80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canımben geçen sene kullandım tamam verdim kilo ama hemen çabucak aldım şimdide başlarda kullandım sonra bi arkadaşın doktoru bunları içienleirin burakınca kilo aldığını söylemiş onu duyunca bıraktım

hmmm.. anladım cnmm... ama arada bitki çayı olarak tüketmekte bi sakınca yoktur sanırım... sağol verdiğin bilgi için... geri gelicek olduktan sonra gitmelerinin bi önemi yokki kiloların... en iyisi az ve sık yemek... mecbur kaldığında herşeyden yemek ama sadece çatalın ucuyla tadına bakmak... ve suyunu çıkarmadan... diyet yapmamak yani sağlıklı beslenmek lazımm... yavaş da olsa kalıcı geri gelmicek kiloları doğal yoldan vermek en mantıklısı o zaman...

ben çıkıyorum artıkk.. bu sefer cidden çıkıyorum kaydirigubbakcemile3
iiiiiiiiyyyyyyyyyyyyiiiiiiiiiiii ggggggggggggeeeeeeeeeccccccccceeeeeeeeeeeeellllllllleeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr mirmirmirmir

Slmmmm.. Yine doğal olarak kimseler kalmamış!
Bebegcim ben beşi bir yerde dietin ilk haftalarında içmiştim ve çok faydasını görmüştüm canım ( şimdi bebişten dolayı içemiyorum ) ama ölçü olarak büyük cola bardağına hepsinden birer tatlı kaşığı koyarak sıcak su ilave et 5-10 dak demle (daha fazla demleme etkisi azalıyormuş) ben tadına çok alışmıştım hala canım istiyor içesim geliyor (acaba arada içsem bişey olurmu? )

Slmmmm.. Yine doğal olarak kimseler kalmamış!
Bebegcim ben beşi bir yerde dietin ilk haftalarında içmiştim ve çok faydasını görmüştüm canım ( şimdi bebişten dolayı içemiyorum ) ama ölçü olarak büyük cola bardağına hepsinden birer tatlı kaşığı koyarak sıcak su ilave et 5-10 dak demle (daha fazla demleme etkisi azalıyormuş) ben tadına çok alışmıştım hala canım istiyor içesim geliyor (acaba arada içsem bişey olurmu? )

kızlar ben internetten nivea body ve ebru şallının plates dvdlerini indirdim gerçi hala dvdye çektiremedim,evdeki de bozuk ama onları yapmayı düşünüyorum en azından yürüyüşe çıkamadığım günler.. Ben bir de yürürken neler neler düşünüyorum müzik dinliyorum ama canım sıkılıyor mesela hepinizi tek tek düşünüyorum bazen :) Bir de verdiğim beş kiloyu düşünüyorum veremeseydim şimdi elimde 5 kiloluk bir karpuzla yürüyordum falan diye gaza getiriyorum kendimi birde ilk 20 dak zor geçiyor ama ondan sonra arap atı gibi açılıyorum bıraksan 1-2 saat daha yürüyecek hale geliyorum ( saatlerim hep kısıtlı oluyor malesef )
Bir de zayıflamak için telkinler var nilgünün o da çok etkili yükleyebilirsem sizinle de paylaşırım dinleyin çok gaza geliyorsunuz ..şifre sorarsa (b@tm@n)

http://rapidshare.com/files/37340884/Hm07_-_www.cithiz.com_-_batman.rar

Son düzenleme:

handeryacım.. ben zaten devamlı olarak içemem..öyle bir özelliğim var :)) birkaç gün günde 3kere fln içsem sıkılırım... ama serracımda devamlı içince kilolar gidiyor ama geri geliyo demiş.. en azından günde 1 içerim diye düşünüyorum.. 2kere yeşilçay yerine.. 1kere yeşilçay 1 kere 5in1... günde br kereninde sakıncası yoktur umarım... verdiğin fikir için çok sağol arkadaşım... (ilk o çayı aldığımda bende senin gibi büyükbardağa 1 er tatlı kaşığı koyup demliyodum.. nette tarifini 1kg.suya 1er çay kaşığı olarak görünce şaşırmıştım.. ben yine kendi bildiğim gibi seninde yaptığın şekilde yapiim..)

günaydın kızlarrrrrrr.
bugün ilk yoklamayı ben alayım bakıyım kimler burada

günaydın arkadaşlar... bizimtopic uykucu anlaşılan... sabah perileri olarak ben gülçelik ve eflatun varız..
günaydın kızlarr.... ben bugün çokmutluyum.. sabah aç ve kıyafetsiz tartıliiim dedimakşam çokkonusu geçince... bir de ne göreyim 86 gösteriyo tartım... serracım sen gibi oldum doğrumudur acaba diye şaşkınım... cumadan beri 1,5 kg. gitmiş.. cumaya kadarda 2ye tamamlamak istiyrum onu.. 2-3 gün düzenli sporumu yaptım,ondandır.. diyorum ben zaten sporla hafada 2 ,sporsuz yrım kg. gidiyo benden.. kaydirigubbakcemile2 inş. böyle devam eder... tekrar ilk günkü motivasyonuma ulaştım sormayın.. delikafadulden

gülçelikçim aynı dakikada yollamışız ama ben saniye farkıyla öndeyim baaakkk kaydirigubbakcemile3
günaydın cnmm.. ben burdayım.. a.s.

ben kendimi hiç iyi hiissetmiyorum..ilk haftalar daha iyiydim..3 hafta 1. olmuştum.
ama şimdi..aslında yememden kaynaklanmıyor.tek sorunum yürüyüş yapamıyorum ve fazla su içemiyorum..hem hava bozuk hem kızım hasta..bırakıp çıkamıyorum.offf napcam yaabenneyaptımki
neyse artık dikkat edicem suya ve yürüyemesem de evde deniym şu sporu bari...kaydirigubbakcemile2
ama şu yönden çok mutluyum 44 beden eteklerimin içine girdim..
bi havalara uçtum ki sormayın..

dün yediklerimi de yazayım
sabah--2 dilim kepekli ekmek,1 h yumurta,1kk b peynir,5 zeytin,dom,saltlk
ara--hatırlayamadım
öğle--1 tabak sade makarna,yoğurt
ara--2 etiform,1 kase yoğurtlu lahana(komşum getirdi)
akşam--1tabak türlü,yarım kaşık bulgur pilavı(tadımlık)
dediğim gibi su ancak 1lt içmişimdir.yürüyüş de yok :çok üzgünüm:

evet geçmiş çok birikmiş.. Herkese günaydın kızlar... Nasıl gidiyor benim bu hafta ümitlerim kırıldı sankii. Veremiyormusum gibi geliyor.. Bir de c.tesi kadının biri kilolusun falan dedi canım çok sıkıldı.. uffff ufff. Bu arada flatliners bekliyorum sabırsızlıkla arkadaşımm..

bebek cim sen nasılsın? :Yazmamışım kusura bakma..

iyiyim canmm... verirsin kırma ümidini.. o sana kilolusun diyen kadına de ki"benim bi arkadaşım var 86 kiloyu görünce tartıda sevinçten yerinde duramadı"..
yada ben geliim direk beni görsün.. kilolu nun karşılığını görmiş olur..
sana kilolu diyosa beni görünce ne dicek acaba :roflol: :roflol: :roflol:

kız dido gördüm seni... geldin de neden yazmadan kaçtın kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…