ben şimdi delircem .. bu kadar beceriksiz olamam kafamçokkarıştı
gunaydin kizlar,
artik aranizda olmasam da sizleri takip ediyorum...flatliners sen ne kadar guzel kilo vermissin,masallah canim...
aylincigim,bebegim sen niye hala ilerleyemedim,hesap ver ablana bakayim?
ben şimdi delircem .. bu kadar beceriksiz olamam kafamçokkarıştı
daha bu hafta basladim ablaaa, yarin tartilma günü istee, insallah 90 olucak,
bunalimdaydimmm, kilo aldim tekrar, yoksa 90 ile girdim buraya, 88,5 idim...
malesef aldik iste, ama simdi dikkat ediyorumm, tam gazz devam hihoyyyt
sen neden ciktin be ablamm negüzel kiziyordun bana kaydirigubbakcemile2
5. takima basladim aylinim. hatta uzun zamandir gobek yarismasinda da vardim ama bu kadar cok grubu bir arada yurutmek mumkun olmadi...bu grubu biraktigimda biliyorsun ozel hayatim da iyi degildi,simdi biraz da olsa yolunda sukur... gobek grubunu da biraktim,simdi sadece 5.takimdayim. ve gorevimi ancak yerine getiriyorum,nihayetinde hayatimiz sadece burasi degil bebegim... ama dedim ya,seni de diger arkadaslari da takip ediyorum...
lutfen birakma canim,henuz yasin cok kucuk... fistik gibi bir kiz olabilirsin...sonra benim gibi 25 ine gelince,bir de ustune kocan kilolarini sorun yapip seni uzunce,bugunlerde veremedigin icin cok yanarsin...yapman gereken sadece porsiyonlarini kucultmek...bak ben bu ara oyle besleniyorum,canim ne isterse yiyorum ama 1 kasik , 2 kasik... cikolataysa 1 parca...daha yeni basladim ben de bu uygulamaya...gelemiyorum ben de asirisina yani,sevkim kalmiyor... dene bakalim sen de..acelesi yok degil mi a.s.
ilginç olan şuki aynısını yapıyorum ... başka bir ayarı filan falan varmı bu işin . ben daha öncede uğraştım bunda olmadı benim yerime biri yapsın bunu
senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?