sporun müthiş faydası var cnmm.. haklısın yaaa.. bende bugünlerde kızmı okula bırakıp ordan dönüşte gitmeye çalışıyrum.. gerçi gidemesemde yarım saat yürümüş oluyorum okul yolunda.. hem benim spor allahtan parasız.. açık havada kaydirigubbakcemile2
en olmadı evde yapıyorum bikaç hareket :))) geçen gün kızımın ipinde bi,raz atliim dedim.. alt katta eltimler oturuyo.. geldiler noluyo diye.. en iyisi hareketlere devamyine ..
kızlar ben internetten nivea body ve ebru şallının plates dvdlerini indirdim gerçi hala dvdye çektiremedim,evdeki de bozuk ama onları yapmayı düşünüyorum en azından yürüyüşe çıkamadığım günler.. Ben bir de yürürken neler neler düşünüyorum müzik dinliyorum ama canım sıkılıyor mesela hepinizi tek tek düşünüyorum bazen :) Bir de verdiğim beş kiloyu düşünüyorum veremeseydim şimdi elimde 5 kiloluk bir karpuzla yürüyordum falan diye gaza getiriyorum kendimi birde ilk 20 dak zor geçiyor ama ondan sonra arap atı gibi açılıyorum bıraksan 1-2 saat daha yürüyecek hale geliyorum ( saatlerim hep kısıtlı oluyor malesef)
Bir de zayıflamak için telkinler var nilgünün o da çok etkili yükleyebilirsem sizinle de paylaşırım dinleyin çok gaza geliyorsunuz ..şifre sorarsa (b@tm@n)
RapidShare: Easy Filehosting
lavitacım bende öyle diyorum iyice karıştırıp kullanırımdiye ama bakalım... inş. faydası olur..
nıvea body nin egzersiz cd si bende vardı bi ara yapıyordum onu doğumdan sonra karnımı düzleştirmişti epey sonra kilo alınca çok gene kocaman bi göbek çıktı çok işe yarıyor tavsiye ederim hem kol egzersizleri falanda var onda sırtınızı düzleştiriyor eve gidince bende bir bakayım
lavitacım hoşgeldin canım..
paylaşımların için çok teşekkürler..özellikle 2 husus çok dikkatimi çekti.
haftada 1 kg dan fazla verilen kilonun yağ olmadığı
ve fazla açlık hissedince yağların yakılmadığı..ara öğünler çok önemli bu açıdan..
kızlar nasılsınız? Eskisi kadar gelemıyorum ama.. Bundanda mı bilmem çok hevesim kaçık.. Bebek cim sağol arkadaşım savunman için ama ben de boy olmayınca 76 kilo da fazla duruyor.. hoş ben ayna karşında surekli kendime çok zayıfladın, supersin gibi telkinlerde bulunuyordum ama butik de kadın ellediğim bluz için "aa ustune yapışan alma seni daha kilolu gösterir" diyince balon gibi söndüm.. Kızlar yardım edin s.o.s veriyorum.. Kendimi adapte edemiyorum diyete ooof ya ooofff
neden ben de ilk günlerdiki azim kalmadı bilmiyorum lavita cım ya.. Adet de olacağım onunda melonkolisi mi var nedir anlayamadım.. sen de supersin 42 ye girdiysen bu arada helal olsun canım sana kendimi acil olarak toparlamam lazım.. Flatliners İzmir e gelince beni bir silkele sen de kendime geleyim barii.. Çok moralim bozuk yaaaa ağlamak istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?