günaydın kızlar, bugün eşimle yıldönümümüz, aslında evlilik değil de beraberlik, ama çok önemseriz bu günü, bakalım ne sürpriz yapacak bana :) bu akşam muhtemelen dışarda yeriz ama söz kaçırmıycam.
sizler neler yapıyorsunuz? İzmirli bir arkadaşımız daha olmuş, Dido, pek sevindim :)
lavitacım kayıtoldum .. hallo bebeg83.. buraya kadar ok.. ama bide çıkanları okuyabilsem.. kuzeni mi arasam almanyayı:))
Was möchtest du tun?
Neuen Ticker erstellen
Ticker aktualisieren bunlardan hangisini seçicem ki?
ablalarim birsey sorucammmm, regl olacak olan ablalarim, karniniz $I$ mi???? veya regl olmadan kilo alinir mi veyaa kilo gidermi?
ben korkuyorum((
cnm galiba bir kilo kadar fark edior yani bir kilo fazla gösteriorsun,
sisklinlik allahin emri zaten :)
cuma ya odaklama kendiniya ablam yapma yaaa, bu siskinlik olmasaydi cuma kesinn 98 veya 90 gösterirdiii, 91 göstercek diye korkuyomm,....... bari 2 kilo gitsinnn...
91,9dum, insallah 90 gösterirr.......
bu iki gün cokkk dikkkat edicemmm.......
cuma ya odaklama kendini
iki gün cok dikkat edersin sonra biraz az dikkat edersin cumadan sonra alirsin geri canim
bunu bir yaris gibi degilde motivasion gibi düsün canim, o yüzden cumaya kadar cok dikkat edim iki kilo gitsin die vücüdü yorma:)))
hep dikkat et hep gitsin kilo:)
[/url]
bunu mu canmm?
çizelgem oldu da sonrası.. ay uğraştırıyorum sizi de kızlar yaa.. çok sağolun..
lavitacım ekledim ama olmadı galiba canmm. görünmüyo baksana.. neyse cnmm boşverelimm.. uğraştırmiim seni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?