Evetttttt bu haftanın bol sıfırlı tablosu da hazırrrrr...! Şampiyonlarımız Serradeniz ve her ne kadar aramıza katılmasa da Vuslat2008 oldu tebrik ederimmm! :lepi::hooray:
Bu hafta yeni gelenlerin hepsini listeye ekledim sorun olmasın şurda ağız tadıyla kilo vermeye çalışıyoruz yanlış anlaşılmalarla kırılıp,sinirleri yıpratmayalım kızlar zaten girmeyen 2 hafta içinde listeden çıkarrr.. Kimse de sırf listede yer almak için aramıza katılmaz dimi ama (vuslat cumadan cumaya kilo bildirimi yapıyor hafta içi yok sözüm ona )olsun demek ki takip ediyor ve kilo vermeye çabalıyor diye düşünüyorum tabi paylaşım olursa çekişme olursa herşey çok daha güzel ve eğlenceli olur.. 3-4 eksik var listede onları sonra düzeltirim artık..hepinizi öpüyorum şimdiden günaydınnnnnn!
vuslat2008 çok geçmiş olsun hastan için... bundan sonra daha sık girmeye çalışırsın olur biter.. mazeretini bilseydi handeryacım da öyle demezdi. sık sık gir katıl muhabbete cnm.
iyiyim nidam.. temizlik yapıyorum bugün.. kusura bakma arada bakabiliyorum sayfaya cvp gecikiyo... bi yandan çamaşırlar yıkanıyo... sen nasılsın? neler yapıyosun...
ben yokum listedesorun değil önümzüdek hafta oluru m:)))
Canım listeye girebilmen için önce bilgilerini vermen gerekiyor,kilo çizelgen de yok ki bakıp yazayım,sen yaz bilgilerini zaten düzeltme yapcam eklerim
OOo ne güzel bayağı yeni gelen arkadaş var scapulacım sende hoşgeldin herkes kilo bilgilerini yazarsa listede düzeltme yapacağım zaten eklerim sizleri de ..ama unutmayın girebildiğiniz kadar sık girmeye çalışın ,paylaşımda bulunun..
Vuslatcım çok geçmiş olsun canım,kusura bakma biraz taşlar büyük geldiyse bebegin dediği gibi mazeretini belirtseydin tavır yapmazdık
Sınav ve işlerimden dolayı giremedim bayadır ama artık buralardayım. :)
Tabloyu oluşturmam da biri yardım edebilse ne kadar güzel olurdu. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?