80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayrıca diyetime ilaveten sarı kantaron ve elma kürü yapıyorum onlarda müthiş tokluk hissi veriyor ve idrara çıkarıp kaç öğün yediysem o kadar tuvalete çıkmamı sağlıyor tavsye ederim

canım bana biraz bahsedermisin nedir bu sarı kantaron ve elma kürü.dikkatimi çektide bende uygulamak isterim..

sekerler ben regli oldugum icin kilomu bildiremiyecegim haftaya kac cikarim acaba ama diyete devam.Birazdan elma kurunu yapacagim uzun zamandir icmiyordum yesil cay mate cayi form cayi aldim icecegim icim disim cay olacak :bbo: yarinda pirinc lapasi yapiyim diyorum ama bakalim dayanamam herhalde

canım bana biraz bahsedermisin nedir bu sarı kantaron ve elma kürü.dikkatimi çektide bende uygulamak isterim..
sarı kantaron otunu demlikd çay gibi demliyorsun en az bir saat bekletince rengi kırmızıya dönüyor günde 4 fincan içiyorsun elma kürü de 3 elma,1 limon, 8-10 adet karanfil, 1 kabuk tarçın, 1 tatlı kaşığı tane karabiber 3 litre su. düdklü tencerede çekirdeğini indirince 7 dakika pişirip altını kapat soğuyunca içiyorsun ben günde 4-5 fincan içiyorum en azından artık işyerimde çay içmekten kurtuldum.

slm arkadaşlar bende katılmak isterim aranıza zayıflamak için böyle desteğe ihtiyacım var kilolardan dolayı pskolojim bozuldu başlamak istiyorum cesaretimi toplayamıyorum geçen sene 18 kilo verdim iki üçayda 10 kilosunu geri aldım daha fazlasını almadan dur demek istiyorum artık başladığımdan itibaren bende yazarım inşaallah birbirimize destek olalım lütfenn

kızlar bende bu hafta çok kaçamak yaptım ama yine de 1 kilo gitmiş 83 olmuşum,bu arada beşi bir yerde çay ve sabah aç karnına ılık sirkeli su içiyorum sanırım onların etkisi oldu yoksa değişen hiç bişey yok bakalım bu hafta nolcek?Çok gaza geldim tam gaz devammmmmm

kızlar günaydın kahvatımı yaptım sarı kantaron çayımı içyorum bairazdan dışaı çıkacağım maum sevgililer günü özel bir yemek yapmak istiyorum balık alacağım

arkadaşlar neden kilo verdigimizin listesini yapmıyorsunuz bilen varsa yapsın gamzeli arkadaşımız artık pek ilgilenmiyor bu aralar inşallah morali düzelirde aramıza sık katılır lütfen bilen varsa yapın ben bilmiyorumda ondan tam olarak görelim kim nerden nereye gelmiş hoşca kalın sevgililer gününüz kutlu olsun

merhaba kızlar bende bugünlerde gaza geldim çok iyi gidiyor diyet. fakat nete fazla giremiyorum bir problem var, yoksa daha sık yazıcam burayı okudukça birşeyler paylaşdıkca motivasyonum atıyor.
bugün neler yediğimi yazıyim

sabah 1 dilim tam buğday ekmeği 6 tane zeytin domates

öğlen 4 kaşık pazı yemeği yoğurt

akşamda balık ve salata yerim

aralarda taze zencefil ve çubuk tarçınla yeşil çay hazırlıyorum eti form ve yeşil elma yiyorum sizede fikir olur umarım

selma12 haklısın bende bilmiyorum ama cumaya herkes nerden nereye gelmiş yazsın listeyi oluşturalım, yeni katılanlar oldu daha önce yazanlar yazmaz oldu haftaya düzenleriz ne dersiniz?

evet o şekilde görmek iyi olur.benim fazla vaktim olmuyor kpss ye hazırlanıyorum ve bebeğim var yoksa yapardım ama her türlü katılıma varım arkadaşlar..

slm kızlar herkesin sevgililer günü kutlu olsun benim tartılma günüm pazartesi bakalım kaç çıkcam gerçi birazkaçamak yaptım amaşakkıdı

günaydıııııınn.ben kpss için dersaneye gittim sabahın köründe mirmirmirmirşimdi eve geldim.tabi gidip gelme esnasında 45 dakika yürüdüm.az sonra oğlum öğle uykusundan uyanır onunla ilgilenicem.ve tabiii diyete devam.

merhaba arkadaşlar bugün zor geçiyo benim için hem hafta sonu hem regl oldum tatlı istiyor canım gidip biraz uyuyim belki bastırırım herkese iyi pazarlar

slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım inşaallah pazartesinden itibaren sıkı bir diyete giricem zayıfladıkça yazarım inş bu arada ben beşi bir yerde çaylarından kullanıyorum çok etkili daha doğrusu her şey beyinde bitiyor kendini hazır hissetmek ve bitkilerin etkili olacağına inanmak uarım hepimiz dilediğimiz kilolara ulaşırız ALLAHhepimizin yardımcısı olsun

iyi akşamlar hepinize,bir pazarı daha geçirdik yara almadankaydirigubbakcemile3pes etmek yok diyete devamkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…