80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bebeg anca decmişi okudum geldim yyim sen nasılsın ben kahvaltıda iki domates ıkı salatalık yedım

meraba kızlar ben aranıza daha dün katıldım kahvaltıda 1dilimkızarmış ekmek ,1domates,1salatalık,2 adet zeytin öylende yürüyüşe çıkıcam,inş temmuza kadar zayıflıyabilirim,çocuklarımın sünneti yapıcazda

fleks inşallah başarırsın burası güzel bir terapı gıbı gelıyor ınsaana devamlı katılırsan başarırsın burda takım olmak ınsana hoş geliiiiiiiyor kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
GÜLCELIK SEN NASILSIN CANIMkaydirigubbakcemile5

kızlar merhaba hafta sonu birz kaçırdım ama bu sabah 1 dilim kepekli ekmek ve haşlanmış yumurta yedim sadece şimdi de yeşil çayımı içiyorum yemek neler yapıyorsunuz bu ara tam mevsim geçişi ne yapıcağımı şaşırdım ben...

herkese merhabalarrr kimsecikler yok 2 gündür topikde bugünlerde pek yoğunuz galibaa bende öğle yemeğimi yedim yürüyüşümüde yaptım 1 saat ohh rahatım şimdi dün biraz rahatsızdım valla ayy bugünnn çok sessiz kanall kızlarr gelinn hadii yaa

öğlen 1 tabak makarna yedim üstüne bizim çaycı kadının kızını istemişler hafta sonu söz gibi bişey yapmışlar ordan bize bişeyler getirmiş sarma yapmış nefisti ama anlatamam 5 tane yedim bu göçmenler çok güzel yemek yapıyor diyette olmasan o borcamı bitirirdim valla nasıl tuttum kendimi anlamadım bitanede söz çukulatası yuttum artık ara öğün yapmam ben şu sarmaların hepsini dağıtıp bitirsede rahat etsem her an şeytana uyabilirim

eee kimse yok nerelerdesiniz bana örnek olucaklar bide

ben 2 gündür fenayım karnım şişti bağırsaklarım hiç çalışmıyor dietin etkisi büyük ihtimalle

sabah:1 dilim kepek ekmeği 4 zeytin çok az yağsız peynir domates salatalık biber 8 10 adet te maydanoz yedim

ara:1 kase çilek 2 kaşık liğht yoğurt

öğle:7 kaşık semiz otu yemeği yoğurt salata 1 dilim ekmek

şu an da yeşil çayımı içiyorum

geçmişi okuyosunuz heralde kızlarr valla ben çok mutluyum 2 gündür sanırım yine haftanın birincisi olucammmmmm hadi bakalımm kızlarr sizlerde kaçamak yapmayın yılmayın bazı haftalar hiç vermedim ama kaçamk yapmadım lütfen biraz iradenize hakimm olunnnnn canlarım hepimi yaza tığ gibi girelim ben normalde 48 beden etek giyiyordum şimdi 46 boll 44 azcık sıkıyo ama dün etek baktım mağazada 44 içine girdim fermuarı kapandı basenli olduğum için malum çok sevindimm anlatamam sizee üst kısmımda 40 beden oluyo artıkk kızlar sonucu görünce dahada azimlendim anlatamammmm

geçmişi okuyosunuz heralde kızlarr valla ben çok mutluyum 2 gündür sanırım yine haftanın birincisi olucammmmmm hadi bakalımm kızlarr sizlerde kaçamak yapmayın yılmayın bazı haftalar hiç vermedim ama kaçamk yapmadım lütfen biraz iradenize hakimm olunnnnn canlarım hepimi yaza tığ gibi girelim ben normalde 48 beden etek giyiyordum şimdi 46 boll 44 azcık sıkıyo ama dün etek baktım mağazada 44 içine girdim fermuarı kapandı basenli olduğum için malum çok sevindimm anlatamam sizee üst kısmımda 40 beden oluyo artıkk kızlar sonucu görünce dahada azimlendim anlatamammmm darısı herkesin başınaa arkadaşlar umarım hepimiz istediğimiz kiloya bir an önce ulaşırızzzz

canım menün çok güzel olmuşş DİDO senin biraz fazla mesela makarna en fazla 4.5kaşık yemen lazımm yanına ya çorba yada sebze yemeği öyle olur canımm dikkat ett kendine kaçamak yokk canım kendine hakimm oll tamam

valla benim kilo vermem çok zor pko hastasıyım bu nedenle kilolar yapışıp duruyor bana ama hazirana kadar 10 kiloyu vermem lazım acil tarafından

tabiki diet yaparken en büyük motivasyon kilo verdiğini görmek senin adına sevindim canım ben nerdeyse bu kadar uğraşmaya anca 4 kilo verebildim aylardır uğraşıyorum

evet ben girmeye başladım bu ara çünkü dediğim gibi yoğun tempodaydım bide taşları yiyince aklıma geldikçe bir bakıyım dedim ama kimse yok ne zman girsem

olur böyle arada ama toparklanır mera etme sen yinede ayrılma burdannn daha çabuk verirsin vede kendini şartlandırma hastalığını verirsinn inşş

umarim bende haftanin birincisi olurum abla hihoyyythihoyyyt
bakalim kimsositososito

bu arada ben geldiiim, :)

nasilsiniz ablalarimmm???
az önce spordan geldim 1 bucuk saat yaptim...hihoyyythihoyyythihoyyyt

sabah gitmeden 1 kagse cornflakes, 1 haslanmis patates, 1 kasik labne peyniri yedim
öglen, az önce yani: 2 ekmek arasi marullu ton balikli domatesli, 1 kk peynir, 4 zeytin, 1 tatlikasigi recel.

aksam da bakariz artik ne yicem....

eee sizler nasilsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…