80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aylincim sorma benimki bugün tam olarak geldi.. hem de ne gelme.. 3 ayın acısı çıkıyo sanırım..
belimden aşağısı benim değil sankii.. karnım kopuyo.. bi de bu hastalığın arası ilk günü özellikle misafir hiç gitmiyo kızlar.. hele bide gelen görümcemse :1shok: :bbo:

napıyosunuz kızlar ben bugün çok düzensiz yedim öğlen sağlamdıda akşama yemek bile yiyemedim şimdi biraz meyve yiyorum sonra karnım daha çok acıkıyor

aynen abla, salata meyve aciktiriyo sanki.....
annem revani yapti zor duruyom kötükedihüso

ayyy keskee benimkide patlasaa offff

bende bu durumda tatlı krizimi k-bar (90 kaloricik sonuçta) ve bazen 1 kaşıkçık reçelle geçiştirmeye çalışıyorum... mirmirmirmir

ama cumaya 3.günüm olcak bayağı bi inmiş olurum heralde.. :))) onunla teseli buluyorum... yoksa 1-1.5 kg. atıyo tartıda..

ama cumaya 3.günüm olcak bayağı bi inmiş olurum heralde.. :))) onunla teseli buluyorum... yoksa 1-1.5 kg. atıyo tartıda..

eyvaaah abla moralimi bozma yaaa.... ben iddaliydim bu haftaa..... muhakkak 90 göstericekti tarti senağlama insallah olur benneyaptımki

aynen abla, salata meyve aciktiriyo sanki.....
annem revani yapti zor duruyom kötükedihüso

canım bilmiyorum verdiğim tavsiye ne kadar doğru ama sadece bir çatal al aklında kalırsa dietini bozma ihtimali daha yüksek yani sonunda insanız nefsimiz var iradede bir yere kadar ay ben ne diyordum ya hıh bak bir çatal al üstünede en az 2 bardak ama büyük bardakla su iç hem ağzında tatlı tadı kalır hemde tatlının hepsini yiyip mideni şişireceğine suyla şişir suda içmiş olursun

selam arkadaşlar benide alın aranıza
.olurmu ama benim durumum daha vahim
kilom çookk
nolacak halim bilemiyorum 1 haftadır diyetteyim ayrıca tiroid hastasıyım

selam arkadaşlar benide alın aranıza
.olurmu ama benim durumum daha vahim
kilom çookk
nolacak halim bilemiyorum 1 haftadır diyetteyim ayrıca tiroid hastasıyım

hoşgeldin a.s.

kilo vermeye karar vermişsen durumun vahim değil bence canım moralle başla ayrıcada geçmiş olsun

ceren senle ben kaldık galiba normalde az görüşüyoruz birde şmdi karşılaştık ne yaptın

canim zorlama kendini daha fazla yiyemiceksen birak canim

oooh mis gibi oldu ev dimi:)
lavitam yeni girebildim yiyemedim akşam normal yemek yedim midem almadı evet çanım misgibi oldu ama temizledikten sonra yağmur yağdı aaaa bu arada nişanlanıyormusun yoksa yanlışmı anladım alkisalkisalkis

herkese günaydın kızlarrr.... daha kimseler uyanamadımı yaa... bende eşim yokken bi giriim dedim.. işyerine rapor kağıtlarını götürdü.. öğleye kadar gelir.. o varken pek sık giremem sanırım.. ama günde 2-3 kere girebilirim en çok... kızlar bugün çook mutluyum...
1-sabah kocicim artık kilo verdiğin farkedilmeye başladı dedi..(şimdilik 4kg gitmiş olsa da)
2-şişkinliğime rağmen tartım beni hayal kırıklığına uğratmıyo...
3-önce kilo verme sonra 2.çocuk fikrini eşime kabul ettirebildim..yani sanırım..umarımöyle.. :)))

ggonlyyou sende hoşgeldin cnmm... burası süper bi yer.. doğru yerdesin.. kadınlar kulübünün en güzel alımlı bayanlarının olduğu yerde... :)) başlamak oişi başarmanın yarısıdır.. hepimizin hayatı burda buluşana kadar başarısız zayıflama hikayeleriyle dolu... amaşimdi farklı.. ben hiç 3hafta devam etmedim bi diyete... şimdiden 4 kg. gitti bile.. seninde öyle olacak inan buna.. öncelikle başlangıç kilonu şimdiki kilonu ve hedef kilonu yaz.. bide çizelge yapabilirsin.. ve sık sık giriyosun gün içinde.. muhabbete katılıyosun.. akşamda o günkü yediklerin listesini yazıyosun.. cuma da sabah aç karna kıyafetsiz tartılıp kilonu yazıyosun.. ama başlangıç ,şimdiki,hedef kilo ve o hafta verilen kilo şeklinde yazarsan listeyi yapan arkadaşa kolaylık olur cnmm... tekrar hoşgeldin...

kızlar hadi kalkın sizde.. gelin hadi yaa.. bakın burda çenesi düşük biri vaarrr.. delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Son düzenleme:
kızlar halaa kimse yok yaa.. diğer topiclerde millet uyanalı saatler oldu...

BENDE ZAYIFLICAM ıŞTE YAAAA :) HERKES TAM GAZ BAŞLAMIŞ DOĞUMDAN SONRA ÜSTÜMDE 15 KıLO FAZLA VAR YARDIM ETCENıZ AMA SÖZ VERıNNNkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…