80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar pirinç lapasını nasıl yapılıyor tarif edermisiniz rica etsem

ßen daha önce yaptim 2 qünden uzun sürmemesi qerekio yaLniz..
ßen şöyle yaptim ;
3 Cay bardaqi pirinci yeterince suda cok az bi tuzLa pişirdim..
sabah öqle aksam 1 bardak kadarini biraz yoqurtLa karistirip yedim.. qerci bana 3 cay bardaqi biraz fazLa qeLdi maLum pirinc pişince şişio.. aLdiqim tarif boyleydi. ReJimin ilk qünlerinde yaptiqim icin ödem atici etkisini qördüm yaq oraninda azalma olduqunu söyleyemem..
umarim işine yarar

iyiyim canım yine dersle uğraşıyorum arada birde kalkıp yemek yapıyorum şu an ama bi bakıyım dedim sen nasılsın

bende iyiyim tatlım... kilo güncellemeyi çizelgeyi oluşturduğun yerden yapıyosun sanırım... Diät Abnehmen Naschkatzen :: Diäten dan yapılan çizelgelerin kilosunu kullanıcı profilinden ordaki kiloyu silip yenisini yazıyodum ben değişiyodu.. ama du bakkiimm .. seninki değilmiş ondan.. bilemicem ki cnımcım.. aynı yerden ayarlanıyodur sanırsam..

fisfisfis hımmmm neyse araştırıp bulucum cuma günü tatiliz o günü biraz uğraşırım

kızlar pirinç lapasını nasıl yapılıyor tarif edermisiniz rica etsem

ben lapa yemegini 2 gün boyunca yemiyorum, ögün olarak yiyorum, mesela bu aksam yaptim yedim. 1 bucuk cay bardagindan, ben böle yapiyorum:

1 tk zeytinyagi, rendelenmis domates, baharat bulyon, tavuk baharati iste tuz yerine bunu koyuyorum, karabiber kirmizibiber, nane veya maydonoz, sonrada pirinci ilave edip suyla pisiriyorum, dinlendiriyorum sonra.

cokkkkkkkkkkkkkkk lezzetli oluyorrr, üzerinede domates dogruyorum, tabagimda nefisss yiyorum :) ben cok sevdim bu tarifeyii, ve rahatca migdenizden geciyor.

bu arada hosbuldum :roflol:

pirinç piştikten sonra yeşiller katılsa daha güzel olmazmı hiç denedin mi? bu arada hoşgeldin canım a.s.

pirinç piştikten sonra yeşiller katılsa daha güzel olmazmı hiç denedin mi? bu arada hoşgeldin canım a.s.

denedim abla, marul da katiyorum domates de havuc da, karistiriyorum nefis oluyor
hosbulduk

denedim abla, marul da katiyorum domates de havuc da, karistiriyorum nefis oluyor
hosbulduk

bu tarifeyi deneyin ama tavsiye ederim

neyse ben ciktim tekrar.......
17 de yedim lapami, artik birsey yemicem, insallah..........
cuma tarti mutlu etmesi lazim :)

hadi ben çıkıyorum canım yoklama yapılırsa burdaydım tamam mı şutarafagitti hoşçakal

selaaaaaaaaam ben geldiiiiiiim
yaaaaaaa ablalarimmm reglim halen gelmediiii ve annem revani yapti tatli krizim tuttu yememek icin kendimi zor tutuyorummm klava:klava:kötükedihüso

slm kızlar.. azönce açık kalmış.. görümcemler geldi... bişey yazmadan çıkmak zorunda kalmıştım... yaziim dedim.
gece girebilirsem yazarım.. olmazsa yarın görüşürüz..

napıyosunuz kızlar ben bugün çok düzensiz yedim öğlen sağlamdıda akşama yemek bile yiyemedim şimdi biraz meyve yiyorum sonra karnım daha çok acıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…