80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar kimsecikler yok bugün galiba pazar olduğu için bebek bir keredeolsa girerdi bişeymi oldu acaba neyse ben de bi baktım çıktım ama yeni yazıyorum fırsat bulamadım pek gezdik bu günn ondan neyse şimdi çıkıyım akşama yine gelirimmm

ben geldimmm
bugün yediklerimi yazayimmm...

sabah 1 bucuk kagse cornflakes sütlü
ara: yarim elma
öglen: 3 catal tavada yumurta, 1 zeytin, 1 kk peynir, 1 domates. salatalik, 1 cay kasigi bal
ara: 1 elma
aksam: lapa pilav domatesli marullu baharatli karisim iste :))
misafirlikte bi kücücük cikolata attim agzima..

bukadar

su fazla icemedim ama geceye kadar 1 litre bitmis olur...

yarin sabah grs ablalarim öptüm sizleri

arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum şu anda 88 kiloyum hedefim yetmiş umarımbaşarırım sizinde desteklerizle inş

arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum şu anda 88 kiloyum hedefim yetmiş umarımbaşarırım sizinde desteklerizle inş

hosgeldin abla, kurallari biliyormusun bilmiyorum ama ben yinede söyliyim

her cuma tartilma günü. aksama kadar önceki kilonu, verdigin kilo, ulastigin kiloyu yaziyorsun (listeyi yapan abla icin kolay olsun diye, sabahlamasin diye :jeyyar:)
kiyafetsiz tartiliyorsun ac karni bunu biliyorsunuzdur sırnaşık şey
ve her aksam yediklerini yaziyorsun, spor dahil, yürüyüs dahil, ve ictigin su.
gün icinde sohbetlerede katilirsan seviniriz...

basarilar

teşekür ederim aylin bunları bilmiyordum iyi oldu söylediğin yarın başlıcam inş çizelgeyi nasıl yapıcam biliyorsan anlata bilirmisin

sabah 1.5dilim ekmek
1 domates
1 yumurta
biraz peynir

ara
1 elma

öglen
1 kase corba
1 dilim ekmek

ara bir bardak dereotlu yogurt 1dilim ekmek

aksam
1 kase corba
1 tabak salata
1 bardak yogurt
1 parca firinda tavuk
azcik bulgur pilavi tadimlik

gün boyu 3 lt su
3-4 kuru kayisi
süt yapmasi icin 500ml kadar cay icine biraz yesil cay kattim

bugün normalde yemegim kadar ekmek yedim tam tahilli ama olsun kizim biraz huysuzdu bende stres yaptim galiba..

kızlar selam, bugün eşim hong kongdan geldi, girmeye fırsatım olmadı, menümü yazıp kaçayım.
sabah+öğle (geç kalktım): 2 dilim kepek ekmeği, 2 dilim salam, 2 kk peynir, 5 zeytin, 5 cherry domates
ara: 1 bardak ayran, 7 tane erik
akşam: 1 kase tarhana, 4 yk etli taze fasülye, 3 yk pilav, salata
2 fincan yeşil çayımı içtim, 3 lt suyumu da tamamlarım.
Görüşmek üzere...

ii akşamlar
bugün yediklerim
sabah 3 dilim kepek ekmek, p, 6 zeytin, 1 tk reçel,5-6 tane kızarmış patates
ara elma
öğlen tost
bir kaçamak var bugün kek :çok üzgünüm:
şekersiz çay, bitki çayı 1.5 lt su

şunu farkettim buraya yazarken kişi gerçekten diyetinin dışına çıktığı zaman buraya yazarken utanıyormuş

iyi akşamlarr..şu haftasonlarını hiç sevmiyorum..illa diyet kaçamaklara uğruyor
sabah--1dilim kepekli ekmek,yarım h yumurta,1kk peynir,2 zeytin,dom,salatlk
ara--1kurabiye
ara--çilek
öğle+akşam(saat beşte)--3-4 köfte,1 közlenmiş patlıcan,domates biber ayran
ara--kurabiye
akşamki kurabiye fazladan oldu ama şöyle açıklayabilirim..arkadaşımın bebeği oldu oraya gittim..çookkk ısrar etti napıym..neyse yarın pazartesi daha sıkı tutarım inş..
bu arada sabah akşam sirkeli su içiyorum

Selamlar...
Aranıza yeni katıldım...Ben de sizinle azimli ve kararlı bi şekilde kilo vermek istiyorum... Aslında 3 gündür diyet yapıyorum... kilom başladığımda 88.60 idi... Adetimin ilk günü... O nedenle bitimine kadar tartılmayacağım... Herkese bu yolda başarılar diliyorum..verenler veriyor..biz de verelim... sevgilerimle

mineyLem.. Allah kolayLik versin insaLLah azimLe SaqLikLi kiLoLarinizdan kurtuLursunuz...
ßu yaza nişanim oLacaqi icin ßuyuk ßir heves ve aşkLa diyet yapiyordum fakat Su Saat itißariyLe ßirakin nişani Artik Canimdan cok sevdiqim ßi sevqiLim ßiLe yok :'(
ßu ßunaLimdan nasiL cikarim ßiLmiorm ama.. Nolur dua edin bana :'(
ßu hafta qiremezsem ve kiLo ßiLdirimi yapamazsam Listeden cikarmain toparLanip qelcem söz..
Hepinize saqLikLi qünLer diLerim :'(

aramıza hoşgeldin..a.s. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…