80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydin kizlar,
artik aranizda olmasam da sizleri takip ediyorum...flatliners sen ne kadar guzel kilo vermissin,masallah canim...
aylincigim,bebegim sen niye hala ilerleyemedim,hesap ver ablana bakayim?

gunaydin kizlar,
artik aranizda olmasam da sizleri takip ediyorum...flatliners sen ne kadar guzel kilo vermissin,masallah canim...
aylincigim,bebegim sen niye hala ilerleyemedim,hesap ver ablana bakayim?

daha bu hafta basladim ablaaa, yarin tartilma günü istee, insallah 90 olucak,
bunalimdaydimmm, kilo aldim tekrar, yoksa 90 ile girdim buraya, 88,5 idim...
malesef aldik iste, ama simdi dikkat ediyorumm, tam gazz devam hihoyyyt
sen neden ciktin be ablamm negüzel kiziyordun bana kaydirigubbakcemile2

ha bide cikolataablammm, regl yumurtam patlamadi halenn, siskinlik var, yarin tarti fazla göstericek diye korkuyorum, yoksaki 90 i hak ettim diye düsünüyorum (

5. takima basladim aylinim. hatta uzun zamandir gobek yarismasinda da vardim ama bu kadar cok grubu bir arada yurutmek mumkun olmadi...bu grubu biraktigimda biliyorsun ozel hayatim da iyi degildi,simdi biraz da olsa yolunda sukur... gobek grubunu da biraktim,simdi sadece 5.takimdayim. ve gorevimi ancak yerine getiriyorum,nihayetinde hayatimiz sadece burasi degil bebegim... ama dedim ya,seni de diger arkadaslari da takip ediyorum...
lutfen birakma canim,henuz yasin cok kucuk... fistik gibi bir kiz olabilirsin...sonra benim gibi 25 ine gelince,bir de ustune kocan kilolarini sorun yapip seni uzunce,bugunlerde veremedigin icin cok yanarsin...yapman gereken sadece porsiyonlarini kucultmek...bak ben bu ara oyle besleniyorum,canim ne isterse yiyorum ama 1 kasik , 2 kasik... cikolataysa 1 parca...daha yeni basladim ben de bu uygulamaya...gelemiyorum ben de asirisina yani,sevkim kalmiyor... dene bakalim sen de..acelesi yok degil mi a.s.

ayyy canim ablammm, hep mutlu olursun insallah... tamam sen beni hep takip ettt, yüzünüzü kara cikarmicammm.... tam gaz devam ediyorummm....
su an benim de bi sorunum var mirmirmirmir 14 mayis SINAVIM VAR, stajer meslegimden sinav, yani mimari cizimci oluyorum bu sinavi bitiriyim bide 22-25 haziran SON SINAV, sonra isci oluyorumm hihoyyythihoyyyt
14 mayis gecsin, ondan sonra büyük bir yük kalkicak, tartida az göstericek :roflol:

5. takim ne oluyor hic anlamadim girdim okudum anlamadim :roflol:

cikolataablamm profiline baktimda, resimleerine, ayy cokk tatlisinn senin neren kilolu yaa

ilginç olan şuki aynısını yapıyorum ... başka bir ayarı filan falan varmı bu işin . ben daha öncede uğraştım bunda olmadı benim yerime biri yapsın bunu
senağlama

ilginç olan şuki aynısını yapıyorum ... başka bir ayarı filan falan varmı bu işin . ben daha öncede uğraştım bunda olmadı benim yerime biri yapsın bunu
senağlama

oldu iste ablam da bu flatliners ablamin cizelgesi degilmi yoksa ayni kilodamisiniz

ben yankışlıkla onunkini kopyaladım oldu .. senin al bunu dediğin varya onu koyuyom olmuyo ne bu şimdi şaka mı :) aylincim amma uğraştırdım senide yaww

canımsın flatliners başlangıç 82 hedef 65 hiç vermedim daha yani başladım pazartesi boyumda 165 öpüyom gözlerinden ..alkisalkisalkis

kızlar istanbul bagcıalrda oturan varmı aranızda merak ettım

olmamış yine, canım yoksa URL yazan yere mi yapıştırıyorsun?
en altta kilo ve doğum takip çizelgesi diye bir yer var oraya yapıştıracaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…