80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar sonunda ben yaptım o kadar çok uğraştım ki yarım kilo vermişimdir zaten çok zor bir gün geçirdim artık başım ağrıdı hepinize iyigeceler öptüm

arkadaşlar bir haftadır siteye giremiyorum internette problem var hala da çözülmedi tatilde biraz boşlamıştım bugünden itibaren daha dikkat etmeye başladım inş. cumaya haber verebilirim size herpinizi öptüm herkese kolay gelsin

kızlar gerçekten sizlerle birşeyler paylaşmak çok üzel daha yenide olsam çok zor ve yorucu birgün geçirdim ama kendimi iyi hissediyorum hepinize teşekkürler birde birşey soracağım haftada bir mi tartlacağız kilo verince cetvelimize nasıl işleyeceği hepinizi çok sevdim iyi geceler öpüldünüz canlarım

cumadan cumaya tartılıyoruz canım :lepi:

kilo cetveline gelince yeniden hazırlar hazırlar gibi girdim ben başlangıç kilomu şimdiki kilomu hedef kilomu yazdım istediğim gibi oldu umarım anlatabilmişimdir

ya bende emziriyorum bebeğimi.9 aylık oldu gerçi herşeyi yiyor ama onu mahrum etmek istemiyorum.ama kilolarımdan bi an önce kurtulmak istiyorum.nasıl olacak bu iş ya???

arkadaslar ben aranıza yeni katılıyorum ve tam 80kiloyum sürekli zayıflama cabasındayım fakat bi türlü basaramıyor ve üstüne kilo alıyorum 2sene önce yane evlenirken 62 kiloydum o gnden beri her gecen gün yükseliyorum aranıza katılmak istedim birlikten kuvvet doğarmışş......hmm birde benim en büyük sorunum kilo acısından sabah kahvaltım yok benim:bbo:

hoşgeldin canım aramıza
burda insan motive oluyooo
şahsen sorumluluğumdan dolayı sizlere karşı kaçamak yapmamaya çalışıyorum canım
inş. hep birlikte istediğimiz kilolara kavuşucazzz
neden kahvaltı yapmıyosu anlamadm
nasıl geçiştiriyosun önemli olan bu

bu arada ben tekrar 60 kiloya inmek istiyorum :uhm:

ineceksin canım
inş. hepimiz istediğimiz kilolara kavuşucaz tatlım

hoşgeldin canım..kahvaltı olmazsa olmaz azda olsa birşeyler yemen lazım günün en önemli öğünü kahvaltı..sağlıklı zayıf günler seninle olsun...

merhaba arkadaşlar nasılsınız yeni katılan arkadaş hoşgeldin diyetler nasıl gidiyor arkadaşlar.

günaydınlar arkadaşlarrrr...ben geçenlerdslim cream adında daha öncede kullanıp 15 kilo verdiğim(3 paketle) kremden sipariş ettim ve geldi,güniçinde yediğimiz yiyeceklerin kalorisinden 1000 kalorisini krem yaktırıyor.kolumuzun içine sürüyoruz,yanetkisiz,ve benim kolestrolümü bile dengelemişti,şimdi fiyatı düşmüş 105 lira ve 2 kerede ödeme şansınızda var,işte pazartesi reglim bitince başlıyorum gelişmeleri sizinle paylaşıcam tabiki,,ilk kullandığımda 1 ayda (1 paket) 6 kilo verebilmiştim ve kendimi kısmadan.. bakalım şimdi ne olacak?öptüüümmm...

arkadaşlar yarın büyük gün hadi bakalım.ben geçen cuma 81 dim iki gün sonra pazartesi 82 haftasonu kaçamaklarından heralde...bakalım yarın ne olacak..tartıya çıkmamak için zor sabrediyorum valla...

herkese merhabalar benim diyet süper gidiyor hiç acıkmıyorum ve yarın için sabırsızlanıyorum,bir haftadır tartılmadım değişiklikler var hissediyorum inşallah kilo vermişimdir,yediklerim beni acayip tok tutuyor bu kez başarırım inşallah sabah kahvaltıda peynir domates 2 dilim kepekli ekmek 3 zeytin ve şekersiz çay içtim şimdide bir bardak greyfurt suyu bir haftadır hiç tatlı yemedim şekerli çay hiç içmedim yemeklerimede 1 kaşık yağ koydum,bol bol yeşillik tüketiyorum herkese başarılar umarım hep birlikte kilolardan kurtulacağızhihoyyyt

slm kızlar...moralim çok bozuk,ne diyet nede başka bişey umrumda değil artık..saldım kendimi,ne yiyorum ne içiyorum...nereye kadar sürecek bu depresif halim bilmiyorum..moralinizi bozduysam kusura bakmayın,sadece paylaşmak istedim..

canım bende merak ediyordum seni gözükmüyorsun neyin var ne oldu özel değilse paylaşabilirsin bizimle hayat herşeye rağmen çok güzel helede sevdiklerin varsa umudunu hiçbir zaman kaybetme..takıl arada rahatlarsın en azından canım benim seni seviyoruz..

canım yaa ne demek öle bitanem burda herşeyimizi paylaşarak birbirimize destek oluyoruz canım benim moralimizi falan bozmadın ama üzüldüm
tatlım umarım kötü bişey yoktur sağlık problemi gibi canını sıkan
canım herşey bizim elimizde toparlan lütfen yüksek tut moralini
iyiki varsın canım benim
içini dökmek istersen buralardayım canım dinlerim
lütfen kendini sew çünkü önemlisinn nnnn...........:1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…