80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

profiline baktım flekscim. orda çizelgenin kodu olması gerektiği gibi yazıyodu.. diyorum burda doğru neden olmadı acaba.. demekki o arada sende yapmışsın.. yine de rica ederim kaydirigubbakcemile5

akşam yemeğinde 1 tabak çorba,yarım tabak ıspanak yemeği ,ton balıklı salata yedim,grip olduğum için su fazla içemedim

selam serra,mesaj attığında yemekteydim bu akşam geç yedik yemeği çizelgeyle uğraştımda,neyse ben çıkıyım ,herkese iyi akşamlar

serracım, aylin slmm..
serracım iyiyim cnm sen nasılsın?
öğlen annemin günü vardı biraz kaçamaklarım oldu sanki ama toparladığımı sanıyorum.. sence bugünkü listemin arasında öğlenkiler fazla duruyomu? klava:

bugün yediklerimmm ve yiyeceklerimm

sabah: 1 kagse cornflakes, 1 haslanmis patates, 1 kasik labne peyniri
ara: yok
öglen: 2 ekmek, arasina ton balikli salata karisimi, 2 zeytin, 1 kk peynir, 1 tk recel
ara: 1 elma
aksam: (daha yiyemedim az sonra yicem babam gec geliyo isten) TÜRLÜ var menüde, ve sehriye corbasi, 1 kepce corba, 4-5 kasik türlü yemeyi düsünüyorum, ve bol yesil salata misirli domatesli vs...

ve 1 bucuk saat spor. 2 litre su....

iyi aksamlar dilerim ablalarim, ha bu arada bu hafta siskinlik var bende, regl haftam yaklasti. siskinlik gitmiyor halbuki az yiyorum. bakalim nolcak cuma günü :)

öptüm kocaman by

aylincim sorma o şişkinlik bende 2 aydır var.. en son 24 şubatta regl oldum.. c.tesi hapım bitti 10 gün içinde olmam gerekiyo... bakalım.. bu aralar da tatlı isteğimi bastırmak için çok zorluyorum kendimi inanın yaa.. nolcak bilmiyorum..

sabah: 2 zeytin, peyz peynir, bir yumurta ve bir dilim tahinli ekmek

ara: -

ögle: k-flakes

ara: bir muz 3 yeni dünya

aksam: 6 kasik pilav ve bir kepce yesil fasülye

ara: 4 tane kayisi

(suda bekletilmis sabahdan, suyula beraber icecem, kabizla iyi gelior kizlar)

sağol canımm hoşş geldinnnnn ee nasıl geçti kaçamk olmamıştır inş

cok dikkat ettim canim, ama yinede oluor yani anneanneyi falan kiramiorsun, ama gittim kiloayla döndüm ona cok sevindim, birde dogumgünüler arka arkaya geldi oda genelikle gece kutlandi, her pastadan cok ince dilim yedim:)) bu kadar:)))
bide spor yoktu, bunlardan sonra kilo almisimdir die düsündüm ama almamis
cumayi iple cekiorum:)

sositososito :sm_cool: :dance: lavitacımm gelmiş...
hoşgeldin kuzummm.. iyiyim cnm. sen nasılsın?
özlettin valla kendini... diyet iyi gitmeye çalışıyo diyelimm. arada olan kaçamakları diğer öğünlerde dengelemeye çalışıyrum cnm..sen neler yaptın memlekette... kayseri mantısı fln?

sorma cqanim, ama dikkat ettim:) herkes iki üc tabak yerken ben yarim tabak yedim,
ayrica türkistan mantisida vardi ondan bile 3 tane yedim herkes 6-7 tane löp löp götürdü:)))

bende özledim valla

kızlar iyi geceler neler yediğimi yazıp kaçıcam hemen

sabah; 1 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta
öğlen; kıymalı pazı 1 dilim ekmek
ara; 2 petibör 2 kuru kayısı
akşam: fırında tavuk 2 kaşık bulgur pilavı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…