80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

amin yarında benim oğlumun var gösterisi bakalım ben ne yapıcam

amin insallah canim:)
ben onun dötünü yeriiim:)))

canım çok geçmiş olsun..Allah beterinden saklasın.

boncuk oyunu sağol canım..
lavitavım bende hep fındık dötlüm diyorum severken de kızıyo bana fındık kadar mı anne ya baksana diye... ufacık bişi benimkızım minyon tipli.. allahtan anasına çekmemiş hiç kaydirigubbakcemile3
bugünkü fotoları arkadaşın makinada msn den atıcak eklerim o zaman buraya.. cübbesiyle fln çekileneri...

kızlar bişi sorucam size.. geçmişi okurken şöylece bi özet geçtim hızlı okudum .. aramızdan birinin evlilik yıldönümü falan mı? kutlamış arkadaşlar fln ama kimin olduunu görmedim.. o sayfayı okumadım atladım sanırım.. bilgisi olan varsa söylerse sevinirim.. özel günümüzü atlamayalım arkadaşız şurda dimi ama?

kızlar ben bilg. başına oturabilmiş zaman bulmuşken bugünkü listemi de yaziim.. aklımdayken..
sabah-------------- yarım dilim k.ekmek,domates,şekersiz 1 çay
ara------------------ -
öğlen-------------- 1 simit,2 yudum meyva suyu
ara----------------- k-bar (tatlı krizim şu an yiyorum)
akşam------------ 3 kaşık nohut, 3 kaşık pilav,salata
ara-----------------4-5 çilek

kızlar bugün reglim tam anlamıyla başladı.. öğlen simit sonrası bişi yemicektim ama dayanamadım üzgünüm... ağrım pek yok şükürler olsun da belim kopğuyo resmen.. bi de bugün 2 litreye anca tamamlayabilirim suyumu.. okulda koştururken iiçemedim hiç..

evet lavitacımm 500. sayfanın açılışını da ikimiz yaptık.. hayırlı olsun tapiğimize... nice 500..1000...1500.. lere..

flatlinersin eşiyle tanışma yıl dönümüymüş canım

cnm alnagmemin esiyle tanisti gün:)) onu kutladik

he yanlis olduuu hatlar karisti bende:) fleks dogruyu söledi cnm ay kusra bakma:)

:roflol: kızlar aranızde bi karara varıp bana seslenin de ona göre yaziimm..

Flatlinerscim Tüm yaşantınız boyunca en güzel günleri, en neşeli anları ve sevginin doruklarını beraber yasamanızı dilerim... Mutluluklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…