80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:)))) ay iki tane ben var burda.. bi tane yeterdi kız... çok sağol canmcımm... rabbim gönlünün muradını versin lavitacım...

aman sende 10 tane olsa yine bisi olmaaaz :))) cok tatlisin herkese birer tane sen düser:))

canim saool rabbim hepimizin gönlüne göre versn

bende gidim canimi uyandirim da gece gec yatmasin

hmm anladım cnmm. çok sağolasın.. kilomu değiştirirken de aynı siteden aynı şekilde mi yapıcam?

Slm kızlar ,dışarıda yağmur var içim sıkılıyor offff kasvetttt..

sabah birileri gelsin diye bekledim ,sonuç bugün yürüyemedim.. kızlar hani o bahsettiğim alet vardıya bazen onu takıp bakıyorum yürüdüğüm günler 8-9 km yakın oluyor sabahtan akşama kadar,yürümediğim günler en fazla 2 km yani yürüyüş acayip etkili emin olun..( bu arada biri sormuştu galiba ama o aletin adını bende bilmiyorum kalori,kilometre ölçer yazıyordu ben alırken etikette.. )

Bu hafta Serracım yine şampiyon galiba geçebilene aşkolsun ne güzel veriyorsun canım metabolizman atağa geçti bence,darısı başımıza..

Şu tatlı krizleri beni de vuruyor zor tutuyorum kendimi diet reçel ya da eti form falan geçiştiriyorum..
Ya evde bolca çilek var napmamı önerirsiniz?

lavita senin verdiğin (pardon handerya nın verdiği) linkte sayın nilgün hn. ın söylediğine göre sınır yok doyduğun kadar 1-10 bareminde 2-5 sınırı demiş.. 1 açlıktan gözümüzün döndüğü nokta 10 çatlayacak kadar yediğimiz nokta. 6 doyma noktası. Bu durumda sınır 2 başlama 5 durma noktası beynimizle ayarlıyoruz. Ve kendimize 2-3-5 adet sınırı koymuyoruz.. Doyduğumuzu beynimizle algılayıp 5 sınırında duruyoruz. Doğru anlamış mıyım? Umarım.. Daha hepsini dinleyemedim...Bu arada yediklerim
sabah:sirkeli su, corn flakes
ara: bir avuç fındık, k.üzüm
öğlen: prinç lapa, salata, yoğurt
ara: bir avuç k.üzüm fındık
akşam: belli değil kızlar eve gidince yemek pişireceğim..

bol su ve rezene çayı içtim..

selam kizlar nasil gidiyo diyet bakalim benim bugun iyi gidiyo allaha sukur kacirmadan bitirebilsem gunu neyse yedilerimi yaziyim
sabah musli yedim yogutla
ara armut yrdim tam olgunlasmamisti zor bitirdim
oglen 3 gibi salatanin yarisini yedim 1 saat tempolu yurudum diger yarisinida sonra yedim
iste boyle ben bi gecmisi okuyum

bir baktım bayağı kalabalıktı şu geçmişi okuyup gelene kadar hiç kimse kalmamış

bebeq

kızının programı güzel geçmiş anlaşılan inşallah ileride güzel yerlere gelir.

ayrıca geçmiş olsun canım

şekersiz çay içme sınırı varmı diyette bilen varsa yazarmı? teşekkür ederim

hımm bu arada yediklerimi yazayım

sabah 1 dilim kepek ekmek 4 zeytin 1 peynir
ara 5 tane organik kayısı
öğle 3 kaşık çorba 1kaşık pilav fırında köfte 2 adet
ara biraz kaçırdım galiba bu yüzden akşama birşey yemiycem çünkü akşam saati gibi oldu arkadaş gelince
akşam ----
1,5 lt su , 15 er dakikadan 2 kez tempolu yürüyüş tabiikide yeterli değil ama yarın kendime ceza vercem

ben akşam yiyiceklerimi yazıp çıkıyım,yarın sabah girerim artık,domates çorbası,yeşilsalata,mısır bulguru yemeği,mısır bulgurunu bilen varmı bilmiyorum ama ben yinede söyliyim sinopun meşhur yemeğidir bu arada sinopluyum ben çok uzattım neyse hoşçakalın kızlar bay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…