80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

heheh cnm flatliners in :)))

lavitacım kayıtoldum .. hallo bebeg83.. buraya kadar ok.. ama bide çıkanları okuyabilsem.. kuzeni mi arasam almanyayı:))
Was möchtest du tun?
Neuen Ticker erstellen
Ticker aktualisieren bunlardan hangisini seçicem ki?

ben geldimmm

Was möchtest du tun? - ne istiyorsunuz?
Neuen Ticker erstellen - yeni cizelge yapmak istiyorum
Ticker aktualisieren - cizelge yenile

nasilsiniz ablalarimmm ben geldimmm, sporumuda yaptim sabah 1 bucuk saate yakin,

sabah 1 kagse kornflakes, öglende 2 ekmek, arasina ton balik ve bol salata.

ablalarim birsey sorucammmm, regl olacak olan ablalarim, karniniz $I$ mi???? veya regl olmadan kilo alinir mi veyaa kilo gidermi?
ben korkuyorum ((

lavitacım kayıtoldum .. hallo bebeg83.. buraya kadar ok.. ama bide çıkanları okuyabilsem.. kuzeni mi arasam almanyayı:))
Was möchtest du tun?
Neuen Ticker erstellen
Ticker aktualisieren bunlardan hangisini seçicem ki?

tee almanyalari aramaya gerek yok cnm aylin benden önce davranmis aciklamis:)))
iki tane iyi almanca bilen var kiz burda:)))

canim simdi bi tane cizlege olusturorsun ya
kilonu degistirmek istiorsan ve cizlge ayni kalsin istiorsan ticker aktualisieren yap
ama eger onu bi tane cizelge olusturmak istiorsan neuen ticker erstellen yap canim:)

ordaki sonu .png ile biteni bi kere ekledinmi kilo takip yerine
o sitede degistrmen yatior
bu sitede otomatik degisior:)

cnm galiba bir kilo kadar fark edior yani bir kilo fazla gösteriorsun,
sisklinlik allahin emri zaten :)

ya ablam yapma yaaa, bu siskinlik olmasaydi cuma kesinn 89 veya 90 gösterirdiii, 91 göstercek diye korkuyomm,....... bari 2 kilo gitsinnn...
91,9dum, insallah 90 gösterirr.......
bu iki gün cokkk dikkkat edicemmm.......

Son düzenleme:
ya ablam yapma yaaa, bu siskinlik olmasaydi cuma kesinn 98 veya 90 gösterirdiii, 91 göstercek diye korkuyomm,....... bari 2 kilo gitsinnn...
91,9dum, insallah 90 gösterirr.......
bu iki gün cokkk dikkkat edicemmm.......
cuma ya odaklama kendini
iki gün cok dikkat edersin sonra biraz az dikkat edersin cumadan sonra alirsin geri canim
bunu bir yaris gibi degilde motivasion gibi düsün canim, o yüzden cumaya kadar cok dikkat edim iki kilo gitsin die vücüdü yorma:)))
hep dikkat et hep gitsin kilo:)

bu hafta yarisa girdim o yüzden, bikerede ben birinci olmak istiyorum listede hehe :roflol:
hayirlisi, bakalim....
ben ciktim tekrarr...

öptüm

[/url]
bunu mu canmm?
çizelgem oldu da sonrası.. ay uğraştırıyorum sizi de kızlar yaa.. çok sağolun..

lavitacım ekledim ama olmadı galiba canmm. görünmüyo baksana.. neyse cnmm boşverelimm.. uğraştırmiim seni..

canmm bi bak vaktin olunca olmazsa da uğraşma ... çok sağol şimdidenn... ben şimdi kızımı almaya gidiyorum.. çıkıyorum... dönüşte bakarım cnmm... iyi günler...

:)))) ay iki tane ben var burda.. bi tane yeterdi kız... çok sağol canmcımm... rabbim gönlünün muradını versin lavitacım...

he bebeg cnm yaptim sen linki kopyalarken
ve [ / img] var onlarida kopyalmisin ondan olmamis cnm:)

aksam görüsüürz kizlar bende ciktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…