BENDE ZAYIFLICAM İŞTE YAAAA :) HERKES TAM GAZ BAŞLAMIŞ DOĞUMDAN SONRA ÜSTÜMDE 15 KİLO FAZLA VAR YARDIM ETCENİZ AMA SÖZ VERİNNNkaydirigubbakcemile2
gunaydın aramıza hos geldın...kendını ınandır kıloo vermeye..gerısı zaten kendılıgınden gelır canım benım...:sm_cool:
bende geldiiiiiiiiim, günaydinnnnnnnnnn
cornflakes yiyorum ve sizlerle sohbet ediyim dedimmm
flatliners
sanada mutluluğunun ve heyecanının daim olmasını dilerim canım
nidam ablaa nasilsinnn
flatliners abla ben topigi okumadan senin dogum günün sandim rezil oldum :) meger yildönümüymüs, nice yillara ablam nazar deymesin.... ne süpriz yapti bakyim ^^ :)
ıyıyım tatlım nasıl olsun ugrasıyoruz..iş güç...
ya kızlar şu sizin ticket ları nasıl koydunuz ben de yapıyorum ama buraya nası koycam bilemedim yardım edin banaaaa
Kızlar günaydın. Hepinize çok teşekkür ederim tekrar tekrar, eşime de okuttum mesajlarınızı, o da çok teşekkür etti hepinize :) Dün malum akşam dışarda yedik, ama çok abartmadım. Hemen dünkü menümü yazayım:
Sabah: 1 kepekli tost
Ara: 1 ayran
Öğle: 1/2 kepçe etli nohut, 1 dilim kepek ekmeği
Ara: 5 çilek
Akşam: 4 adet köfte, 1 kase dolusu piyaz, köftenin yanındaki pideden 3 kk kadar yedim.
Ara: Diet dondurma (88 kalori)
Şimdilik bu kadar. Alnağmeciğimin de bildiği gibi bu akşam İzmir'e gidiyorum, yola çıkmadan yazıcam tabii ki. Tartı meselesini de şöyle çözücem. Kardeşim bizim tartıda 51 kilo, hiç değişmez, onu tartıcam, eksik çıkıyorsa çıktığı kadar kiloma eklerim, yok fazla tartıyorsa çıkarırım. Böylece yarın kilomu bildirebilirim. Hepinizi kocaman öpüyorum canım arkadaşlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?