80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selmacım serracım iyi güzel de cuma 74,5 değilmiydi kilon?
şu an 69,5 normal mi yani?
ne biliim inş. doğrudur tabi ama gariplik yok mu siz ce de?
ya serram bak cidden sevincinikırmak istemem de ne biliim 1 gün gider 2 gün gider 1 kilo.. sanki acayip gibi geldi bana kafamçokkarıştı

ama tartıda bir sorun olsa da çocukları da eksik tartar.. doğrudur sanırsam yaa.. inş. öyledir cnm. bak negüzell.. 60ları görmüşsün işte.. bende 70 leri görsem en kısa zamanda... :Saruboceq:

ama görünüşümde öyle çok bir fark yok gibi yada ben öyle görmek istiyorum bilmem ama 44 bedene girdim düm birazcık dar oda çok değil ne bileyim limonlu suyu içmeye başladığım günden beri böyle gidiyo kızlarrr

valla bencede bir anormallik var eşim işden gelicek birazdan onu bir tartırayım bakalım olmadı doğruysa doktora giderim bii

bebeg biz onunla nerdeyse başa baş gidiyoruz o yüzden öyle bir sorun yok aramızda bene sen bundan sonra bize takıl

selmacımm evlerimiz yakın olsane güzel oludu.. 3 lü koalisyon.. :))
ama o problemolma konusu biraz kişilik meselesi sanırım.. kızımın okul arkadaşının annesi var. şurda 3-4 aydır yakın arkadaşız yani.. çocukları okula bırakıp,spora beraber gidiyoruz genelde.. kadın 74 kg. ama hiç kilo sorunu yok aramızda.. sanki bende 74 yada sanki o da 87.. yapı meselesi dediğim gibi ..

bugün yediklerim içtiklerim
sabah : 2 tane zeytin domates
ara elma
öğlen 3 kaşık pilav dom çorba 1 dilim ekmek
ara yoğurt
akşam 4 kaşık nohut 2 kaşık pilav
2 lt su ve şekersiz çay

iyi akşamlar baharnaz...

serracım kendini iyi hissediyosan.. bi sağlık problemin yoksa doktora neden gitcen ki? ne güzel işte..keşke benden de gitseler birer birer... ama gene desen bilirsin... işine karışmak istemem cnm.. dediğin gibi eşinde bi test et bakalım.. o zaman kesinleşir..

iyi akşamlar

serracım bende cuma günü sabah 87,5 çıktım tartıda.. cumartesi akşam çıktım meraktan 90dım.. kahroldum.. başa döndüm gene dedim.. gündüz 2-3 bisküvi fln yemiştim.. o an bütün midemi tahliye etmek geldiiçimden.. gece zor uyuyabildim sinirden.. sabah yine tartıldım.. 87,5... kafam nasıl karışmıştı anlatamam.. neden 1 gece önce 90 çıktım .. pek fazla da yememiştim.. 2,5kilo oynar mı geceden sabaha... amasonuçta başa dönmediğimi görmek mutlu etti beni :))

canımya karışyaane demek benim zaten bir fikre ihtiyacım var bir sağlık problemim yokk çok şükürr kardeşim tartıldı 55 çıktı eve gitti 57,5 çıkmış ama çocuklar doğru çıktı anlayamadım neys ehayırlısı olsun sizinde kafanızı şişirdim arkadaşlarr yaa:uhm:

bende şu kilosunu görüntüde göstermeyenlerdenim ama tartıya çıkınca ben bile inanamıyorum ağırlığıma

ya eve tilk başlarda bi kaç hafta kaldımm yanii ne bilimveremedim ama öncelere göre şimdi daha iyi koruyorum kendimi ilk zamanlar azcıkda olsa kaçamak larım oluyodu ama şimdi daha iyi koruyorum ya ondanda olabilir ve yürüyüşümüde artırdım her gün gidiyorum neyse hayırlısı sabah artık 68 falan çıkarım çünkü akşamlardan fazla çıkıyo genelde ama öyle olsun istemem çünkü görüntüdede o kadar fark etmedi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…