80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

meraba kızlar..bugün hiç giremedim.evde değildim ve çookkk özledim sizi...
sabah--1dilim k ekmek,1yumurta,dom,salatlk,peynir,1t kaşığı reçel
ara---yarım elma
öğle--3 kaşık bulgur p. ayran
ara--salatalık, çilek
akşam--1 tabak türlü,2-3 kaşık bulgur
kızım hala hasta malesef...yürüyüş yapamadım.pazartesi başlarım artık..
kızlar eteklerim belimden düşüyooorrr..sositososito.
bu arada baya kaynatmışsınız...oku oku bitiremedim valla..şimdi kızıma bakıcam ağlıyor..herkese iyi geceler....

bugün yediklerim
sabah 2 dilm kepekekmek, 1 hyumurta, kk peynir 5 zeytin domates, salatalık bayağı dolu bir kahvaltı
öğle meyve
ara birazcık etsiz çiğköfte
akşam salata ve ızgara tavuk
30 dk yürüyüş ve 2,5 lt su, şekersiz çay

kızın için geçmiş olsun
eteklerinin belinden düşmesine sevindim benimde önce girebilmem lazım yerimseniben

kızın için geçmiş olsun
eteklerinin belinden düşmesine sevindim benimde önce girebilmem lazım yerimseniben

teşekkür ederim canım..bu mevsim kıştan daha tehlikeli hastalık yönünden..hem büyük kızım hem küçüğüm hastalar...
sen buraya sürekli girersen emin ol eteklerine de en kısa zamanda girersin..a.s

kızlar eşimi işe yolladım oturdum pc başına neler yapıyonuz bakıyım
birde karnım acıktıki şu an anlatamam

Slmmmm ben geldim saat gecenin üçbuçuğu..ben topiğimizi geceleri nöbetteyim siz mışıl mışıl uyuyun kızlar :)
Tabloyu yeniledim bir kaç kişi cumartesi yapılsın diyordu ama baktım kimseden tık yok hani kilolar bildirilecekti..klava: Lavita internet bulamadı anlaşılan,sevilay,joenil ve cerennn ( en azından selmaya gidip tartılırsın diye ummuştum canım) neyse bende yani arkadaşları listeye dahil ettim.gerçi 2 kişi yazmamış yine bilgilerini onlarda devam ederlerse haftaya yazarım artık.. Dünkü arkadaşı da yazmıştım nurhayatı hatta msj gönderdim ama kendi bilir..

Bu arada bugün iyi yürüdüm hatta bir alet aldım kücücük bişey beline takıyorsun gün boyu kaç km yürüdüğünü,kaç kalori yaktığını yazıyor çok güzel yaaa çok sevdim bulursanız siz de alın şu bir milyonculardan aldım (3,5tl) bugün toplamda 7-8 km yürümüşüm alete göre :)

Tam adı ne ki? alalım biz de daha fazla motive olurum ben sanki :)

günaydinnn dicem ama kimse yok :roflol:
herkes pazar uykusunda sanirim sengözlerimebaksanab

kendi kafama göre yaptım ama umarım beğenmişsindir... değiştirmek istediğinde de söylersin tarif ederim.

canım meraba çizelge için bende uğraştım ama
yapamadım zahmet olmazsa banada yaparmısın
kilo 85
hedef kilo 68
cumaya biraz giderse inşallah
çizelgem hazır olsun öpüyorum

handerya canım pili bulamadık bu hafta kilomu veremiyecem a.s.

kızlar pazar geç kahvaltı yapınca öğle yemeği ne fırsat kalmıyor

bende bir arkadaş ta yemiştim onu yaptım öğle yemeği niyetine yedim

bir kabak rendelenmiş bir haşlanmış patates bir iki kaşık yoğurt dereotu tuz 2 de galete

yedim karnım doydu bile çok ta güzel oldu bilen varsa başka ama bilemeyene haberi

olsun

kızlar nerdesiniz dışarıya kahvaltıya gittik yine çok kaçırdım yaaa misafir varken diyete bitürlü konsantire olamıyorum çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…