mineyLem.. Allah kolayLik versin insaLLah azimLe SaqLikLi kiLoLarinizdan kurtuLursunuz...
ßu yaza nişanim oLacaqi icin ßuyuk ßir heves ve aşkLa diyet yapiyordum fakat Su Saat itißariyLe ßirakin nişani Artik Canimdan cok sevdiqim ßi sevqiLim ßiLe yok :'(
ßu ßunaLimdan nasiL cikarim ßiLmiorm ama.. Nolur dua edin bana :'(
ßu hafta qiremezsem ve kiLo ßiLdirimi yapamazsam Listeden cikarmain toparLanip qelcem söz..
Hepinize saqLikLi qünLer diLerim :'(
Selamlar...
Aranıza yeni katıldım...Ben de sizinle azimli ve kararlı bi şekilde kilo vermek istiyorum... Aslında 3 gündür diyet yapıyorum... kilom başladığımda 88.60 idi... Adetimin ilk günü... O nedenle bitimine kadar tartılmayacağım... Herkese bu yolda başarılar diliyorum..verenler veriyor..biz de verelim... sevgilerimle
kızlar sizlerle birşey paylaşmak istiyorum. ben bu siteye ilk kayıt olduğum da çok sıcak bir ortama geldiğimi farkettim yalnızca çok karamsardım çünki herkes belli bir yol katetmiş bense 89,5 olup kalmıştım. çok üzülüyordum. şimdi diyet yapmıyorum. her yemekten yiyiyorum ama çok az. doymuyorum. sadece bir kaç kaşık tatlarına bakıyorum. bazen kaçırıyorum sonraki öğün bunu telafi ediyorum. bu hafta da 1 kilo daha gitti. darısı tüm kilolu arkadaşlarımın başına.
ben 2 haftadır bu yöntemi kullanıyorum. herkese tavsiye ediyorum. üstelik bebeğim olduğu için bu serin günlerde yürüyüşe filan gidemiyorum.tebrikler canım en sağlıklı yöntemi bulmuşsun
nekadar zamanda verdin darısı başımıza
teşekkür ederim canım sizlerle kaynaştıkça motivasyonum artacak desteğinize ihtiyacım var.kaydirigubbakcemile5geldim canlarım... serracım bak beni nasıl da tanımış... bi aksilik olmasa en azından günde 1 kere girerdim.. gerçi bazen hiç çıkmıyorum ya neyse.. ama malum nedenini bilmiyorum ama netrim yoktu...
cehhennemcim çok üzüldüm canım.. ama hakkında hayırlısı nasılsa öyle olsun canımm... belki yoluna girer herşey...
yagmur9303 ben sana bir çizelge hazırliim cnm.. buraya yazarım.. onu alır yapıştırırsın kullanıcı panelinde profiline...
lavitaaa canmm cidden özlettin kendini yaa.. hadi gel artık.. bak sana bol bol okunacak sayfalar hazırladık..
lavitacım net bulabilirsen girer kilomu yazarım demişti ama bulamadı sanırım...
neyse şu çizelgeyi yapiim bende..
öğlen kızı okula bırakıp anneme gidicem bende.. misafirleri gelicek,günü var.. ama söz kaçamak yapmıcam... akşam belki eşimle kzım oraya gelir gece döneriz. öyle olursa orda net var girerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?