80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hosgeldin ablamm iyiyiz sen nasilsin

Tşk ederim Cnm
umarim ßi an önce yoluna qirer :'(
ßi an önce yoluna qirse kafam bi rahat olsa.. ya sinirden yemeye basLicam ona korkuyorum insallah dua edin bana yaa kendimi felaket kötü hissediorm :'(

ßu hafta hizla kilo verenleri de tßr ediorm simdiden.. kiLo ßiLdirimi falan yapamazsam listeden cikarmain nolur .. qirmeye enqel bi durum olmazsa qelirim insaLLah.. Allaha emanet olun

Kızlar lahana suyunu bİlen varmı nasıl olur İŞe yararmı yardım lÜtfen

ßen 2 hafta kullandim ßu 3. haftam DuyqusaL depresyonum SeßeßiyLe ara verdim.. 2 haftada 4 kiLo verdim Cok ciddi ßi ReJim yapmadim Spor ztn yapaßiLitem ßiraz Zayif.. insaLLah kendimi toparLayaßiLirsem ßu haftanin teLafisini yapacam.. umarim yardimci oLmusumdur.. ßen 1. hafta Saßah oqLe aksam oqunlerden yarim saat önce Lahana suyu ictim.. qeceden kaynatip saßaha oda sıcakLiqinda soqutarak.. 2. hafta Saßah aksam oLmak üzere ictim.. ßu hafta sadece saßah icecektim ama sanirim ipe un serdim. Soru'n oLursa yardimci oLmak isterim..

merhaba kızlar öğlen 1tabak çorba içtim yanınada yeşil salata yedim akşamada ıspanak yapıcam lahana suyunu bende içicem faydası olur inş

inanin Detox qißi etkisi var.. ilk 2 qün hemen hissedersiniz ztn vucuttaki ödemin atiLmasinda 1e 1 diyeßilirim..Ayrica ; uyku proßlemimi çözdü , inanin o kadar rahat ve dinlenmiş sekiLde uyandim ki o süre ßoyunca AsLa cekinmeyin kullanmaktan... üsteLik inanmicaksiniz ama CiLdim ßiLe parlamaya ßasLadi Yüzüm nurLandi :)
Amaaan amaan Allah Yardimcimiz oLsun kizLar Dua edin benim icin nolur :'(

teşekkür cehhennem sabah midem almayabilir ama öğlen akşam içerim sanırım nasıl yapıldığını anlatabilirmisin bide nasıl pişirildiğini yani seni tanımadığım için durumunu pek bilmiyorum ama hep oluyor nişan düğün öncesi böyle şeyler umarım düzelir herşeyin hayırlısı canım sen moralini iyi tutmaya çalış

insaLLah nolur ya dua edin bana Raßßim akiL saqLiqimi aLmasin eLimden walla 1 cinnet herseyi halleder diorm kimse ciddiye aLmio ßeni :'(

qeLeLim lahananin faydaLarina ,
1 litreden daha az suya 750 mL oLaßiLir ( ender Sarac tarifidir ) 4 5 yaprak kadar beyaz lahanayi 6 7 dakika haşLyoruz.. Sıcakken kullanmiyoruz Soqumasini bekLeip Süzüyoruz Lahanayi.. 1 sürahinin icine aLiyoruz.. hemen iciLmeyecekse oda sicakLiqinda SoqutaßiLirsiniz hemen icecekseniz eqer üzerine Soquk su da ekleyebiliyorsunuz ben öle yapiorm.. Soquqa yakin iLik haLde yemeklerden yarim saat önce iciLiyoruz..
ßenim de midem almadi iLk qün ben işin kolayini buLdum.. 1 bardak lahana suyunu aLiorm dier elime de koca bardak Su aLiyorum.. nefesimi tutup Lahanayi iciorm ardindan nefes almadan hemen suyu iciyorum böylece hem suyu cok icmis oluorm hem de lahananin ne tadi kaLio ne kokusu aqzimda bölece kolay bi kullanim oluo..
Bu karisim yaklasik 1 1.5 qün sizi idare edio bitmesine 1 öqün kala yeniden haslayin 2.qüne kalmasin yaLniz Cok kötü bi kokusu oluo Taze olmasi cok daha iyi olur ..insallah yardimci olabilmişimdir

teşekkür canım bu akşam kaynatayımda başlayım bari çok yerden duydum bunu işe yarıyor diye tabii ben boğazımı tutmazsan hiç bişey işe yaramaz ama tutucam motivasyonum tam sende diyetini bozma her şey düzeldiği zaman dal gibi olmaya bak bence senin için dua edicem

canım senin adına üzüldüm sorununuzn ne olduğunu bilmiyorum ama eğer başlarda böyle kötü giderse evlenincede daha kötü olur canım evlenip ayrılmaktansa böylesi daha hayırlıdır belki umarım herşey yoluna girer hayırlısı neyse o olsun canıım kendini üzme ne olurrr

lavitacımm hoş geldin canım gözümüz seni çok aradı ne zaman evine dönüceksin kaç gün daha kalıcan ordaa çabuk dön canımmm

şu anda ara öğünümü tekrarlıyorum
1 elma ve bir su bardağı yoğurt

dietimde yoğurt var her ara öğünde ama yoğurtta gazmı yapıyor ne şişiyorum bu ara

Allah Razi oLsun aßLa insaLLah DüzeLir iyiki sizLeri tanimişim biraz da olsa ayıLdım sayenizde.. insaLLah hersey hepimiz icin hayirLi oLur

slm kızlarr... annemdeyim. gün var.. mllet yan odada hamurişlerini götürüyo..
şeytana uymamak için buraya bi uğriim dedim.
sadece 1 kase patates salatası ve 1 kurabiye yedim... akşamda hafif yicem...

lavitacımmm hoşgeldin kuzumm...kaydirigubbakcemile2
eve geldin umarım.. yeleşmeye uğraşıyosan işlerini çabuk bitir de gel hadi kızz..
özledik valla seni topikçe delikafadulden delikafadulden

lavitacımmm hoşgeldin kuzumm...kaydirigubbakcemile2
eve geldin umarım.. yeleşmeye uğraşıyosan işlerini çabuk bitir de gel hadi kızz..
özledik valla seni topikçe delikafadulden delikafadulden

pardon kızlar ya neden 2 kere gitti bu msj anlamadım valla.. nese ben geçiyom yan odayaa...
bikg. açık kalsın.. inş. çocuklar karıştırmaz.. :))

ayrıca yeni katılan arkadaşlar var sanırım.. hoşgeldiniz... gün geçtikçe topicimiz çığ gibi büyümeye devam ediyor...
serracım canmmm tebrik ederim seni kilolarını verişinden dolayı... inş. rabbim bize de gösterir senin kadar incelişimizi.. aman cümle biraz devrik oldu ama idare edin misafir arası kaçıp yazıyorum. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…