evet canım ama herzaman yapamıyorum ama gecen sene yazın 2 haftada 5 kılo verebıldım iş donusu eve gıderken yolumu uzatarak bıde akşamları salatalık domates peynır yoğurt yıyerek tekrar baslıcam
başla canım benim bak nişanına az kaldı ben sana inanıyorum vericeksin kilolarını güzel elbiseler seni bekliyor canım benim sende desene sünete az kaldı:teselli:
birden bire hepsini vermeye calismayin canlarim ya
ben 22 kilo vercem ve bunun icin kendime 5 bucuk ay verdim hatta 6 ay ...:)
verdim kilolari geri alacaksam, nisanimda 15 kilo fazla olurum:)) dügüne manken gibi olurum bende :))
verdim kilolari geri alacaksam, nisanimda 15 kilo fazla olurum:)) dügüne manken gibi olurum bende :))
lavita bencede çok iyi bir süre ..azimle her şeyi yaparsın canım bizde senin güzel gelin foroğraflarına bakarız:))
slm kızlarr... okuldan törenden gelip açtım.. geçmişi okuyayım diye.. baktım 10 sayfa birikmiş.. o arada eşim geldi doktordan.. dün fabrikada ayağına kasamı çarpmış ne.. akşamdan sabaha şişti o da.. acile gitti. damarlar ezilmiş,incinmiş demiş.. 6 mayısa kadar raporlu.. geçmişi okuytamadan o gelince yemek fln hazırladım.. anca yazabildim... nasılsınız? herkes iyidir umarım...
nişanın nezaman canım
agustos ortalari cnm seninki
slm kızlarr... okuldan törenden gelip açtım.. geçmişi okuyayım diye.. baktım 10 sayfa birikmiş.. o arada eşim geldi doktordan.. dün fabrikada ayağına kasamı çarpmış ne.. akşamdan sabaha şişti o da.. acile gitti. damarlar ezilmiş,incinmiş demiş.. 6 mayısa kadar raporlu.. geçmişi okuytamadan o gelince yemek fln hazırladım.. anca yazabildim... nasılsınız? herkes iyidir umarım...
kızlar ne kadar kalabalık olduk.. 7 kişiyiz şu an.. ben bulaşıkları şettirivereyim geliyom hemen.. kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?