80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım ama herzaman yapamıyorum ama gecen sene yazın 2 haftada 5 kılo verebıldım iş donusu eve gıderken yolumu uzatarak bıde akşamları salatalık domates peynır yoğurt yıyerek tekrar baslıcam

başla canım benim bak nişanına az kaldı ben sana inanıyorum vericeksin kilolarını güzel elbiseler seni bekliyor canım benim sende desene sünete az kaldı:teselli:

birden bire hepsini vermeye calismayin canlarim ya

ben 22 kilo vercem ve bunun icin kendime 5 bucuk ay verdim hatta 6 ay ...:)
verdim kilolari geri alacaksam, nisanimda 15 kilo fazla olurum:)) dügüne manken gibi olurum bende :))

arkadaşlar öncelikli olarak hepinize besin değişim tablosu edinmenizi öneririm.kendi boy kilo ve yaşınıza göre kaç kalorilik bir diyetin size uygun olduğunu öğrenip ona göre ayarlamalıyız kendimizi.unutmayın yediğimiz meyvanın bile fazlası vücudumuzda yağ olarak depolanıyor.mesela 1 porsiyon meyva yememiz gerekiyor örneğin 12 adet kiraz yeme hakkımız var ve 20 adet kiraz yiyoruz geri kalan 8 adet kiraz yap olarak depolanıyor .Dilara koçak ile doğru beslenmeyi öğreniyoruz kitabını tavsiye ederim.çok anlaşılır ve faydalı bilgiler var.eğer becerebilirsem sizin için besin değişim tablosu hazırlıcam haftasonu ..böylece neyi ne kadar yemeliyiz fikir sahibi oluruz

verdim kilolari geri alacaksam, nisanimda 15 kilo fazla olurum:)) dügüne manken gibi olurum bende :))

lavita bencede çok iyi bir süre ..azimle her şeyi yaparsın canım bizde senin güzel gelin foroğraflarına bakarız:))

iki ayda mümkün değil zaten temmuza kadar 80 olsam yeter canım senin nişanın ne zaman lavitacıım

slm kızlarr... okuldan törenden gelip açtım.. geçmişi okuyayım diye.. baktım 10 sayfa birikmiş.. o arada eşim geldi doktordan.. dün fabrikada ayağına kasamı çarpmış ne.. akşamdan sabaha şişti o da.. acile gitti. damarlar ezilmiş,incinmiş demiş.. 6 mayısa kadar raporlu.. geçmişi okuytamadan o gelince yemek fln hazırladım.. anca yazabildim... nasılsınız? herkes iyidir umarım...

çok gecmıs olsun canım acıl şifalar

başarıcaz kızlar.. hepimiz zayıflıcaz inş. ama çabucak değil.. alırken 1 ayda gelmedi ki o kilolar 1 ayda gitsi. yavaş gitsin ama geri gelmesin. benim midem alıştı sanırım.. okulda öğle yemeği yerine 1 simit yedim mecburen.. şu an midem bulanıyo... sabah da yarım dilim k.ekmek ve domates yedim sadece.. ara öğün de yoktu. bu 1 simit herşeyi mahvetmez demi kızlar yaa?

sağol mervecim.. ama o evde olcağı için bu arada kızı bırakma problemim de yok sabah erkenden sporuma gidebilicem... ayyy çok mu bencilim ya.. ama sonuçta önemli bi hastalığı yok ya canımm... tek derdim o evdeyken pek sık giremem.. ama belli de olmaz.. belki de hiç çıkmam... kaydirigubbakcemile3

gecmis olsun canimm... ben iyiyim cnm sen nasilsin neler yapiorsun
töreni yaptinmiz bugün

kızlar ne kadar kalabalık olduk.. 7 kişiyiz şu an.. ben bulaşıkları şettirivereyim geliyom hemen.. kaydirigubbakcemile3

sağol lavitacım.. iyiyim ben.. ay sorma bi güzel oldu ... en güzel benim kızım okudu şiirini..
ben avukat olacağım..
davalara bakacağım...
hep haklıdan yana olacağım,,
suç işleyenleri hapse koyacağım... derken ben bi ara kendimi kaybediyodum.. ama baktım herkes aynı gözler dolu dolu... rabbim ileride de en güzel yerlerde görmeyi nasip etsin yavrularımızı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…