dfalarc denedim ama olmuyorbu sayfanın üstünde kullanıcı paneli var gir oraya .solda profili düzenle yazıyor .girince en alta gel kilo doğum takip çizelgesi var.yapıştır çizelgeni değişikliklere kaydete bas.olur heralde ben öyle yaptım..
kızlar gerçekten sizlerle birşeyler paylaşmak çok üzel daha yenide olsam çok zor ve yorucu birgün geçirdim ama kendimi iyi hissediyorum hepinize teşekkürler birde birşey soracağım haftada bir mi tartlacağız kilo verince cetvelimize nasıl işleyeceği hepinizi çok sevdim iyi geceler öpüldünüz canlarım
hoşgeldin canım aramızaarkadaslar ben aranıza yeni katılıyorum ve tam 80kiloyum sürekli zayıflama cabasındayım fakat bi türlü basaramıyor ve üstüne kilo alıyorum 2sene önce yane evlenirken 62 kiloydum o gnden beri her gecen gün yükseliyorum aranıza katılmak istedim birlikten kuvvet doğarmışş......hmm birde benim en büyük sorunum kilo acısından sabah kahvaltım yok benim:bbo:
bu arada ben tekrar 60 kiloya inmek istiyorum :uhm:
arkadaslar ben aranıza yeni katılıyorum ve tam 80kiloyum sürekli zayıflama cabasındayım fakat bi türlü basaramıyor ve üstüne kilo alıyorum 2sene önce yane evlenirken 62 kiloydum o gnden beri her gecen gün yükseliyorum aranıza katılmak istedim birlikten kuvvet doğarmışş......hmm birde benim en büyük sorunum kilo acısından sabah kahvaltım yok benim:bbo:
slm kızlar...moralim çok bozuk,ne diyet nede başka bişey umrumda değil artık..saldım kendimi,ne yiyorum ne içiyorum...nereye kadar sürecek bu depresif halim bilmiyorum..moralinizi bozduysam kusura bakmayın,sadece paylaşmak istedim..
slm kızlar...moralim çok bozuk,ne diyet nede başka bişey umrumda değil artık..saldım kendimi,ne yiyorum ne içiyorum...nereye kadar sürecek bu depresif halim bilmiyorum..moralinizi bozduysam kusura bakmayın,sadece paylaşmak istedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?