inanamıyorum yaa bu saate kaldım çok üzgünüm..kızlar sabah anneme gittim tartıldım...
inanamadım bidaha tartıldım....75 olmuşum...2 kg gitmiş...geçen hafta iyice yavaşlamıştı bu hafta spor bile yapamadım ama kızım hasta olduğundan çok koşturdum ona....neyse çok mutluyum...hemen çizelgemi değiştireyim..
kizimi birakip yürüyüs yapamiyorum,onulada cikmak okadar zorki aslinda hergün cikiyoruz ama tempolu yürüyüs degil seyirlik oluyor bizimkisi..
kizlar stepper almayi düsünüyorum,ne dersiniz??
kızlar ben bu hafta kilo veremedim. hala 82,5
Evetttt taze taze yeni tablomuz da hazır şampiyon tabiki belli Aylincim tekrar kutlarım tatlım,bence sen haftaya birinci olamazsınnnnn! ( azıcık gaza getiriyim seni :) )
Kızlar sadece aylin değil tablo bu hafta şahaneeeee! gerçekten önceki haftaları hatırlarsanız bol sıfırlıydı bu hafta neredeyse herkes vermiş kiloları haftaya scapula ve vuslattan atak bekliyorum artık..
yarın yani bugün sabah erkenden kalkmak lazım ben yatarrrrr!
Evetttt taze taze yeni tablomuz da hazır şampiyon tabiki belli Aylincim tekrar kutlarım tatlım,bence sen haftaya birinci olamazsınnnnn! ( azıcık gaza getiriyim seni :) )
Kızlar sadece aylin değil tablo bu hafta şahaneeeee! gerçekten önceki haftaları hatırlarsanız bol sıfırlıydı bu hafta neredeyse herkes vermiş kiloları haftaya scapula ve vuslattan atak bekliyorum artık..
yarın yani bugün sabah erkenden kalkmak lazım ben yatarrrrr!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?