80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

işte ben bu yavaş yeme konusunda yeteneksizim.çok hızlı yemek yiyorum fazla çiğneyemiyorum.çiğnedikçe midem bulanıyor.bide yavaş yemeye alışabilsem.

dido eylülce lavita neyapıyorsunu kader arkadaşlarım
ay sorma güzelim ya benim reğli yaklaştı canım tatlı istiyor çok hemde zaten bu dönemlerde eskiden beri çok yemek isterim sanırım hormonal bişey ilk defa tutmaya çalışıyorum kendimi ama çok zor geliyor bugün bide işyerinde birisi lokum getirmiş dağıtmış kutuyu gelip bizim odaya bıraktı diyorum sınıyomusun beni kendi kendime çaycıyı çağırdım şimdi alsın şu lokum kutusunu mutfağa koysun gözümün önünde şeytana uyucam herkeze sabır diliyorum canlarım

kızlar ilk defa kuru patlıcan dolması yaptım şimdi ev mis gibi kokuyor akşam kaç tane yesem sizce?

2 tane yesen yeter bence yanındada biraz yogurt yersin yada cacık yap kendine kuru patlıcanla çok güzel olur cacık nanen sarmısak bende çok severim o dolmayı bide o dolmayı annem yaparken içine koruk suyu kokar çok güzel oluyor bak canım çekti şimdi tut kendini çok yeme sakın vericez bu kiloları

tutucam kendimi yanına bol salata ve cacık yapar 2 dolma yerim zaten normali bu yıllardır abartmışım tadına bakıyim hop bir tane ısındı mı hopp bir tane daha yemekte de 4 tane hüplet olursun tabi 80 kendim çok kızıyorum çok

kızlar ben geldim yürüyüşümüde yaptım şimdi ara öğün yiyırum çubuk kraker akşam yediklerimi yazarım herkese bay

kızlar ben geldim yürüyüşümüde yaptım şimdi ara öğün yiyırum çubuk kraker akşam yediklerimi yazarım herkese bay

ya ne guzel herkes sporunu yaptı yuruyusunu yaptı ben ise sabahtan berı oturuyorum ya bı bankaya gıdıp geldım zaten bu iş yuzunden 2 yılda 18 kg aldım arkadaslar sakın sekreter olayım demeyın ben yandım sız yanmayın

kızlar merhaba sabahtan beri cam siliyorum kendime çay ve sizinle konuşma molası veriyorum aradada komşular uğruyor ama nihayet bitirdim ve lahanamı yiyiyorum ama çok kötü sanırım akşama yemek yiyecem

canım sekreter olmamıza gerek yok bizde evde sıkıldıkça yemek yiyiyoruz bizde böyle o kiloları aldık kendi adıma ve selmaadına benimgibi olan vardır aramızda heralde çünkü doğumlarımda hiçkilo almadım sonrasında okilolar geldi bitanemkaydirigubbakcemile5

tamam canım haklısın ama ben bu işten sonra aldım bu kıloları kendı adıma konusayım ozaman hareketsızlık mahvetti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…