80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

olmamış yine, canım yoksa URL yazan yere mi yapıştırıyorsun?
en altta kilo ve doğum takip çizelgesi diye bir yer var oraya yapıştıracaksın.

oldu oldu yaşasınnnnnn :) siz çok yaşayın valla aylin sende sağol canım benim ... şimdi diyete başladım işte hade herkese kolay gelsinnnn

bende şimdi kahvaltı yaptım sadaca iki salatalık yedim öglendede corba içeçegim akşamada corba var yani menüm hazır şimdiden

herkeze günaydın bu sabahtan işyeri çok yogundu yeni girebildim işte elay 83 adresin 2 yerinde url yazıyor sen sona yakın olandan itibaren al yapıştır başındaki kısmı alma 2. url den itibaren sona kadar al yapıştır kızlar ben bu sabah kaçırdım biraz ondan hiç yazmayım ama öglen akşam toplarım diye düşünüyorum yarın tartı günü umarım tartı üzmez beni 1 kilo vermem lazım yoksa moralim çok bozulacak dün gece 1 puding yedim ekstradan sabah bide kaçırdım çok pişmanım neyse görücez yarın öpüyorum hepinizi

sağol canım hepimize inşallah ... ben eşimi alt ediyim yeter . bana hiç inanmıyo zayıflama konusun da da :)

ben meskulum buiraz , dolabimi düzeltiyorum, kiyafetleri kisliklar yazliklar giymediklerim olanlar olmayanlar eskiyenler hehe temizlik var yaniii

günaydın kızlar...dün de hiç giremedim..kızım çok hasta dün de doktora götürdüm..çok ilerlemiş iğne verdi.kuzum hiç nefes alamıyo...dün yediklrimi yazayım..
sabah---1dilim kepekli ekmek,1kk peynir,5zeytin,1h yumrta,salatalık
ara---yoğrt
öğle---4 kaşık bulgur pilavı
ara---1kk peynir,1ısırık kurabiye
akşam---2 kaşık p pilavı,2kepçe kuru fasulye

merhaba kızlar elay 83 hoşgeldin aramıza başarılar diliyorum sanada,bende yeni yeni geldim eve kızlar oğlumun gecikmeli 23 nisan gösterisi vardı,yamyam olduda kendisi,kahvaltımı yapıp gitmiştim,1 dilim kepek ekmeği,1 salatalık,biraz domates ,biraz peynir,ara öğün elma ,öğlendede 1 kase nesfit yiyiceğim,hadi ben çıktım işler beni bekliyor bayy

kızlar ben çıkıyorum öğleden sonra komşuya gitmem lazım bi de yarı perdeci gelcek takacak cici perdemizi cam silmem lazım ayrıca...haftasonu kermes yapıcaz pasta yapmam lazım...
nasıl yetiştiricem ben bunlarısenağlama senağlama

geldimm, bittim, simdide ders calisicam,,, sonradaaa ögle yemegimi yicemm... pirasa dünden.
bugün cok dikkat edicemmm, yarin tartilma günü (

bende ciktimmm, önce bi yikansam iyi olucakk.... reglm gelmeden :)) kib byby öptümmmmmmm

herkes öğle yemeğinde sanırım bende bugün kü menümü yazıyim belli naslı olsa

sabah 2 dilim light ekmek 2 parrça peynir 1 domates

öğle 2 patlıcan dolması salata

ara 1 elma 1 çay bardağı süt

akşam 2 kaşık etli nohut 1 kase yoğurt

ben geldim yine mis mis :) kimse yokmuuu

tmm öyleyse bende simdi pirasa yemegi yiyim, ablaaa kas kasik almaliyim sizce? yemek kasigi mi ?

aha geldi herkesss, :)
kac kasik pirasa yemegi aLIYIM ablalarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…