80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bebekcimbenim hızıma yetşememişsin kızzzkaydirigubbakcemile3valla heralde2 kilo oynuyoaradayani 71gibi falanımneyse annemde tartılırımm cumaya öyle söylerim yaa üzüldüm bozulduğuna yeni almıştım neysee artık olsun yinede 2,5 kg gitmiş benden

günaydın serracım.. nasılsın cnm? kızıma kahvaltı hazırlıyodum mutfaktaydım.. görmedim geldiğini .. kusura bakma.. güzelim senin hızına yetişmek ne mümkün... maşallahın var..
annende tartılcaksın ama değişiyo tartıdan tartıya.. denemişmiydin daha önce...?
neyse cnm.. demekki bi sorun yokmuş bak.. ee duraklama haftalarının acısı çıkıyo sende.. cokacimcoook

kız dido gördüm seni... geldin de neden yazmadan kaçtın kaydirigubbakcemile3

canım bugün bizim bilgisayarlarda bir gariplik var hep kitleniyor işyerindeki bağlantı kötü bu gün bide kahvaltı edeyimde yediklerimi yazayım dedim 1,5 dilim kepek ekmeği biraz peynir 1 domatez ve çay içtim yanında buraya yazıcam diye dikkat ediyorum yediklerime geçmişi okuyum dedim bitiremedim valla ne çok yazmışsınız gene akşamları benim kızdan pek vaktim olmuyor yazayım o yatıncada iş güç oturamıyorum pc başına bide sabah işe gelirken düştüm dizim çok acıyor yürüyünce nasıl bitcek bu gün burda bilmiyorum neyse çenem düştü gene biraz işe döneyimö artık saat 11 de 1 elma yiyecem ara ögün olarak öglende ıspanak var 5 kaşık ıspanak 1 dilim ekemek birazda yoğurt yerim akşam üstüne gene yazarım size

selam kızlar bugün kahvaltıda 1 salatalık 1haşlanmış yumurta,biraz peynir,bilim ekmek yedim,öylende,de yürüyüş yapıcam hem oğlumu okula bırakıcam,bir taşta iki kuş vurucam,hadi hoşçakalın

didocum geçmiş olsun canmm... inş. ciddi bişey yoktur da dizin çabucak geçer... kızlar ben bugün girenlerin listesini tutuyorum merak ettim bakalım gün içinde kaç kişi giriyo diye.. kaydirigubbakcemile3
tabiki ben görmeden girip yazı yamadan çıkanlar olmıcak listede üzgünüm.. bide ben yokken girip yazı yazmayanlar da olamıcak.. o yüzden girince en azından bi slm yazalım da burda olduğumuz belli olsun kaydirigubbakcemile3

günaydın arkadaşlar nasılsınız ben şim di kahvaltı hazırlıyorum ceren gelecek beraber kahvaltı yapacagız

günaydın kızlar, dersteydim şimdi çıktım. yahu ben bu regl işinden acaip sıkıntılıyım, tartıya çıkmak istemiyorum, neyse bu sabah 73 kiloydum tam, bu hafta ızmir'e gideceğim için 1 kg daha vermek istiyorum ama sanırım Perşembeye kadar en çok 500 gr. daha verebilirim. Bugünkü menümü de yazayım bu arada.
sabah: 1/2 dilim kepek ekmeği, 1 kk light dil peyniri, 2 zeytin
ara: 1 bardak ayran
öğle: 1 kepekli tost
ara: 5 çilek
akşam: 1 kase çorba, 4yk kabak yemeği, 2 yk yoğurt
3 lt. su ve 2 fincan yeşil çay
Hergün 200 mekik çekiyorum, belim epey inceldi aslında. Bu arada kızlar kendimi mutlu etmek için bir limit koydum, 69 kilo olunca öğle yemeğinde bir tane big mac yiycem cokacimcoook, insanın kendine ödül vermesi gerekmez mi?
Hepinizi öpüyorum...

bebekcim yoklamayı sen yap istersen artık hıı ne dersin

serracım çok sağol canmm.. ama ben müsait olduğumda sürekli burda olabiliyorum da bazen çok işim oluyor yada sık sık netimde sorun olabiliyo... ben sadece bugünlük yapiim demiştim kendi çapımda.. kaydirigubbakcemile3 benimki sadece meraktan yani.. kaç kişi oluyoruz gün içinde giren diye..

canim, bende kullaniorum, ama ben hepsini karistirdim bi kapa koydum, ve günde üc defa iciorum ve her seferinde yeniden demliorum
bir kupaya bir tatli kasigi koyuorum ve 5-7 dk demliorum canim:)))

ya aslında benimde sorunum orda.. bende ayrı ayrı saklamaktansa hepsini aynı kavanoza dökmüştüm(içmeye niyetim yokya kalabalık bari etmesin kaydirigubbakcemile3 ) bir büyük bardağa 1 tatlı kaşığı koycaz ama ya eşit dağılım olmazsa ki mutlaka öyle olcaktır.. birinden az birinden çok denk gelicektir... aynı fayda olur demi cnm?

sporun müthiş faydası var cnmm.. haklısın yaaa.. bende bugünlerde kızmı okula bırakıp ordan dönüşte gitmeye çalışıyrum.. gerçi gidemesemde yarım saat yürümüş oluyorum okul yolunda.. hem benim spor allahtan parasız.. açık havada kaydirigubbakcemile2
en olmadı evde yapıyorum bikaç hareket :))) geçen gün kızımın ipinde bi,raz atliim dedim.. alt katta eltimler oturuyo.. geldiler noluyo diye.. en iyisi hareketlere devamyine ..

caniiim, ben bi kapa koyadum iyice karistirdim esit olmustur insallah:)
söyle düzenli olarak icmeye baslicam tekrar, kayseride icemedim:)))
faydasi olur canim yaaa:CüvCüvinsallah:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…