valla benim kilo vermem çok zor pko hastasıyım bu nedenle kilolar yapışıp duruyor bana ama hazirana kadar 10 kiloyu vermem lazım acil tarafından
tabiki diet yaparken en büyük motivasyon kilo verdiğini görmek senin adına sevindim canım ben nerdeyse bu kadar uğraşmaya anca 4 kilo verebildim aylardır uğraşıyorum
ya arkadaşlar çizelgeyi nasıl yapıcam lütfen bana yardımcı olun
çizelgeni yapabildinmi canım ben çok uğraşmıştım bizim bu diyet guruplarının giriş sayfasında kilo takip çizelgeis naıl yapılır diye bir sayfa var oraya gir çok güzel anlatılmış tek sorun sayfayı yapıştırmakta yaşanıyor
dün çok uğraştım ama yapamadım hangi sayfada
sogan suyunu hic denedin mi yada düsündünmü pkoyada iyi gelir diyolar..hemde zayiflamaya destek..aslinda bi doktor olarak emin olmadigim seyi yazmak istemem ama sogan dogal bisey icine katki katmayacaksin faydasi olmassa bile zararida olmaz,bi dene derim belkide faydasi olur..
ben pratisyenim canim mezun olali 2 sene oldu,evlendim hemen kizim oldu o yüzden uzmanlik düsünemedim zaten suan avusturyadayim burda türk vatandasi oldugum icin uzmanliga baslamam imkansiz gibi okulu burda bitirdim..canım sen doktormusunn hımm ne güzel ya hangi dal acaba merak ettimde
bakalım olmuşmu
hoşbulduk teşekkür ederim yapabildim biraz zor oldu amaflekscim hoşgeldin öncelikle.. istersen başlangıç şu anki ve hedef kilonu yaz ben sana çizelge hazırliim..alıp yapıştırırsın.. bugünlerde gurubun çizelgecisi oldum :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?