canım noldu ya..??inşallah herşey yoluna girer..zamana bırak ...dualarımız seninle..
geldim canlarım... serracım bak beni nasıl da tanımış... bi aksilik olmasa en azından günde 1 kere girerdim.. gerçi bazen hiç çıkmıyorum ya neyse.. ama malum nedenini bilmiyorum ama netrim yoktu...
cehhennemcim çok üzüldüm canım.. ama hakkında hayırlısı nasılsa öyle olsun canımm... belki yoluna girer herşey...
Kızlar lahana suyunu bİlen varmı nasıl olur İŞe yararmı yardım lÜtfen
teşekkür cehhennem sabah midem almayabilir ama öğlen akşam içerim sanırım nasıl yapıldığını anlatabilirmisin bide nasıl pişirildiğini yani seni tanımadığım için durumunu pek bilmiyorum ama hep oluyor nişan düğün öncesi böyle şeyler umarım düzelir herşeyin hayırlısı canım sen moralini iyi tutmaya çalış
insaLLah nolur ya dua edin bana Raßßim akiL saqLiqimi aLmasin eLimden walla 1 cinnet herseyi halleder diorm kimse ciddiye aLmio ßeni:'(
qeLeLim lahananin faydaLarina ,
1 litreden daha az suya 750 mL oLaßiLir ( ender Sarac tarifidir ) 4 5 yaprak kadar beyaz lahanayi 6 7 dakika haşLyoruz.. Sıcakken kullanmiyoruz Soqumasini bekLeip Süzüyoruz Lahanayi.. 1 sürahinin icine aLiyoruz.. hemen iciLmeyecekse oda sicakLiqinda SoqutaßiLirsiniz hemen icecekseniz eqer üzerine Soquk su da ekleyebiliyorsunuz ben öle yapiorm.. Soquqa yakin iLik haLde yemeklerden yarim saat önce iciLiyoruz..
ßenim de midem almadi iLk qün ben işin kolayini buLdum.. 1 bardak lahana suyunu aLiorm dier elime de koca bardak Su aLiyorum.. nefesimi tutup Lahanayi iciorm ardindan nefes almadan hemen suyu iciyorum böylece hem suyu cok icmis oluorm hem de lahananin ne tadi kaLio ne kokusu aqzimda bölece kolay bi kullanim oluo..
Bu karisim yaklasik 1 1.5 qün sizi idare edio bitmesine 1 öqün kala yeniden haslayin 2.qüne kalmasin yaLniz Cok kötü bi kokusu oluo Taze olmasi cok daha iyi olur ..insallah yardimci olabilmişimdir
Tşk ederim Cnm
umarim ßi an önce yoluna qirer :'(
ßi an önce yoluna qirse kafam bi rahat olsa.. ya sinirden yemeye basLicam ona korkuyorum insallah dua edin bana yaa kendimi felaket kötü hissediorm :'(
ßu hafta hizla kilo verenleri de tßr ediorm simdiden.. kiLo ßiLdirimi falan yapamazsam listeden cikarmain nolur .. qirmeye enqel bi durum olmazsa qelirim insaLLah.. Allaha emanet olun
canım senin adına üzüldüm sorununuzn ne olduğunu bilmiyorum ama eğer başlarda böyle kötü giderse evlenincede daha kötü olur canım evlenip ayrılmaktansa böylesi daha hayırlıdır belki umarım herşey yoluna girer hayırlısı neyse o olsun canıım kendini üzme ne olurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?