80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

paresnamka ve ader öncelikle ikinize de desteğiniz için çokk teşekkür ederim...üzüntümün sebebi,bebek konusu...2 sene önce önce bir düşüğüm olmuştu ve 1,5 senedir de çook istememmize rağmen olmuyor..rahim filmi,hormon testi,yumurtlama takibi hepsi yapıldı.eşiminde spermiyogramları iyi çıkmıştı..herşey yolunda diye umutla beklerken,eşimde bazı rahatsızlar ortaya çıktı.şimdi ilaç tedavisine başlandı..ilaç bitiminde(1-2 aya kadar) kesin belli olacak,ona göre aşılama veya tüp bebeğe geçicez...
hastalıkta sağlıkta ALLAH tan biliyorum ,yinede çok yıkıldım..toparlayamıyorum kendimi..

canım bak benimde bebeğim olmadı uzun zaman daha sonra tedaviyle üçüz bebeklere hamile kaldım ama mevlam 5 aylıkken aldı onları benden sekiz ay sonra tekrar hamile kaldım şimdi dünya tatlısı bir oğlum var diğer mesajımdada dediğim gibi umudunu hiçbir zaman kaybetme.yaradan zamanını bilir sadece sabır..üçüzlerimi kaybettiğim zaman bende öyle olmuştum dünya başıma yıkıldı sandım ama atlatıyorsun..en kısa zaman da bir bebeğin olur inşallah ama kilo vermen şart..biliyorsun değilmi..bu yüzden kendini boşlama diyete devam boşlamak yok..öpüyorum seni

2 gündür kaçamak yaptımm ve bugun 81 olmuşum : ( yarında nöbet var 2 gündür zaten yürüyemiyorum sinir oldum kendimeee :1no2:

canım benim yazdıklarını okuyunca kendi yaşadıklarımı bir daha yaşadım 4 yıllık tedavi sonucu aşılama ile hamile kaldım ve bebeği kaybetik ben de kendimi kaybettim. ikinci aşılamam tutmadı şu an pko hastası be şişman bir kadınım. hastalığımın sebebi bebek tedavisi dr. zayıflamazsam bbeğim olmayağını bu durumda daha yüksek dozd ilaç kullanılmaı gerektiğini ve bunun sonunun da ölüm olabileceğini ilerleyen zamanda kalp şeker hastası hasta rahim kanseri adayı olduğumu söylüyor. ben zayıflamaya uğraştıkça daha çok kilo aldım ama şimdi yavaş da olsa zayıflıyorum. ayrıca şunu da bil bir tek canlı sperm olması bile tüp bebek için yeterli hadi topla kendini herşey çok güzel olacak

herkese günaydın,sabaha kalktım ve tartıldım 2 kilo vermişim hihoyyyt yola devamkaydirigubbakcemile2

arkadaşlar bende 83 600 olmuşum bu arada gamzeli arkadaşıma gecmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum allah hiç bir derdi dermansız vermemiştir mutlaka bir çare vardır üzülme

rica ederim canım benim ne demek ne zaman istersen konuşmaya ihtiyacın olursa yaz bitanem
canım benim biliyosunki herşeyin nedeni stres üzüntü herşey normalmiş diyosun eşinin rahatsızlıklarına gelince spermleride normal çıkmış eee neden bu kadar üzülüyosun canım benim acil şifalar diliyorum eşine .
öncelikle zayıflayacaksın mutlu olıcaksın vee umudunu hiç bir zaman yitirmeyeceksin
bu durumda zaten bebişin gelmez canım sıkıntıya kim gelmek isterki sen mutlu olıcaksın moralini yüksek tutacaksınki bebişinde sana koşa koşa gelecek eminim canım inanıyorum ama
kendine bak bırakma sakın kendini umudunu asla asla yitirme..........
çokk öpüyorum kendine lütfen dikkat et özen göster özel bir insansın unutma

canım sen de bir çok şey yaşamışsın geçmişler olsun
rabbim oğluşuna uzun ömür versin sizlerle beraber inş.
görüşmek üzere canım

canım sen de bir çok şey yaşamışsın geçmişler olsun
rabbim oğluşuna uzun ömür versin sizlerle beraber inş.
görüşmek üzere canım

canım çok teşekkür ederim..Allah dağına göre kar verirmiş derler aynen öyle oldu ben bir çocukla zor başa çıkıyorum üç tane olsaydı heralde kafayı yerdimdelikafadulden10 yaşına geldi ama bide bana sor.ama akıllanmadım ben şimdide oğluma Allah nasip ederse bir kardeş istiyorum

kızlar günaydınn...tam 80 kiloyum.70lere az kaldı:):):)
gözün aydın canım
hadi bakalım sen gidersin haftaya 70 79 arası grubuna inş. arkkandanda ben gelirim canım

canım rabbim uzun ömürler versin size bağışlasın
aaaaa tabi şekerim tek çocukla olurmu hiç yap bi kardeş oğluşuna
benim de 10 yaşında kızım var veee
8 aylıkta küçük cimcimem var canım yaa tavsiye ederim inanırmısın aklım olsaymış bu kadar ara vermezdim diyorum çok güzel bir duygu bide bunca yıl aradan sonra insan özlemiş oluyoo bebişin ewde varlığını yap canım benim hiç durma
rabbim bütün isteyenlere versin canım

tebrik ederim arkadaşlar bende tartıldım bir kilo gitmiş.86 oldum.

canım senide tebrik edeim

görüşürüz canlarrrrr:1hug:a.s.a.s.

herkese merhaba. arkadaşlar aranıza yeni katıldım.ama sanırım cuma günleri kilolarımızı yazıyoruz. bugün itibariyle 81.4 kiloyum sabah tartıldımhihoyyyt.5 günde 600 gram gitmiş.bundan önce 90 kiloydum yani doğum sonrası.3 ayda 8 kilo verdim.bebeğim 9 aylık.6 ay emzirdiğim için hiç diyet yapmamıştım.hala emziriyorum ama en azından biraz dikkat ediyorum.ve mekik çekip bol bol göbek atıyorumkaydirigubbakcemile2

senağlamaarkadaşlar benim aslında tartılma günüm pazartesi ama bugün yinede tartıldım 81,7 kg.bakalım pazartesiye 81 olabilecekmiyim 2 haftadır sadece300 gr vermiş görünüyorum.CADIARZU

kızlar merhaba ben çarşamba tartılacağım ama hala kilo verince çizelgemi nasıl değiştireceğimi bilmiyorum

bir de size brşey soracağım bu gün benim adetimin ilk günü ve karnım şiş adt döneminde tartılırsam kilom fazla çıkar mı acaba? Fiziksel olarak değişiklik ama tartıya çıkmaya korkuyorum. Kilo verememiş olarsam moralim bozulacak hadi bana güzel nir şeyler söyleyin

Ayrıca diyetime ilaveten sarı kantaron ve elma kürü yapıyorum onlarda müthiş tokluk hissi veriyor ve idrara çıkarıp kaç öğün yediysem o kadar tuvalete çıkmamı sağlıyor tavsye ederim

biraz fazla çıkıyormuş adet döneminde cnm bence hiç tartılma moralin bozulmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…