seracım nasılsın
selmacım serracım iyi güzel de cuma 74,5 değilmiydi kilon?
şu an 69,5 normal mi yani?
ne biliim inş. doğrudur tabi ama gariplik yok mu siz ce de?
ya serram bak cidden sevincinikırmak istemem de ne biliim 1 gün gider 2 gün gider 1 kilo.. sanki acayip gibi geldi bana kafamçokkarıştı
bebeg biz onunla nerdeyse başa baş gidiyoruz o yüzden öyle bir sorun yok aramızda bene sen bundan sonra bize takıl
iyi akşamlar
iyi akşamlar canım nasılssın
iyi akşamlar baharnaz...
serracım kendini iyi hissediyosan.. bi sağlık problemin yoksa doktora neden gitcen ki? ne güzel işte..keşke benden de gitseler birer birer... ama gene desen bilirsin... işine karışmak istemem cnm.. dediğin gibi eşinde bi test et bakalım.. o zaman kesinleşir..
iyi akşamlar baharnaz...
serracım kendini iyi hissediyosan.. bi sağlık problemin yoksa doktora neden gitcen ki? ne güzel işte..keşke benden de gitseler birer birer... ama gene desen bilirsin... işine karışmak istemem cnm.. dediğin gibi eşinde bi test et bakalım.. o zaman kesinleşir..
serracım bende cuma günü sabah 87,5 çıktım tartıda.. cumartesi akşam çıktım meraktan 90dım.. kahroldum.. başa döndüm gene dedim.. gündüz 2-3 bisküvi fln yemiştim.. o an bütün midemi tahliye etmek geldiiçimden.. gece zor uyuyabildim sinirden.. sabah yine tartıldım.. 87,5... kafam nasıl karışmıştı anlatamam.. neden 1 gece önce 90 çıktım .. pek fazla da yememiştim.. 2,5kilo oynar mı geceden sabaha... amasonuçta başa dönmediğimi görmek mutlu etti beni :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?