra canım gecenlerde murat top oglu kesinlikle sıcak suya limon sıkıp icmeyin dedi cok zararlıymış bizzat kendim duydum drbilgine canım

ohh ne güzel ben temizliği kısa kestim ya yarı yaparım heralde dip köşe neyse bu arada senin boy kaç benim okadarda uzun dedğilim 1,63 üm yanisenn

kızlar bu gün ceren kızı bana bıraktı carşıya gitti ona bakıyorum oda yazarkenrahat vermiiiyor cok zor cocuk bakmak cocuk düşünenlere bir kez daha düşünün derim:roflol::roflol::roflol:

serra canım gecenlerde murat top oglu kesinlikle sıcak suya limon sıkıp icmeyin dedi cok zararlıymış bizzat kendim duydum drbilgine canım

benim diyetisyenim tavsiye etmişti ılıksu hemde sıcak değil bilmemki hangisine inansak acaba mesela öncedende gittiğim diyetisyenler aynısını sölemişti hatta bitaneside yeşil çayın içine tarçın kat şekersiz iç tatlı isteğini bastırıyormuş demişti pek yapmıyorum ama neyse

benim boyumda 1.67 canm... arada pek de fark yok...
ben yarın yapamam sanırım... kocişim evde... geçen hafta hadi ben yardım edeyim bugün yap temizliğinidedi amaaaannn uzak dursun... bugünden bitireyim de... yarın belki hem yürüyüş hem piknik botaniğe gideriz... selmacım cereni de al siz de gelin kız... yer içer eğleniriz... şaka şaka kaçamaksız bi piknik en fazla 2-3 köfte yada bir parça tavuk ve booll salata...kola içmemek için de yanıma limonlu soda alıyorum o durumlarda...

selmacım kolay gelsin sana da canmm... yok güzelim arada bi süpriz olmazsa önce kilo verip sonra çocuk diyorum....

zor da olsa bi tane daha olsun ama yaa. 1 çocuk... az değil mi? kardeş duygusunu yaşamalı o da... zaten baba kız tutturdular bu aralar... ikna etme çabalarındayım halaa... bu arada bişey olmasa bari.. o kadar istedim olmadı.. şimdi de olcağı tutar.. aman hayırlısı canmm..

Serradenİz sen 45 gÜnde 8.5 kİlomu verdİn Çok İyİ ya bende gÖrsem o gÜnlerİ zar zor 2 kİlo oldu benİm

görürsün canım kesinlikle karamsarlığa düşme düşeren vermezsin ben düşünce gerçekten vermediğim haftalar oldu ama her şey beyinde bitiyor bunu bil ayben veremiycen dedinmi zaten beyin komut verir kg veremezsin yani relax ol canımmve 3 lt su iç fazlasını değil onunda çok faydassı var yağdan gidiyor sudan dedğil ozaman kızlar biraz ayıp ama idrarda kristal taneleri görüyorsanız onlar yağmış bilginize

serracım beniiimde iic hastalıkları uzmanı dr sirkelii ballı suyu tavsiyeetmşti bence cok faydası var ben şimdiii kullanmıyorum ama kullanacagım yani iiicecem

neyse arkadaşlar ben çıkıyorumoğlumu uyutuo yürüyüşe gidim ya kızlar öğle yemeğimi hemen yiyeimi yoksa gelicemi yeri çünkü tok karnına çıkmayın diyolarya uzmanlar bilmiyorumne yapayım

bebeg canım inşallah ama başka bir zaman buluşuruz cereniiiin annesi gil var havada sanki serin gerci biiiiiiiziiiiiiiiiim burası daha soguk siiiizın ordan galıba uluşuruz bırgün mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…