80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım noldu ya..??inşallah herşey yoluna girer..zamana bırak ...dualarımız seninle..

kimse uyanmamş hala..sirkeli ılık suyumu içtim şimdi kahvaltıya gidiyorum..bugün birsürü
ev işi bekliyor beni..bitirince gelirim artık..

kızlar sizlerle birşey paylaşmak istiyorum. ben bu siteye ilk kayıt olduğum da çok sıcak bir ortama geldiğimi farkettim yalnızca çok karamsardım çünki herkes belli bir yol katetmiş bense 89,5 olup kalmıştım . çok üzülüyordum. şimdi diyet yapmıyorum. her yemekten yiyiyorum ama çok az. doymuyorum. sadece bir kaç kaşık tatlarına bakıyorum. bazen kaçırıyorum sonraki öğün bunu telafi ediyorum. bu hafta da 1 kilo daha gitti. darısı tüm kilolu arkadaşlarımın başına.

aramıza hoşgeldin canım bende başlayalı 3gün
oldu cuma kilo bildirimi inşallah hep beraber
kilolardan kurtuluruz kendine iyi bak

tebrikler canım en sağlıklı yöntemi bulmuşsun
nekadar zamanda verdin darısı başımıza

günaydın kızlar hafta sonu kaçırdım ben hemde tam pazar akşamı bütün hafta sonu dayandım pazar akşamı nerdeyse 1 kızarmış piliç yedim umarım bu gün akşamı telefi ederim bu sabah 1 dilim çavdar ekmek 1 portakal biraz peynir 1 neskafe içtim bu hafta 70 li kiloyu bi görsem moralim yerine gelicek valla ama zor

bu sabah kızım kahvaltıya alışmadığı için ona köfte yaptım. 3 küçük köftede ben yedim. başkada bişey yemiycem. ara öğün olarak da portakal yiycem.

günaydın arkadaşlar... çok üzgünüm cumartesi akşamından beri netim yoktu... bu sabah son bi ümitle bakayım dedim dünyalar benim oldu... dünkü lisemi yazmama gerek var mı bilmiyorum ama haftasonu hiç kaçamak yapmadım :)) sadece dün akşam çayın yanında 1 avuççuk çekirdek yedim.. ama dün sporumu aksatmadım... 70kilodan yukarı çıkmayan eşimi ikna edip dün öğlen 1 saat yürüyüş ve 45 dk. aletli çalıştım... bu arada beyfendi beni izleyip çakirdek yiyor olup beni sinir etse de sonucu düşünmek bana moral verdi... neyse ben geçmişi okuyup geliyorum...

geldim canlarım... serracım bak beni nasıl da tanımış... bi aksilik olmasa en azından günde 1 kere girerdim.. gerçi bazen hiç çıkmıyorum ya neyse.. ama malum nedenini bilmiyorum ama netrim yoktu...

cehhennemcim çok üzüldüm canım.. ama hakkında hayırlısı nasılsa öyle olsun canımm... belki yoluna girer herşey...

yagmur9303 ben sana bir çizelge hazırliim cnm.. buraya yazarım.. onu alır yapıştırırsın kullanıcı panelinde profiline...

lavitaaa canmm cidden özlettin kendini yaa.. hadi gel artık.. bak sana bol bol okunacak sayfalar hazırladık..

lavitacım net bulabilirsen girer kilomu yazarım demişti ama bulamadı sanırım...
neyse şu çizelgeyi yapiim bende..
öğlen kızı okula bırakıp anneme gidicem bende.. misafirleri gelicek,günü var.. ama söz kaçamak yapmıcam... akşam belki eşimle kzım oraya gelir gece döneriz. öyle olursa orda net var girerim..

teşekkür ederim canım sizlerle kaynaştıkça motivasyonum artacak desteğinize ihtiyacım var.kaydirigubbakcemile5

kızlar lahana suyunu duyan varmı yapanlarda çok işe yarıyormuş deneyen ve nasıl yapıldığını bilen varmı diyet yapmazasn bile kilo kaybediyormuşsun içince ben diyete devam edicemde haftada 1 kiol gidiceğine 2 kilo gidermi acaba diye sordum yaz geliyo malum

selam kızlar.. Herkeselere günaydın.. Yeni gelenler hoşgelmişler. Ben de yazlıkta olduğum ve net olmadı için her zaman ki gibi giremedim yine.. c.tesi ve pazar yemeklerden aşırı olmamak kaydı ile yedim ama dun akşam yemek yemedim sadece meyve ile geçiştirdim.. Bu arada ızmir li hemşehrim Flatliners dan sonra didoo cum sende hoş geldin.. Valla Bursa lılar muhabet ettikçe canım çekiyordu şu ızmirden de biri gelsede biz de muhabet ettsek diye.. tekrar hoşgeldin.. kızlar hareket çokmus hafta sonu oku oku ancak bitirdim ama bende sizler gibi lavita cımı arıyorum... Ayrı bir neşe kaynağımızmış kızlar..Handerya cım bu arada ben Lavita ya naçizane bir fikir vermiştim. Bu hafta başka yerde tartılacağım diyince başka tartılarda yüksek çıkarsa moralinin bozulacağını, Hep aynı tartı da tartılması gerektiğini hatırlattım.. O da kabul etti. Haftaya 2 haftalık kilo bildirimi yapacak.. Bilginiz olsun..

yagmurcum burda herkes aynı amaç uğruna bulunuyo.. ama bunun yanında müthiş bi dostluk,arkadaşlık var.. banimde 3. haftam buraya katılalı ama süper bi yer.. bizlerle kaynaşmak için bol bol girip muhabbete katılacaksın.. tek formülü bu.. inan insan zamanla ayrılamaz oluyo.. bi de akşamları yediklerimizi yazıyoruz ya.. bunu bence faydaları:
1- insan buraya yazarken yanlış yazsa sadece kendini kandırmış olur.. bunun bilincinde kaçamak yapınca utanıp sıkılıyoruz ve bi daha yapmamaya çalışıyoruz..
2- açıkçası ben bazen ne yesem ne pişirsem diye düşününce arkadaşların listelerine bakıyorum.. fikir oluyo..
ve daha biçok faydası var.. sende yaz iyi oluyo.. hoşgeldin ayrıca tekrardan...

sende hoşgeldin canım bende bazen hafta sonları annemlerin yanına kaçıyorum çeşmeye ama serindi bu hafta sonu kızla evde vakit geçireyim dedim çocuk zaten bütün gün kreşte evi özlüyor valla benimde işime geldi hem pazar günü babası alınca bende evi temizliye biliyorum biraz yoksa hafta içi kolum kalkmıyor bir iş yapayım pazar geceside bi yorulmuşum

kızlaarrrr nerdesiniz yaa :jeyyar:
ben geldim kimseler yok
neyse bende çıkıyorum madem.. kızımı hazırliim okul için.. bende süsleniim güne gidicem malum anneme...
gün içinde annemde kardeşimin odasına kaçabilirsem girmeye çalışırım... giremezsem akşam görüşürüz.. başta kendime ve herkese kaçamaksız bir gün diliyorum...
iyi günler.. :dance:

sanırım geçmişi okuyosun ben çıkıyorum artık.. geç kalıcaz yoksa... görüşürüz cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…