80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mdokıuyguyruyfsyfdgyfgghxcgggcbcyuy8y78ıyuhhmbnjvyfunnnmnmnmnmjıfyygy7hjoovkıjıuhııpooppoopoppp
podudıjfgfugfyugh ııer7eur 12345679 eda ljlşicohh9yyyy98u6608yy4447uttt8333yt7eyffffdyygyydg87ujguugjuı jjjjıujısjuıfjooıocııdu

iyi akşamlar bende cerendeydim bu gün beraber yedik biraz kacırdık galıba akşam yemedim
LAVİTA HOŞGELDİN özledik seniŞenizŞenizŞeniz

bebek çok güzel yazı yollamışsın ama galiba kızın yollamış

eda eda eda eda eda eda eda eda eda eda eda eda eda eda
eda eda eda eda eda eda eda eda eda eda eda eda eda

kaydirigubbakcemile3 kızlar neler yazmışım ben öyle yaa...
eşim yeni geldi işten de ona yemek hazırlıyodum... benim cadı ele geçirmiş bilgisayarı... okuma yazma da yok yani nasıl becermiş bilmem.. ama doğru bikaç kez yazarken oyun oynıcam deyip acele ettirmişti fln. o ara dikkat etmiş olmalı.. neyse kızlar kusura bakmayın lütfen..

ikincide düzelmiş ama msj.. sadece adını yazabiliyo... anlaşıldığı üzere.. :))

selma ceren sahi hep sorucam unutuyorum.. siz aynı apartmanda falan mı oturuyosunuz? sürekli görüşebildiğinize göre . yada bi akrabalık fln?

bebeg biz aynı apartmanda degiliz ama sadece yatmadan yatmaya ayrılıyoruz akraba degiliz ama cok iyi arkadaşız

arkadaşlar ya ben rejime başladıgımdan beri aşırı midem bulanıyor neden acaba hemde cok bulanıyor bir fikriniz varmı acaba yada aranızda böyle olan varmı cok kötüyüm cok

hmm.. anlıyorum canmm... ne güzell.. benimde öyle bir arkadaşım var sağolsun.. ama kilokonusunda onunla en ufak bi laf bile etmem... kendisi 65-75 arası gezindiği için biraz az yesem inceden alay konusu olur... o yüzden diyete başladığımdan beri peksık görüşmüyorum... :roflol:

kızlar yya bende çok farklı şeyler oluyo anlayamadım tarımmı bozuldu yoksa benmi klo veriyorum her gün çıkıyorum 1 kilo eksikk anlayamadım çocukları tartıyorum aynı ben hergün değişti1 kilo gitti anlamadım bende inanamıyorum ama farklı bir tartıdamı tartılsam yaa neyapıcam ne olmuş olabilir bilmiyorumm

hmmm.. her gün 1 kilo.. garip ama güzel işte.. ne iyi.. cumaya birincimiz belli oldu diyelimmi o zaman serracım.. :))

bebeg biz onunla nerdeyse başa baş gidiyoruz o yüzden öyle bir sorun yok aramızda bene sen bundan sonra bize takıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…