80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Saolun kızlar bende sizleri tebrik ederim bu hafta herkes çok güzel kilo verdi anlaşılan... Flatliners yine çok formundasın tatlım az kaldı 60lara ha gayret!
Lavitacım saolasın canım şarkı için eşim ve ben tsk ederis!
Bu arada selma ve cerencim hatırımı sormuşsunuz görmedim canlarım kusura bakmayın yazıp çıkıyorum çoğu zaman sayfayı yenilemeden,umarım sizler de iyisinizdir

Son düzenleme:
selamm kızlarr inanın sizleri çok özledim bu aralar biraz hevesim kırıldı yaa çok umutsuzlandım yanınıza gelemdiim için heralde gerçekten iyiki burası var kızlarr çok güzel ortam bu arada yeni gelen arkadaşlarada hoş geldiniz diyorumm güya başkan olucam 2 gündür yokum ortalarda neyseki döndüm
BEBEG babası rahatsızlanmış üzüldümm
LAVİTA CANIM ŞARKI İÇİN SAĞOL BENDE ÇOK SEVERİM O ŞARKIYII
ay kimsecvikler kalmamışşş nerdesinizzzz kızlarrr sizlerii özzledimm gelinde azcıkk laflayalımm yaaa

inanamıyorum yaa bu saate kaldım çok üzgünüm..kızlar sabah anneme gittim tartıldım...
inanamadım bidaha tartıldım....75 olmuşum...2 kg gitmiş...geçen hafta iyice yavaşlamıştı bu hafta spor bile yapamadım ama kızım hasta olduğundan çok koşturdum ona....neyse çok mutluyum...hemen çizelgemi değiştireyim..

kızlar öyle yorgunum anlatamam.yarın kermesimiz var az önce yaş pasta yaptım süper oldu ama ben de bittim....yarın inşallah kaçırmam pasta falan...

kizimi birakip yürüyüs yapamiyorum,onulada cikmak okadar zorki aslinda hergün cikiyoruz ama tempolu yürüyüs degil seyirlik oluyor bizimkisi..

Evetttt taze taze yeni tablomuz da hazır şampiyon tabiki belli Aylincim tekrar kutlarım tatlım,bence sen haftaya birinci olamazsınnnnn! ( azıcık gaza getiriyim seni :) )

Kızlar sadece aylin değil tablo bu hafta şahaneeeee! gerçekten önceki haftaları hatırlarsanız bol sıfırlıydı bu hafta neredeyse herkes vermiş kiloları haftaya scapula ve vuslattan atak bekliyorum artık..
yarın yani bugün sabah erkenden kalkmak lazım ben yatarrrrr!

offff şimdi gördüm canım yaaa,sayfayı güncelleseydim keşke ilk fırsatta eklerim seni de ok! Tebrikler bu arada..

kizimi birakip yürüyüs yapamiyorum,onulada cikmak okadar zorki aslinda hergün cikiyoruz ama tempolu yürüyüs degil seyirlik oluyor bizimkisi..

Yasemincim seni çokkkk iyi anlıyorum bende aynı durumdayım baston puset aldım kısmen daha kolay taşıması,bizim sitede yürüyüş parkı var oraya gidiyoruz puseti ittire ittire hızlı hızlı gitmeye çalışıyorum aslında sanırım daha çok kalori yakıyorum ama zaman uzuyor tabi ve çok yorucu oluyor,artık napalım biz de bu şekilde yürüyeceğiz Allahtan havalar sıcaklaşıyor yoksa üşüyecek diye yine çıkamıyordum. Ben artık babası eve gelince saat geç bile olsa çıkacağım ona karar verdim nasıl olsa hava da erken kararıyor ve eskisi gibi serin olmaz ,yani umuyorum..

handeryacım ellerine sağlık tablo için önemli değil canım birara eklersen sevinirim..ben çok geç yazdım aslında...işlerim çoktu..
aylincim sonunda rakibim oldun bak..200 gr la fark attın bana...
tebrik ediyorum canım...isteyince oluyormuş değil mi...alkisalkisalkis

herkese günaydın ben bu sabah çok yorgun kalktım bugünde misafirlerim var kayın validem görümcelerim eltim geliyorlar ve yemek yapacam inşallah kaçırmam

günaaaaydin kizlaaaaarrrrr

nasilsin bakim,:) bugün sonunda kendimi tekrar spor salonuna götürmeye karar verdim:) hava cok kötü, bari biraz yürüyüm, mider harekteri yapim, 1 saatte yüzim:)))
nede olsa dersde calisamiorum toparliyamadim daha kafami:))

eveeeet efendiiiim az sifirli tabloomuz taze firindan cikti efendim
sicaaaaaaaaaaak sicaaaaaaaaaaaaak buyurun efenedim sicaaaaaaaaaaak sicaaaaaaaaaaaaaak:)

(tabl cok güzel görünüyoooor, herkes vermissss nerdeyse holey))

günaydın kızlar

aylincim tebrikler canım kutlarım seni

kahvaltıda yedikleri yazıyım
una layt ekmeğinden tost yağsız
1 fincaan çay bu kadar
ara 1 elma

TSK ederim ablammm, ama EFLATUN ablamda birinci, 2000gr vermis, allahtan benim daha 200gr var hehe kaydirigubbakcemile3, tebrik ederim senide EFLATUN ablam.
Bu arada Handerya abla, listeye iyi bakarsaniz en genc kiz olarak en cok kiloya ben sahibim, bu beni üzdügü icin haftayada birinci olmak istiyorum tabikide, insallah benneyaptımki.......... evet tablo cok güzel, herkes vermis. DEVAMMMM BÖYLEE,
bu arada ablam ellerine saglikk

simdi en sevdim oyuncunun resminin ciktisini alip duz dolabinin kapagina asacam, laptopun da masa üsütü yapcam ve giristeki not panelime asacam:
"ben de bir konferansa katılmıştım psikoloji içerikli oradaki psikolog un anlattığı örneklerden birisi de şu idi:
iki grup var bunlardan birisinin buzdolabına şişman insan resmi yapıtırmışlar ve fazla yemeyin değilse böyle olursunuz denmiş
diğer grubun buzdolabına da çok zayıf birinin resmini yapıştırmişlar ve az yemeyin böyle çok zayıf olursunuz denmiş
bir süre sonra şişman resimli grup kilo almış zayıf resimli grup ise kilo vermiş
çünkü beyin şişman resmi kilo diye algılamış , diğer gruptakiler ise zayıf resmi gördükçe beyin onu zayıflamak olarak algılamış" :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…