selam kizlar bende araniza yeni katildim 83 kiloyum insan demeyede utaniyo kardesim karara verdim e83 ü 63 yapacam 20 kilo yazik günah vücuduma o kadar yükü nasi tasiyom ya o kadar tempoda iyi yorulmuyom valla tü tü massallah kaydirigubbakcemile2 maksat kendi kendimi motive etme
merhabalarrrrrrr =(
bende aranıza katılabılırmıyım
kılom 89
merhaba esmerbela
seninde bu kilolar doğum sonrası galiba değil mi?
bende doğum sayesinde hayatım boyunca görmediğim rakamları gördüm ve üstüne üstlük yapıştı gitmiyorda.ama en güzeli sabah kalkınca,akşam eve gidince o mucize varlık kızımı görmek oluyor.onun için değer ve yavaş da olsa vereceğim kilolarımı.
senin adını zayıflamak isteyenlerin paylaşım alanında gördüm biraz karamsarsın ama salma kendini bende lohusalık ve sonrasında çok saldım depresyona girdim ama yeni toparlıyorum ve biliyorum ki toparlamam kilo verişime bağlı ve hayata tutunmama.
sende hayata karış ve kiloları nasıl olsa vereceğini bil ama aynı zamanda diyete devam et.
kaydirigubbakcemile5
Kızlar günaydın hep okuyordum ama ilk defa yazıyorum.Şu an hamileyim 174 boyundayım ve hamile kaldığım kilo 70,fakat şu an 81 kiloyumacaba doğumdan sonra eski kiloma dönebilir miyim bi fikriniz var mı????????????????
canım sanada günaydın
allah güle güle bebişini kucağına almayı nasip etsin canım benim
tabikide dönersin şimdi düşünme bence bunları kaç haftalık hamilesin
hayırlı doğum olsun canım sewgiler:1hug:
esmerbela kusura bakma
senin profil diye başkasıyla karıştırmışım sen bekarmışsın.
ama yinde bu kadar karamsar olman benid eüzdü o sebeple yazma gereği duydum.
kızlar giremedim kaç gündür kızım rahatsız okuyom ama yazmaya fırsat olmuyooo
aramıza yeni arkadaşlarda gelmiş hoşgelmişler
herkese iyi gecelerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?