- 6 Şubat 2009
- 2.989
- 161
- 688
Ayrıca diyetime ilaveten sarı kantaron ve elma kürü yapıyorum onlarda müthiş tokluk hissi veriyor ve idrara çıkarıp kaç öğün yediysem o kadar tuvalete çıkmamı sağlıyor tavsye ederim
sarı kantaron otunu demlikd çay gibi demliyorsun en az bir saat bekletince rengi kırmızıya dönüyor günde 4 fincan içiyorsun elma kürü de 3 elma,1 limon, 8-10 adet karanfil, 1 kabuk tarçın, 1 tatlı kaşığı tane karabiber 3 litre su. düdklü tencerede çekirdeğini indirince 7 dakika pişirip altını kapat soğuyunca içiyorsun ben günde 4-5 fincan içiyorum en azından artık işyerimde çay içmekten kurtuldum.canım bana biraz bahsedermisin nedir bu sarı kantaron ve elma kürü.dikkatimi çektide bende uygulamak isterim..
arkadaşlar neden kilo verdigimizin listesini yapmıyorsunuz bilen varsa yapsın gamzeli arkadaşımız artık pek ilgilenmiyor bu aralar inşallah morali düzelirde aramıza sık katılır lütfen bilen varsa yapın ben bilmiyorumda ondan tam olarak görelim kim nerden nereye gelmiş hoşca kalın sevgililer gününüz kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?