kızlar ilk defa kuru patlıcan dolması yaptım şimdi ev mis gibi kokuyor akşam kaç tane yesem sizce?
ay sorma güzelim ya benim reğli yaklaştı canım tatlı istiyor çok hemde zaten bu dönemlerde eskiden beri çok yemek isterim sanırım hormonal bişey ilk defa tutmaya çalışıyorum kendimi ama çok zor geliyor bugün bide işyerinde birisi lokum getirmiş dağıtmış kutuyu gelip bizim odaya bıraktı diyorum sınıyomusun beni kendi kendime çaycıyı çağırdım şimdi alsın şu lokum kutusunu mutfağa koysun gözümün önünde şeytana uyucam herkeze sabır diliyorum canlarımdido eylülce lavita neyapıyorsunu kader arkadaşlarım
kızlar ilk defa kuru patlıcan dolması yaptım şimdi ev mis gibi kokuyor akşam kaç tane yesem sizce?
2 tane :)))) ama yaninda sadece salata varsa 3 :)
kızlar ben geldim yürüyüşümüde yaptım şimdi ara öğün yiyırum çubuk kraker akşam yediklerimi yazarım herkese bay
canım sekreter olmamıza gerek yok bizde evde sıkıldıkça yemek yiyiyoruz bizde böyle o kiloları aldık kendi adıma ve selmaadına benimgibi olan vardır aramızda heralde çünkü doğumlarımda hiçkilo almadım sonrasında okilolar geldi bitanemkaydirigubbakcemile5ya ne guzel herkes sporunu yaptı yuruyusunu yaptı ben ise sabahtan berı oturuyorum ya bı bankaya gıdıp geldım zaten bu iş yuzunden 2 yılda 18 kg aldım arkadaslar sakın sekreter olayım demeyın ben yandım sız yanmayın
kızlar merhaba sabahtan beri cam siliyorum kendime çay ve sizinle konuşma molası veriyorum aradada komşular uğruyor ama nihayet bitirdim ve lahanamı yiyiyorum ama çok kötü sanırım akşama yemek yiyecem
canım sekreter olmamıza gerek yok bizde evde sıkıldıkça yemek yiyiyoruz bizde böyle o kiloları aldık kendi adıma ve selmaadına benimgibi olan vardır aramızda heralde çünkü doğumlarımda hiçkilo almadım sonrasında okilolar geldi bitanemkaydirigubbakcemile5
merve canim is cikisi yürüs yapabilirsin:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?