gecen bi elbise aldim (40 beden) 42 beden giydim tam oldulavıtacım kaç beden gıyyosun
gecen bi elbise aldim (40 beden) 42 beden giydim tam oldu
bende 40 almaya karar verdim ki daha arkadasn dügüne iki ay var:)
cnm 86 kıloda 40 beden çok ıyı boyun kaç çok soru sormuyorum dımı
yok canim daha 42 giyorum 40 biraz dar gelior :))
boyum 175 :) cnm
sağol lavitacım.. iyiyim ben.. ay sorma bi güzel oldu ... en güzel benim kızım okudu şiirini..
ben avukat olacağım..
davalara bakacağım...
hep haklıdan yana olacağım,,
suç işleyenleri hapse koyacağım... derken ben bi ara kendimi kaybediyodum.. ama baktım herkes aynı gözler dolu dolu... rabbim ileride de en güzel yerlerde görmeyi nasip etsin yavrularımızı...
sağol lavitacım.. iyiyim ben.. ay sorma bi güzel oldu ... en güzel benim kızım okudu şiirini..
ben avukat olacağım..
davalara bakacağım...
hep haklıdan yana olacağım,,
suç işleyenleri hapse koyacağım... derken ben bi ara kendimi kaybediyodum.. ama baktım herkes aynı gözler dolu dolu... rabbim ileride de en güzel yerlerde görmeyi nasip etsin yavrularımızı...
slm kızlarr... okuldan törenden gelip açtım.. geçmişi okuyayım diye.. baktım 10 sayfa birikmiş.. o arada eşim geldi doktordan.. dün fabrikada ayağına kasamı çarpmış ne.. akşamdan sabaha şişti o da.. acile gitti. damarlar ezilmiş,incinmiş demiş.. 6 mayısa kadar raporlu.. geçmişi okuytamadan o gelince yemek fln hazırladım.. anca yazabildim... nasılsınız? herkes iyidir umarım...
agustos ortalari cnm seninki
ooo maşallah canım :))
kızlar bişi sorucam size.. geçmişi okurken şöylece bi özet geçtim hızlı okudum .. aramızdan birinin evlilik yıldönümü falan mı? kutlamış arkadaşlar fln ama kimin olduunu görmedim.. o sayfayı okumadım atladım sanırım.. bilgisi olan varsa söylerse sevinirim.. özel günümüzü atlamayalım arkadaşız şurda dimi ama?
kızlar bişi sorucam size.. geçmişi okurken şöylece bi özet geçtim hızlı okudum .. aramızdan birinin evlilik yıldönümü falan mı? kutlamış arkadaşlar fln ama kimin olduunu görmedim.. o sayfayı okumadım atladım sanırım.. bilgisi olan varsa söylerse sevinirim.. özel günümüzü atlamayalım arkadaşız şurda dimi ama?
lavitacım bu arada kilo çizelgen pek bi hoş olmuşş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?