80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin selmacım.. evet işlerim bitti şükür.. gerçi yıkanan çamaşırlar var asılcak bitince ama onları saymıyorum.. bi de birazdan yemek yapmaya gidicem.. ama halaa burdayım... ay ben bugünlerde sürekli buradyım kız... serracım sık girin diyo ama ben hiç çıkmıyorum.. kovmayın beni hee..
.. ( kızımıda getirdi annemler.. 2 gün yoktu ama çok özlemişim yaa.. zten akşamları o yokken ev sessiz tatsız ... iyi olmuyodu..)

kendi kafama göre yaptım ama umarım beğenmişsindir... değiştirmek istediğinde de söylersin tarif ederim.

Tamam canım.Yok gayet de güzel olmuş beğendim.Ah oradaki 85 te değil de 65 e yakın bir yerlede olsaydı o kalp...Gümbür gümbür atardı vallahi. :))

Ben de yazayım yediklerimi.

Sabah: iki idlim kepek ekmek bol domates iki dilim de peynir ve portakal suyu
ara: iki tane salatalık
Öğle: canım cok istiyordu patates haşlaması 2 tane orta boy ve portakal suyu
akşam için de güveçte patlıcan kabak ne bulursam cok az yağlı sebze yapıcam azcık etli tabi :) bir tabak o ve azcık yoğrut düşünüyorum :)

kızlar ben de menümü yazayım fırsat bulmuşken.
sabah: 1 kepekli tost (light dil peyniriyle)
ara: 1 bardak ayran
öğle: 1 kepekli simit, 5 zeytin, 5 cherry domates, 2 kk peynir (yağsız, tuzsuz)
ara: 1 kutu diet kola
akşam: 1 kase domates çorbası, yoğurt
3 lt. su+2 fincan yeşil çay
Görüşmek üzere...

kızlar bu gün ceren kızı bana bıraktı carşıya gitti ona bakıyorum oda yazarkenrahat vermiiiyor cok zor cocuk bakmak cocuk düşünenlere bir kez daha düşünün derim:roflol::roflol::roflol:
benim kilolarin mimarida kizim,:ecrin_bebekama ben ona bayiliyorummmm)bütün vaktimi aliyor..suan uyuyor ev isleri beni bekliyor yoruldum biraz nefes alayim dedim sabahtir onu gezdiriyorum,eve yeni girdim ooo burda yazilar almis baisni gidiyor ben kizimla sizi zor takip ederim..elimden geldigi kadar burda olurum..
tabi birde süt meselemiz var bizim herseyi kisitlayamiyoruz..umarim eski kiloma dönerim..

sanırım çoğumuzun kilolarının mimarı onlar(evliler için tabiki)...
ama herşeye değer... tabi benimki artık 6 yaşında.. halaa taşıyorum o kiloları... alırken ne kadar güzel ve kolay alınıyor ama verirken öyle olmuyo...

herkese selammm scapula canım senin şöyle bir şansın var bizde bebek emdikçe daha güzel verirsin çünkü emzirmek kilo verdiriyo diyetle beraber daha iyi verirsin ikimizde aynıyız bende 82 le başladım şuan malumm kilomdayım hedefim 60 bakalım hangimiz daha önce vericez canımm hadi varmısın ikimiz arasında yarışaakaydirigubbakcemile5

hanimlarin yüzde yirmisinde o söz konusu degil ne yazikki serracim bende o gruptayim sütüm hep azdi ve hic faydasi olmadi hatta zarari oldu,dogumdan sonra 73 filandim 80e ciktim süt olsun diye bol sivi al bana sökmedi,birde cektigim uzun sancilar bana bagirsak problemi olarak kaldi...sükür 6 ay düzenli emzirdim sonra ek gidaya basladik dün kesildi sandim akmasada damliyor misali bakalim..
en büyük dezavantajim yanlizim esimden baska yakinimda kimse yok,calismiyorumda suan..komsu bile yok ya..kizimdan vakit bulupta kendimle ilgilenemiyom ne yedim anlamiyom bile..
ama bütün olumsuzluklar gecici yavas yavas düzeliyo..
bende vermeye basliyom diye pozitif enerji yüklenmeye calisiyom..
teklifini kabul ettim gitti..hadi bakalim kim önce verecek..kaydirigubbakcemile5

kızlar ben şimdi çıkıyoruz.. malum yemek saati... gce girmeye çalışırım.. olmazsa yarın görüşürüz.. herkese iyi günler..akşamlar... gecelr... cokacimcoook

canım bence bir diyetisyene git ve osana emzirme diyeti versin hem kilo ver hemde sütün çoğalsın pozitif düşün bende aynı problemler yaşadım ama diyetisyene gittiğimde verdiği listeyi yapınca inan hem kilo verdim hemde sütüm artmıştıı ama oğlummm emmedii

hoşgeldin canım birileri alıyor ama kim bilmiyorum birileride çıkarıyor onuda bilmiyorum a.s

selam herkese kaynatip gitmissiniz bugun baya tempolu bir gundu gitmedigim gezmedigim yer kalmadi nerdeyse hemde bisikletle canim cikti.ne guzel yeni arkadaslar katilmis aramiza hosgeldiniz oncelikle beraber basaracagiz eminim.yurtdisindandan arkadaslar var malum izin zamani geliyo bir an once vermek istiyoruz kilolari ben haziran 9 una kadar 8 kilo vermem lazim nolur bana yardimci olun pek giremiyorum sizler gibi ama ilk firsatta burayi aciyorum neler kacirmisim diye sayfa sayfa oku bitmiyo masallah haftaya 1,5 kilo vermek istiyorum kizlar bende istikrarlilar arasina girecegim hepimiz kurtuluruz su kilolardan en yakin zamanda insallah opuyorum mucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…