80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben çıkayım... eve giderim sanırım birazdan(eşimin çıkış saatine bağlı)
akşam açmaya çalışırım... byy

bugün siteye çok zor girdim sayfalarada çok zor giriş yaptım acaba sadece bendemi bu sorun?

sogan suyunu hic denedin mi yada düsündünmü pkoyada iyi gelir diyolar..hemde zayiflamaya destek..aslinda bi doktor olarak emin olmadigim seyi yazmak istemem ama sogan dogal bisey icine katki katmayacaksin faydasi olmassa bile zararida olmaz,bi dene derim belkide faydasi olur..

vuslat2008

canım sen 85 ten şuan 80 i görmüşsün çok ii ne kadar sürede verdin ve özel birşey uyguladınmı bana yazarmısın

ya arkadaşlar çizelgeyi nasıl yapıcam lütfen bana yardımcı olun

çizelgeni yapabildinmi canım ben çok uğraşmıştım bizim bu diyet guruplarının giriş sayfasında kilo takip çizelgeis naıl yapılır diye bir sayfa var oraya gir çok güzel anlatılmış tek sorun sayfayı yapıştırmakta yaşanıyor

dün çok uğraştım ama yapamadım hangi sayfada

canım sen doktormusunn hımm ne güzel ya hangi dal acaba merak ettimde

Son düzenleme:
selam kizlar ooo neguzel yeni yeni arkadaslar gelmis hosgeldiniz kizlar
anlasilan hafta sonu kacirmalar olmus bende kacirdim ama cok pismanim
bugun telafi edeyim dedim oyla yemegi yedik bi arkadas pasta almis ondanda ufak bir dilim yedim ama cok agir bir pastaydi hala tokum 1 saatte yuruyus yaptim iste boyle kizlar
cehennemcim senin adina cok uzuldum hakkinda hayirlisi neyse olur insallah cok fazla uzulme
olan kendine olur bebisim

canım sen doktormusunn hımm ne güzel ya hangi dal acaba merak ettimde
ben pratisyenim canim mezun olali 2 sene oldu,evlendim hemen kizim oldu o yüzden uzmanlik düsünemedim zaten suan avusturyadayim burda türk vatandasi oldugum icin uzmanliga baslamam imkansiz gibi okulu burda bitirdim..

ben eve gelene kadar kimseler kalmamış mirmirmirmir
en iyisi ben listemi yazayım...
sabah-----------------1 dlim k.ekmek,1 kkpeynir,2 çatal omlet,2 şekersiz çay
ara--------------------- -
öğlen----------------- 1 küçük kase patates salatası, 1 küçük kurabiye,1 çatal haşhaşlı revani
ara-------------------- -
akşam--------------- 3 yemek kaşığı kabak salatası(öğleni telafi)
ara-------------------- -

kızlar öğlen kaçamak olmuş sanki.. ama ara öğün yemedim hiç.. bide akşam sadece 1 yemek kaşığı yağda pişmiş yoğurtlukabak yedim.. telafi olmuştur umarım...

selam kızlar, bugün yine geç kalktım, eşim evdeyken, ben de okula gitmemişken azcık dinlenelim dedik. hemen menümü yazayım, işler var yapılacak, sınav kağıdı okuycam :)
sabah+öğle: 1 kepekli simit, 1kk peynir, 5 zeytin, 5 cherry domates, 2 dilim salam
ara: 1 kutu diyet kola
akşam: 1 dilim kepek ekmeği, 1 kase tarhana, 3yk etli taze fasülye, 2yk yoğurt
yeşil çayım var 1 fincan 1,5 lt daha su içicem.
hepsi bu kadar. tabii dün regl oldum, inşallah tartıya yansımaz cuma günü (bitince fazlalık çıkmıyordu sanırım)
Alnağmecim sen bekle az kaldı, bu hafta geliyorum inşallah.
Öpüyorum kızlar, görüşürüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…