istersen ben yardımcıolabilirim canım.. şu an bi işim yok.. eymek yapmak için mutfağa gitmeden yapiim istersen..
benim kilolarin mimarida kizim,:ecrin_bebekkızlar bu gün ceren kızı bana bıraktı carşıya gitti ona bakıyorum oda yazarkenrahat vermiiiyor cok zor cocuk bakmak cocuk düşünenlere bir kez daha düşünün derim:roflol::roflol::roflol:
hanimlarin yüzde yirmisinde o söz konusu degil ne yazikki serracim bende o gruptayim sütüm hep azdi ve hic faydasi olmadi hatta zarari oldu,dogumdan sonra 73 filandim 80e ciktim süt olsun diye bol sivi al bana sökmedi,birde cektigim uzun sancilar bana bagirsak problemi olarak kaldi...sükür 6 ay düzenli emzirdim sonra ek gidaya basladik dün kesildi sandim akmasada damliyor misali bakalim..
en büyük dezavantajim yanlizim esimden baska yakinimda kimse yok,calismiyorumda suan..komsu bile yok ya..kizimdan vakit bulupta kendimle ilgilenemiyom ne yedim anlamiyom bile..
ama bütün olumsuzluklar gecici yavas yavas düzeliyo..
bende vermeye basliyom diye pozitif enerji yüklenmeye calisiyom..
teklifini kabul ettim gitti..hadi bakalim kim önce verecek..kaydirigubbakcemile5
benim bildigim belediye saglik tarama yerlerinde ölcüyorlar ..birşey sorcaktım kemik ölçümü nerde yaptırılır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?