80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar...nasıl gidiyor hayat..ben hafta sonu biraz kaçırdım ama bugün dengeleyeceğim..malum pazar günleri izin günüm.o kadarda hakediyoruz dimi canlarım...

valla kızlar sormayın bende eşimle gittiğim haftasonu tatilinde kaçırdım biraz ve sonuç bu haftada kilo verememişim darısı haftaya artık.

selam kizlar bende araniza yeni katildim 83 kiloyum insan demeyede utaniyo kardesim karara verdim e83 ü 63 yapacam 20 kilo yazik günah vücuduma o kadar yükü nasi tasiyom ya o kadar tempoda iyi yorulmuyom valla tü tü massallah kaydirigubbakcemile2 maksat kendi kendimi motive etme

merhaba aramıza hoşgeldin

boyun kaç hemem hemen aynı kilodayız.bende 63 olsam fena olmaz yani.

merhabalarrrrrrr =(
bende aranıza katılabılırmıyım
kılom 89

merhaba esmerbela

seninde bu kilolar doğum sonrası galiba değil mi?

bende doğum sayesinde hayatım boyunca görmediğim rakamları gördüm ve üstüne üstlük yapıştı gitmiyorda.ama en güzeli sabah kalkınca,akşam eve gidince o mucize varlık kızımı görmek oluyor.onun için değer ve yavaş da olsa vereceğim kilolarımı.

senin adını zayıflamak isteyenlerin paylaşım alanında gördüm biraz karamsarsın ama salma kendini bende lohusalık ve sonrasında çok saldım depresyona girdim ama yeni toparlıyorum ve biliyorum ki toparlamam kilo verişime bağlı ve hayata tutunmama.

sende hayata karış ve kiloları nasıl olsa vereceğini bil ama aynı zamanda diyete devam et.
kaydirigubbakcemile5

esmerbela kusura bakma

senin profil diye başkasıyla karıştırmışım sen bekarmışsın.

ama yinde bu kadar karamsar olman benid eüzdü o sebeple yazma gereği duydum.

kızlar benı de aranıza alın lütfen:)
85 kıloydum dıet spor 84 oldum hayırlısı
hepınıze bol sabırlı ve sportif gunler dılıyorum

kaydirigubbakcemile3slm kızlar bu gün başladım hadi hayırlısı bakalım 1 kilo verevbilirmiyim hadii kızlarr gayrettt vericez 60 kilo olmaya daha çok var ama olsun bir gün biter sayılı kilo dimi ama

arkadaşlar ben hep yatmak uyumak istiyorum neden acaba yemek yemek istiyorum depresyondayım galiba inşallah bir an önce toparlarım

canım depresyonda olduğunu düşünmee mesela herşeyin güzel tarafını düşünn bardaktaa dolu miktar aqz bile olsa dolusununnn güzelliklerini görmeye çalış hayatımız o kadar kısakiii çok ii değerlendirmemiz lazımmmm a.s.

kızlar giremedim kaç gündür kızım rahatsız okuyom ama yazmaya fırsat olmuyooo
aramıza yeni arkadaşlarda gelmiş hoşgelmişler
herkese iyi gecelerrr

Kızlar günaydın hep okuyordum ama ilk defa yazıyorum.Şu an hamileyim 174 boyundayım ve hamile kaldığım kilo 70,fakat şu an 81 kiloyum acaba doğumdan sonra eski kiloma dönebilir miyim bi fikriniz var mı????????????????

günaydın kızlarrr güzel bir gün diliyorum
nasıl gidiyoo şekerlerrrrrrrrrrrrr

canım sanada günaydın
allah güle güle bebişini kucağına almayı nasip etsin canım benim
tabikide dönersin şimdi düşünme bence bunları kaç haftalık hamilesin
hayırlı doğum olsun canım sewgiler:1hug:

sağol canım 27 haftalık hamileyim 11 kilo aldım işte :1no2: inş doğumdan sonra verebilirim kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

herkese günaydınnnnn.yeni katılan arkadaşlarada merhaba,yine çok güzel bir izmir sabahı var bugün biraz soğuk ama olsun bahara az kaldı,inşallah bu sene yaza daha ince gireceğiz değilmi kızlarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5benim diyet harika gidiyor valla irademe bende şaşırıyorum,nerdeyse iki hafta olacak ve hala şekersiz çay içiyorum tatlı hiç yemedim üstelik regl dönemimdeyim,geceleri aç karnına hayattta uyuyamazdım şimdi hissetmiyorum bile ve gittiğim yerlerde hayır diyebiliyorum mesela dün akşam arkadaşlara gittik gece geç saatlere doğu arkadaşım irmik helvası yaptı okadar ısrara rağmen yemedim ki helva diyince gözlerin pörtler benim :1shok:bravo banahihoyyytkaydirigubbakcemile3eşimede evde yiyemiyosunuz burda yiyin bari dedimcumaya az kaldı bakalım bu hafta ne kadar kilo vereceğim sabırsızlanıyorum,hepinizi öpüyorum kızlar hoşçakalınkaydirigubbakcemile5:1hug:

esmerbela kusura bakma

senin profil diye başkasıyla karıştırmışım sen bekarmışsın.

ama yinde bu kadar karamsar olman benid eüzdü o sebeple yazma gereği duydum.

öenmlı dııl yarıscı sabah sabha ii guldum buna saol doğum sonrası falan demıssın ya :hooray:naniknanik

karamsar olmıyımda napıyım ya yemıorm ama kılo alıorm weremıormmm gıtmıolarrrr senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…