canım bende merak ediyordum seni gözükmüyorsun neyin var ne oldu özel değilse paylaşabilirsin bizimle hayat herşeye rağmen çok güzel helede sevdiklerin varsa umudunu hiçbir zaman kaybetme..takıl arada rahatlarsın en azından canım benim seni seviyoruz..
canım yaa ne demek öle bitanem burda herşeyimizi paylaşarak birbirimize destek oluyoruz canım benim moralimizi falan bozmadın ama üzüldüm
tatlım umarım kötü bişey yoktur sağlık problemi gibi canını sıkan
canım herşey bizim elimizde toparlan lütfen yüksek tut moralini
iyiki varsın canım benim
içini dökmek istersen buralardayım canım dinlerim
lütfen kendini sew çünkü önemlisinn nnnn...........:1hug:a.s.
paresnamka ve ader öncelikle ikinize de desteğiniz için çokk teşekkür ederim...üzüntümün sebebi,bebek konusu...2 sene önce önce bir düşüğüm olmuştu ve 1,5 senedir de çook istememmize rağmen olmuyor..rahim filmi,hormon testi,yumurtlama takibi hepsi yapıldı.eşiminde spermiyogramları iyi çıkmıştı..herşey yolunda diye umutla beklerken,eşimde bazı rahatsızlar ortaya çıktı.şimdi ilaç tedavisine başlandı..ilaç bitiminde(1-2 aya kadar) kesin belli olacak,ona göre aşılama veya tüp bebeğe geçicez...
hastalıkta sağlıkta ALLAH tan biliyorum ,yinede çok yıkıldım..toparlayamıyorum kendimi..
canım benim yazdıklarını okuyunca kendi yaşadıklarımı bir daha yaşadım 4 yıllık tedavi sonucu aşılama ile hamile kaldım ve bebeği kaybetik ben de kendimi kaybettim. ikinci aşılamam tutmadı şu an pko hastası be şişman bir kadınım. hastalığımın sebebi bebek tedavisi dr. zayıflamazsam bbeğim olmayağını bu durumda daha yüksek dozd ilaç kullanılmaı gerektiğini ve bunun sonunun da ölüm olabileceğini ilerleyen zamanda kalp şeker hastası hasta rahim kanseri adayı olduğumu söylüyor. ben zayıflamaya uğraştıkça daha çok kilo aldım ama şimdi yavaş da olsa zayıflıyorum. ayrıca şunu da bil bir tek canlı sperm olması bile tüp bebek için yeterli hadi topla kendini herşey çok güzel olacakparesnamka ve ader öncelikle ikinize de desteğiniz için çokk teşekkür ederim...üzüntümün sebebi,bebek konusu...2 sene önce önce bir düşüğüm olmuştu ve 1,5 senedir de çook istememmize rağmen olmuyor..rahim filmi,hormon testi,yumurtlama takibi hepsi yapıldı.eşiminde spermiyogramları iyi çıkmıştı..herşey yolunda diye umutla beklerken,eşimde bazı rahatsızlar ortaya çıktı.şimdi ilaç tedavisine başlandı..ilaç bitiminde(1-2 aya kadar) kesin belli olacak,ona göre aşılama veya tüp bebeğe geçicez...
hastalıkta sağlıkta ALLAH tan biliyorum ,yinede çok yıkıldım..toparlayamıyorum kendimi..
paresnamka ve ader öncelikle ikinize de desteğiniz için çokk teşekkür ederim...üzüntümün sebebi,bebek konusu...2 sene önce önce bir düşüğüm olmuştu ve 1,5 senedir de çook istememmize rağmen olmuyor..rahim filmi,hormon testi,yumurtlama takibi hepsi yapıldı.eşiminde spermiyogramları iyi çıkmıştı..herşey yolunda diye umutla beklerken,eşimde bazı rahatsızlar ortaya çıktı.şimdi ilaç tedavisine başlandı..ilaç bitiminde(1-2 aya kadar) kesin belli olacak,ona göre aşılama veya tüp bebeğe geçicez...
canım bak benimde bebeğim olmadı uzun zaman daha sonra tedaviyle üçüz bebeklere hamile kaldım ama mevlam 5 aylıkken aldı onları benden sekiz ay sonra tekrar hamile kaldım şimdi dünya tatlısı bir oğlum var diğer mesajımdada dediğim gibi umudunu hiçbir zaman kaybetme.yaradan zamanını bilir sadece sabır..üçüzlerimi kaybettiğim zaman bende öyle olmuştum dünya başıma yıkıldı sandım ama atlatıyorsun..en kısa zaman da bir bebeğin olur inşallahama kilo vermen şart..biliyorsun değilmi..bu yüzden kendini boşlama diyete devam boşlamak yok..öpüyorum seni
canım sen de bir çok şey yaşamışsın geçmişler olsun
rabbim oğluşuna uzun ömür versin sizlerle beraber inş.
görüşmek üzere canım
gözün aydın canımkızlar günaydınn...tam 80 kiloyum.70lere az kaldı:):):)
canım rabbim uzun ömürler versin size bağışlasıncanım çok teşekkür ederim..Allah dağına göre kar verirmiş derler aynen öyle oldu ben bir çocukla zor başa çıkıyorum üç tane olsaydı heralde kafayı yerdimdelikafadulden10 yaşına geldi ama bide bana sor.ama akıllanmadım ben şimdide oğluma Allah nasip ederse bir kardeş istiyorum
tebrik ederim arkadaşlar bende tartıldım bir kilo gitmiş.86 oldum.
kızlar merhaba ben çarşamba tartılacağım ama hala kilo verince çizelgemi nasıl değiştireceğimi bilmiyorum
bir de size brşey soracağım bu gün benim adetimin ilk günü ve karnım şiş adt döneminde tartılırsam kilom fazla çıkar mı acaba? Fiziksel olarak değişiklik ama tartıya çıkmaya korkuyorum. Kilo verememiş olarsam moralim bozulacak hadi bana güzel nir şeyler söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?