80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bende cıkayım cünkı cocuk durmuyor eşımle biiiiiiiiiiiiiiiraz gezdiiiiiiiiiiiiirelım uyutacam zaten görüşürüz

handeryacım canım başıma taşlar geldi bitanem :mymeka:
ben devamlı bilgisayar başında değilim bide hastanede yatan hastam vardı bu nedenle bilgisayarın yüzünü bile göremedim ne zamandır yollarda geçti ömrüm yada refakatçi kaldım hastanede bu durumda ancak bu kadar girmeye gayret edebildim bide düzenli girmediğim için devam mecburiyrtini bilmiyordum senağlama ama neyse bundan sonra daha fazla girmeye çalışırımalkisalkisalkis evime kavuştum çok şükür düzenime dönebilirm kilo koşturmayla gitti yani:hooray:

selmacım.. inşsllash bi gün denk gelir de gerçekte de tanışırız... sizin oraların soğuğunu biliyorum canmm.. eltimin kızı nişanlı kayınvalitesi eriklide oturuyo görümcesi fln.. kışın gittik olnlara... donduk resmen.. 3 gün ısınamadım sanki.. :)))
bizim burda buluşuruz... ortada garajda buluşuruz.. fark etmez cnmm.. acık kilo verelimöyle olsun ama... kaydirigubbakcemile3 o zaman ayarlarız yerini cnm..

vuslat2008 çok geçmiş olsun hastan için... bundan sonra daha sık girmeye çalışırsın olur biter.. mazeretini bilseydi handeryacım da öyle demezdi. sık sık gir katıl muhabbete cnm.

iyiyim nidam.. temizlik yapıyorum bugün.. kusura bakma arada bakabiliyorum sayfaya cvp gecikiyo... bi yandan çamaşırlar yıkanıyo... sen nasılsın? neler yapıyosun...

vuslat2008 çok geçmiş olsun hastan için... bundan sonra daha sık girmeye çalışırsın olur biter.. mazeretini bilseydi handeryacım da öyle demezdi. sık sık gir katıl muhabbete cnm.

sağol canım zor günlerdi ama geçti Allah kimseyi hastanelere düşürmesin yatandan çok yanındakiler hem kahroluyor hem mahvoluyor neyse bundan sonra burdayım daha sık aranızda olmaya çalışırım herkeze sevgiler

sanırım geceleri aynı saatte burda olmaya çalışıyorsunuz bende gece gelicem hoşçakalın

iyiyim nidam.. temizlik yapıyorum bugün.. kusura bakma arada bakabiliyorum sayfaya cvp gecikiyo... bi yandan çamaşırlar yıkanıyo... sen nasılsın? neler yapıyosun...

ben bugun iş yerınde hıc bır iş yapmadım.sureklı sıtede gezınıyorum.iş yapasım gelmıyor..buraya dadanınca..delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 haklısın nidacım bağımlılık yapıyo burası... aman yapsın da zaten... ben memnunum .. bi de herkes burda olsa da muhabbet çok olsa... ama herkesin aynı saatte açabilmesi ben mümkün değil.. bu arada canım baharnaz demiş.. her akşam aynı saatte burda olmaya mı çalışılıyor? benim böyle bişeyden haberim yok... var mı böyle bişey yada baharnaz akşam yazılanların çok olması nedeniyle mi böyle bir kanıya vardı?

ben yokum listede sorun değil önümzüdek hafta oluru m:)))

Canım listeye girebilmen için önce bilgilerini vermen gerekiyor,kilo çizelgen de yok ki bakıp yazayım,sen yaz bilgilerini zaten düzeltme yapcam eklerim
OOo ne güzel bayağı yeni gelen arkadaş var scapulacım sende hoşgeldin herkes kilo bilgilerini yazarsa listede düzeltme yapacağım zaten eklerim sizleri de ..ama unutmayın girebildiğiniz kadar sık girmeye çalışın ,paylaşımda bulunun..
Vuslatcım çok geçmiş olsun canım,kusura bakma biraz taşlar büyük geldiyse bebegin dediği gibi mazeretini belirtseydin tavır yapmazdık

Son düzenleme:

Serracım bende bu sabah itibarıyla ılık limonlu suya başladım aç karnına onu içtim kahvaltının ardın da sirkeli ballı suyumu içtim maranki amcam öyle söylemiş yemekten önce limonlu ılık su yemekten sonra sirkeli ballı su içilcekmiş bilginize.. Ben hazır eşim evdeyken ve oğlumu uyutmuşken bi yürüyüş yapıyım tekrar geleceğim

Haklısın.:)

O zaman şöyle diyelim. 85 kiloyum ve 65 olmak istiyorum.

İki ya da üç gündür sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum ve az biraz yürüyüşle bunu desteklemeye başladım. :)

Hemen en acilinden de kendime kilo tablosu hazırlıyorum. :)

krakercim... bilgilerini yazdığına göre handerya en kısa zamanda fırsat bulduğunda seni listeye eklicektir... acizane bende hatırlatmak isterim.. belki söylenmiştir. yada görmüş okumuşsundur ama ben yine de hatırlatmk istedim.. gün içinde fırsat buldukça sık sık gir.. paylaşımda bulun.. gündüz pek kimse olmuyo.. muhabbet ederiz kaydirigubbakcemile3
bi de akşamüzeri yada akşam (gün bitmeden işte) gün içinde neler yediğini listeni yazarsın..
cumaları akşama kadar da başlangıç kg. şimdiki kg. hedef kg. verilen kg. şeklinde yazarsan handeryacıma kolaylık olur...

Sınav ve işlerimden dolayı giremedim bayadır ama artık buralardayım. :)

Tabloyu oluşturmam da biri yardım edebilse ne kadar güzel olurdu. :)

kızlar ben listemi yazayım şimdiden.. ilk yazanlardanım zaten.. akşamki yemek belli nasılsa..
sabah-------------- 2 dilim k.ekmek,1 salatalık, 1 kk peynir,1 zeytin
ara------------------ 4 çilek
öğlen-------------- 3 kaşık semizotu, 1 küçük kase susuz cacık
ara----------------- 1 avuç sütsüz k-flakes
akşam------------ 1 dilimk. ekmek,4 kaşık taze fasulye, 3 kaşık makarna,salata
ara-----------------şekersiz çay yada neskafe(içmeyi düşünüyorum)

Sınav ve işlerimden dolayı giremedim bayadır ama artık buralardayım. :)

Tabloyu oluşturmam da biri yardım edebilse ne kadar güzel olurdu. :)

istersen ben yardımcıolabilirim canım.. şu an bi işim yok.. eymek yapmak için mutfağa gitmeden yapiim istersen..

ben geldim ama kimse kalmamış bebeg sen işleri bitirdin galiba ben artık bu gün yapamam cocugu uyuttum anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…